STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Maç Sonucu | 20 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray - Kasımpaşa | 20 Ağustos | 21.00

tecavüz başlasın

3-1 alırız

bu sene ligin tozunu attırıcaz beyler sorun yok.bu maçı da rahat alırız.

Avantajimiz da var, dezavantajimiz da var yarin icin. Kasimpasa´nin kadrosu cok iyi.

Avantaj: Birbirlerine alisik degillerdir muhtemelen. Takim olmak kolay degil. Zaman ister.

Dezavantaj: Bu kaliteli futbolcularin birlikte ne yapacaklarini bilmiyoruz. Kapali kutu o anlamda.

Acikcasi cok dikkatli olmaliyiz. Laubalilik cok pahaliya patlayabilir. Gecen sezon gibi olmasini istiyorum.

Her mac final. Böyle sampiyon olduk. Aynisi bu sene icin gecerli. Ilk final yarin

Çok rahat alırız.Bu ligde açık açık bizim rakibimiz yok.Bizim hedefimiz avrupa olmalı.

Çok rahat alırız.Bu ligde açık açık bizim rakibimiz yok.Bizim hedefimiz avrupa olmalı.

Böyle düsünüp de basarili oldugumuz sezon hatirlamiyorum 12 senedir. Ayaklarimiz yere basmali.

Duyan da Barcelona´nin iskelet kadrosunu aldik sanacak. Türkiye Liginin iyi futbolcularini aldik sadece.

Abartmamak lazim

Böyle düsünüp de basarili oldugumuz sezon hatirlamiyorum 12 senedir. Ayaklarimiz yere basmali.

Duyan da Barcelona´nin iskelet kadrosunu aldik sanacak. Türkiye Liginin iyi futbolcularini aldik sadece.

Abartmamak lazim

Abartı değil.Rakiplerin hali ortada bizim halimiz ortada.Bizim tek rakibimiz kendimiz ve federasyon olur bu ligde.

Abartı değil.Rakiplerin hali ortada bizim halimiz ortada.Bizim tek rakibimiz kendimiz ve federasyon olur bu ligde.

Daha iyi durumda oldugumuz kesin. Ama rehavet herzaman tehlikeli. Biraz totem yapmakta fayda var diyorum :)

Israrla yazacağım. Ayaklarımız yere bassın. 1-0 olsun bizim olsun.

taraftar olmak böyle bişey işte - biz kasımpaşada da fena kadro yok deyip acabalar kurarken

kasımpaşalılar bizim kadro için ne düşünüyordur acaba :weqweq:

zor mac olacak, farka filan gitmez 1-0 olsun bizim olsun

Mümkün deği bzim tempomuza erişmeleri. İster hücum ister defans futbolu oynasınlar ezilecekler. Eskiden anadolu takımlarıyla oynadığımızda sırf mücadele güçleri yüksek olduğundan zorlanırdık ama artık ligin mücadele gücü en yüksek takımı biziz.

Geri
Üst Alt