- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Cevap: STSL 11/12 H:9 | Kayserispor – Galatasaray | 30 Ekim | 16.00
Ben Ayhan futbolu bıraktı sanıyordum lan nerden çıktı.
Ben Ayhan futbolu bıraktı sanıyordum lan nerden çıktı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sene ligde ayhan'ın kaç maçını izledin de bu kadar kötü olduğunu gördün?
ya oturun şu maçı bi izleyin. kötü oynarsa yine söversiniz. bu nedir böyle ya, sanki adam fenerbahçe'de oynuyor. bu kadar da düşmanlık olmaz.
ayhanın ölüsü bile riera-eboue gibilerinden iyi iş yaparayhanın oynamasından mutlu olanlar ne bekliyorsunuz adamın yürüyecek hali yok yüksek tempo maçta ölür saha ortasında
Bugün CÜCÜ kimi atar ilk sizce?
Ben Ayhan futbolu bıraktı sanıyordum lan nerden çıktı.![]()
E napalım canım? Kurtulun artık bu düşüncelerden. X biri sıçmaya başladımı, dile getirince eskiden "bunu bunu yaptı, hatırladın diğmiii", babasının hayrına yaptı dimi?
Hakan Şükürden bu şekilde soğuyordu insan. Aşın biraz kendinizi, çok değil 1 level yahu, bakın ne güzel olucak o zaman futbol
:ays:
Bugün CÜCÜ kimi atar ilk sizce?

Ayhanın yerine iyi futbolcu alındı da hayır mı dedik. Şu anki kadro içinde sırıtmaz. Kayseri deplasmanında Aydın, Çağlar veya Emre Çolak gibi futbolcular oynayaacağına Ayhanın oynaması doğru tercih.
Ayhan'ın yerine Sercan oynayabilir miydi diye düşünüyorum ama bu mümkün değil. Çünkü farklı mevkilerde oynuyorlar.Sercanı oynatmak için bu kadrodan sadece Riera kesilebilir.
Sıçrama yapan X biri kim? Aydın mı? Emre Çolak mı? Veya başkası mı?
Sıçrama yapan X biri kim? Aydın mı? Emre Çolak mı? Veya başkası mı?