STSL 12/13 H:1 | Elazığspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 18 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Elazığspor - Fenerbahçe | 18 Ağustos | 21.45

Totemlere ilk haftadan baslamak lazim.

Elazigspor 0-4 Fenerbahce

Artık teknik taktik yazacaksanız sayfa açık kalsın,saçma sapan şike yorumlarıyla sayfayı kirletmeyin illa çok yazmak istiyorsanız temiz kramponlar başlığı altına yazın,adminlere de sesleniyorum bi çaresini bulsunlar sezon boyunca maç topiclerinde şike muhabbetleri yapan insanlarımı okuyacağız maçlarımı tartışacağız şike ile yazmak isteyenlerin adresi açık Temiz Kramponlar Operasyonu

tescilli şikeci bülentle, tescilli şikeci fener arasındaki maçta sen ne konuşmamızı bekliyordun renkdaş. ha cezaları verilip burunları sürtünse, hadi beyaz sayfa açalım futbolu tartışalım haklısın derdim, ama bu adamlar cezalarını alıncaya dek, her platformda, her maçta bunların yüzüne şikeyi vurmak, benim için kutsal bir görevdir.

tescilli şikeci bülentle, tescilli şikeci fener arasındaki maçta sen ne konuşmamızı bekliyordun renkdaş. ha cezaları verilip burunları sürtünse, hadi beyaz sayfa açalım futbolu tartışalım haklısın derdim, ama bu adamlar cezalarını alıncaya dek, her platformda, her maçta bunların yüzüne şikeyi vurmak, benim için kutsal bir görevdir.

Yazma söyleme diyen yok ki ama bunların yazılıp çizilmesi için ayrı topicler var,eğer forumda herkes istediğini her yere yazsa zaten forumun bu kadar başlık altın da şekillenmesine gerek kalmaz,nasıl ki transfer nöbetinde sadece transfer konuşuluyorsa maç topicinde de sadece maç ve teknik-taktik analizler konuşulmalı,şike için önceki mesajımda yazdığım gibi adres belli Temiz Kramponlar Operasyonu

Bülent :heart: Aziz

Bak Elazığ'ın süper lige çıkmasını en az elazığlılar kadar sevindim severim Elazığ'ı ancak Bülent Uygun'la anlaştıkları günden itibaren tek lafım var inşallah puan bile almadan küme düşerler NOKTA.. Daha istediğin taktiği konuşabiliriz..

Bak Elazığ'ın süper lige çıkmasını en az elazığlılar kadar sevindim severim Elazığ'ı ancak Bülent Uygun'la anlaştıkları günden itibaren tek lafım var inşallah puan bile almadan küme düşerler NOKTA.. Daha istediğin taktiği konuşabiliriz..

Elazığ'ı süper lige çıkaran Bülent Uygun hem çıkmalarına sevindim dersin hem de inşallah düşerler diyorsun Bülent sezon başında takıma gelmedi,Ayrıca düşsün şikeci şu bu laflarını da deme diyen yok ama burada değil adı üstünde burası maç topici git bunları hatta daha fazlalarını kısaca ne istiyorsan Temiz Kramponlar Operasyonu topicinde rahat rahat söyle.

OOO Tum varsa Elazığ ilk 5'e girer hatta fenerede çakar bi tane.

Kadrolari baya iyi . Maddi olarak bir problem yasarlarsa bilemiyorum fakat onun disinda ligden duser diyenleri anlayamiyorum . Amr Zaki - Tum - Pascal Feindouno - Faubert gibi bu ligi asacak 4 adamlari var . Yerlileri de fena degil .

Elazığ'ı süper lige çıkaran Bülent Uygun hem çıkmalarına sevindim dersin hem de inşallah düşerler diyorsun Bülent sezon başında takıma gelmedi,Ayrıca düşsün şikeci şu bu laflarını da deme diyen yok ama burada değil adı üstünde burası maç topici git bunları hatta daha fazlalarını kısaca ne istiyorsan Temiz Kramponlar Operasyonu topicinde rahat rahat söyle.

Niye buna bu kadar taktın ki? Her topic de konuyla ilgili şeyler mi tartışılıyor? Fenerbahçe topiclerinde şike konuşulması kadar normal birşey mi var? Burada şike konuşulması niye bu kadar zoruna gidiyor ben onu anlamadım ?

Bülent Uygun gelmeden önce bu takım liderdi ben onu kastediyorum.. O zamana kadar lider olmasını istiyordum seviniyordum yani.. Bülent Uygun çıkarmadı bu takımı..

Bülent maç felan satamaz.Nasıl satacak allah aşkına? Adam şikeden Hüküm giydi.Yargıtay onarsa hapse girecek tekrar.Fenere puan vermeyip yargıtaya "bakın ben şike yapsam yine yapardım" demek için sabırsızlanıyor.Bu akşam Elazığ 3 puanı alır.

abi şu kadroya baktımda, bugün fenere çakarmı çakar valla :b5:

Tum yazacak bugün inşallah bir-iki tane. :)

fenere 3 puan yazın bülent uygun var orda

ben şu bank asya takımlarını anlamıyorum

herif bank asyada şampiyon yapıyo süper lige cıkınca t.d değiştiriyolar

aynısını geçen sene samsunda yaptı küme düştü.elazıgda düşer.

yani bi anlam veremiyorum.sistemi oturtan adam şampiyon yapan adam neden kovulur aklım almıyor

Geri
Üst Alt