STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Maç Sonucu | 20 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray - Kasımpaşa | 20 Ağustos | 21.00

Doluluğu gösteren bir görüntü koyuyordunuz geçen sezon bu sezon yok mu ondan? Biletix'den alıntıydı.

biliyorum kasımpaşa güçlü takım ama....5 tane atalım anasını satıyım :D melo sonradan oyuna girer diye umut ediyorum,taraftarımızın melo oyuna girdiği anda stadı yıkacağını umut ediyorum....acımayın beyler...emre çolaktan gol bekliyorum bu akşam söylemedi demeyin.

Bence 2 kupada mactan once taraftar karşısına çıkarılmalı tabi bu müzik eşliğinde

[video=youtube;3QxbAQPs75Q]https://www.youtube.com/watch?v=3QxbAQPs75Q&feature=player_detailpage[/video]

1-0 olsun bizim olsun. Cok yukseklerden ucup evimizde yenildigimizi dusunuyorum da... Rezil rusva oluruz cumle aleme.

sonunda istanbula gelebildim.heyecanla maci bekliyorum

Bugün sırf maçı izleyebileyim diye bizimkilerle Abant'a gitmedim. Umarım değer.

Semih Kaya oynayabilecek durumdaymış.

Farkımızı ortaya koyma zamanı !

Semih Kaya Kasımpaşa maçında forma giyebilecek duruma geldi. (GSTV)

Maç kadrosu belli değil ki.

başlıyoruz bismillahirrahmanirrahim, liderliği bu maç alalım ve hiç bırakmayalım inşş

Bir renktaşın dediği gibi farkımızı ortaya koyma zamanı. Bn ligi yakarız, yıkarız laflarının tehlikeli olduğunu düşünüyorum ama yine de bugün bütün Türkiye'nin gözü üzerimizde olacağından sahayı dar edelim diyorum. Bütün forumlarda Galatasaray ligi domine eder mi etmez mi tartışması var. Üstelik Kasımpaşa'da ligin iyi kadrolarından biri. Bugün sağlam oynayıp net skorla kazanırsak, psikolojik olarak daha fazla ypratacağız rakipleri. Zaten 7 maçta oynanan futbol rezelatti ligde. Şimdi ders verme zamanı. Haftaya büyük takımlar sahalarında homurtularla karşılanırlar:)

Kasımpaşa an itibari ile kapalı kutu. Bana göre çok iyi transferler yaptılar. Diğer 3 tane büyüğümsü takıma göre çok daha ciddi bir sınav olacak. İlk maçlar tehlikelidir, ama kayıpsız geçeceğimize inanıyorum...

Geri
Üst Alt