STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Maç Sonucu | 20 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray - Kasımpaşa | 21.00 | 20 Ağustos

bu sene o oynadı bu oynamadı dememek lazım. FT bu sezon bolca rotasyon yapacaktır bence.

Metin Diyadin : " Örnek vermek gerekirse necati elmander çıkıyor, umut burak giriyor. İşte öyle zor bir takımla oynayacağız "

Metin Diyadin olgun konuştu harbiden.

Adam lige ilk çıkanlar gibi yada yıllardır ligde kalıp son 10 arasında mücadele edenler takımlar gibi hedefimiz avrupa, şampiyon olmak, ilk 3 gibi konuşmalar yapmadı.

Çok sağlam kadrosu olmasına rağmen ilk hedef ligde kalmak ilk 10 da yer almak dedi.

Bence rahat ilk 6 ya girecekler.

Herkese iyi seyirler.

Şampiyonluk için ilk adım!

Metin Diyadin olgun konuştu harbiden.

Adam lige ilk çıkanlar gibi yada yıllardır ligde kalıp son 10 arasında mücadele edenler takımlar gibi hedefimiz avrupa, şampiyon olmak, ilk 3 gibi konuşmalar yapmadı.

Çok sağlam kadrosu olmasına rağmen ilk hedef ligde kalmak ilk 10 da yer almak dedi.

Bence rahat ilk 6 ya girecekler.

Belli olmaz bu işler, bir bakmışsın düşme potasındalar.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray - Kasımpaşa | 21.00 | 20 Ağustos

arkadaş antremanları izliyor musunuz?

Ben izlemiyorum ama insanların önceki maçlara bakarak eleştirme hakkının olduğunu düşünüyorum. Burda kimse haddini aşmadan önceki maçlara bakarak eleştiri yapabilir

arkadaşlar lütfen maçtan sonra konuşun şimdi ntvsporda barça nın özetini seyrediyorum tello messi den sonra en etkili futbolcu neden bizim aydın ımızda aynı tepkiyi göstermesin hem villa yedek sonradan oyuna giriyor maç sonu düşüncelerinizi paylaşın

Maçtan önce görüş bildirmek yasak mı ? :) Maçtan sonra konuşmak kolay...

15 Dakika.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray - Kasımpaşa | 21.00 | 20 Ağustos

Boşver abi boşver küçük Mourinhoları kendi hallerine bırak onlar en iyisini bilir Fatih hocada saksı zaten.

f.terimin adalaletini bilmesek sallasınlar da oturdukları yerden niye bu oynuyo niye şu oynuyo denmesine dayanamıyorum

Rasim Öztekin'de yerini almis herzamanki gibi.

Arkadaş iyi ki Aydın oynuyor ya, amma tatava yaptınız sanki Amrabat her maç yedek kalacak...

Bu oyuncuya da bir mesaj sonuçta, kim olursa olsun formanın altın tepside sunulmayacağını hepsinin anlaması lazım.

Ben Amrabat'ı çok beğeniyorum ama bu karara da saygı duymamız gerekir, cidden eleştirmek uğruna saçmalamanın sınırını aşan 1-2 arkadaş var. Yok Aykut'u mu örnek alıyor bilmem ne, bunlar hoş laflar değil..

koltuklar açılır kapanır. zıplayıp tepinebilmek için fazlasıyla yer varken millet neden koltuğun üstüne çıkar aklım almıyor.

Geçen sene sezon sonlarına doğru Aydııııııııın Aydııııııııııın diye bağıranlar sezon başlamadan aydını beğenmemeye başlamışlar.

Aydın verilen şansı iyi kullanacaktır.

MAçtan önce yabancı sınırına takılıcaz diye düşündük şimdi 1 kişi kontenjan bile var.. Aydın oynuyor eyvallah da 2. yarı çıkacağı % 100 belli ve ne yaparsa yapsın oyundan çıkacağını bilen bi adamdan çok sağlam bi performans beklenir mi, soru işareti (ki Aydının CV'si ortada zaten)

Adam reis :ayatollah:

c2r1w.jpg

Geri
Üst Alt