STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Maç Sonucu | 20 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray - Kasımpaşa | 21.00 | 20 Ağustos

aydının performansını eski aydın yılmazla bir tutuyorsan ben konuşmayayım.yedekte duruyor ayrıca adamlar daha ilk maç.

acaba dün barçalılar dün pique villa falan yedek kaldı tello oynadı diye sallamışlar mıdır ?

Villa kendini 5 senedir kanıtlamaya çalışmadığı için sallamamışlardı aynı şekilde Tello da

Djalma oynuyor :SS: daha kaç gün oldu bu adam geleli ama tehlikeli eleman

aydin bugün herkezi utandiracak.. mac sonrasi bu mesajimi yeniden ekliyeceyim :))

Sercanı da kazanmak gerek.. Neden atalım daha 23 yaşında ki genç oyunmuzu. Ara ara yedek kadroya alıp ilerleyen dakikalarda almak gerekli.

Yanlis anlamissin sanirim. neden sercan var demiyor, 1 tane forvetimiz var yedekte, iki yedek olsa daha mi iyi olur diyor. (bende oyle dusunuyorum) :)

aydının performansını eski aydın yılmazla bir tutuyorsan ben konuşmayayım.yedekte duruyor ayrıca adamlar daha ilk maç.

acaba dün barçalılar dün pique villa falan yedek kaldı tello oynadı diye sallamışlar mıdır ?

Şimdi saçma bir örnek verdin.Adamların hepsi yıldız.Ben boş yere kimseyi eleştirmem.Ama bu bünye artık Sabri ve Aydın'ı kaldırmıyor.Neyse yine de inşAllah beni utandırır.Bende çıkar özür dilerim.

amrabata noldu yavv.çok şaşırdım:SS:

Top gecer adam gecmez oynayacak Kasimpasa.

yedeklerde kim var?

amrabat----emre-----selçuk----hamit yada emre----yekta----selçuk----hamit daha iyi olmazmıydı? Bu maçı her turlu alırız o problem değilde, amrabat gibi çok ciddi potansiyelli bir oyuncuyu maç kondisyonu kazandırmak ve bunuda oynatarak yapmak lazım bence. Bu maç aydın 2 gol 2 asistle oynasa dahi sonucta bu takımın 11 oyuncusu olmayacak. O nedenle melo ile amrabatı ozellikle amrabatı 90 dk. bu macta deneyerek maç kondisyonu kazandırabilirdik.

Issakson'un performansı maçın kaderini belirleyebilir:)

Anladık beyler.İlk 11 görmeyen kalmamıştır emin olun:)

necati niye yok...

Amrabat'in oynamamasini elestirmek yersizdir. Her hafta söyle bir sürpriz oyuncu cikabilir bizim kadrodan bu gayet iyi. Her hafta 10 oyuncu ayni cikar, 1 oyuncu degisir diye düsünüyorum ön tarafta. Aydin formda, Emre formda, Umut cok formda, Elmander pek formda olmasa da iyi niyetli.

Geri
Üst Alt