STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Maç Sonucu | 20 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray - Kasımpaşa | 20 Ağustos | 21.00

Gecen sezonun sinerjisi olusmali beyler. Havalanmayin öyle. Bize yakismiyor.

Ne zaman havalandiysak rezil rüsva olduk. Bunu unutmayin.

Her mac final benim icin yine. Kasimpasa maci da cok önemli.

Öyle cantada keklik filan degil. Oynayacaksin ki kazanasin

Fazla uçmayalım ligin ilk haftaları nispeten kısır geçebilir. Kasımpaşa'da kadro bazında baya iyi takım oturunca çok canlar yakacaklar. Forvete siyahi bir adam aldılar galiba İspanya Liginden hızlıdır bizim defansı terletebilir. Temkinli olmakta fayda var. Keni oyunumuzu oynarsak zaten rakibin gardı bir yerden sonra düşecektir.

Kasımpaşa'nın açık oynayacağını düşünüyorum.Temennim gol yemeden kazanmamız ama içimde 3-1 alacağız gibi bir his var. :)

Rakiplerin puan kaybettigi hafta da galip gelip 2 puan da olsa puan farki iyidir. Sonucta Play-Off falan olmayacak, sadece 34 mac. Önde olan sampiyon olacak.

Rehavet, rahatlik, simariklik görmek istemiyorum. Aslan gibi savassinlar yine. Rakip önemsiz.

Ciddi olalim yeter. Baskimiza dayanamazlar. Fenerbahce bile dayanamiyor baskimiza.

O anlamda herkesten üstünüz dogru. Yinede havalanmak bize yakismaz.

Rakiplerin puan kaybettigi hafta da galip gelip 2 puan da olsa puan farki iyidir. Sonucta Play-Off falan olmayacak, sadece 34 mac. Önde olan sampiyon olacak.

Ilk haftadan hesap mi yapiyorsun Murat? :)

STSL 12/13 H:1 | Galatasaray - Kasımpaşa | 20 Ağustos | 21.00

Yeri değil ama haftaya oynayacağımız derbi macında Beşiktaş'ın cezası sebebiyle sadece bayanlar olmayacak mı? Biletler satışa çıkmıştı, o yüzden sordum...

Yeri değil ama haftaya oynayacağımız derbi macında Beşiktaş'ın cezası sebebiyle sadece bayanlar olmayacak mı? Biletler satışa çıkmıştı, o yüzden sordum...

evt sadece kadınlar ve çocuklar filikalara

Bitti cezalari. Yine olay cikartsinlar yine kapansin :) Adamlar Eboue´nin cazibesine dayanamiyorlar :)

İkinci yarı önemli.

Beyler boşu boşuna germeyin hiç kendinizi alın biranızı çerezinizi önünüze izleyin rahat rahat 3 mü atarız 5 mi atarız onu tahmin etmeye çalışın. Final maçı havasında izlemeyin boşuna alakası yok :D Rehvate de girin rahatlığa da kapılın no problem.

Sanılanın aksine çok rahat bir maç olacağını düşünüyorum.

Geçen sezon hangi maç öncesi iddialı konuşulduysa mutlaka takıldık.Şahsen bu tür söylemlerden korkar oldum.Vereceğimiz temenniler 3-5 atmak yerine oyun karakterimizi sahaya tam manasıyla yansıtmak şeklinde olursa daha iyi olur kanımca.

Lig Tv'yi taraftar paketi alarak bağlattırsam mı diye düşünüyorum. Çünkü görünen o ki sıkıntılı olacak. Yalnız başıma maç izlemeyi seviyorum ben.

hand.png

Kesinlikle. O yüzden konsantrasyon. Kagit üstünde kücük maclar, sampiyonu belirler Türkiye´de genelde.

Kücük maclar degil de, taraftarin hedef olarak görmedigi maclar diyelim. Basimizda Fatih Terim varken bunlar yasanmaz bence. Gecen sezon da öyle 90 dakika isteksiz oldugumuz bir mac hatirlamiyorum ben. Ilk hafta maclari haricinde. Sürekli isteyen bir ekip vardi, ilk yari kötü oynayan takim, 2.yari diriliyordu. Bu sene daha iyiyiz, mücadele gücümüze yaklasabilecek bir takim göremiyorum ben Süper Lig'de.

Geri
Üst Alt