STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Maç Sonucu | 20 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 21.00 | 1.Y. |

Ilk yarinin yildizlari Emre Colak, Hakan Balta, Umut Bulut. Aydin cok etkisiz, 2. yari Amrabat girer insallah.

Aydin aslinda saman alevi gibi arada bi parildiyor renktas... Basta bi parildadi, sonra bi suskunluk sonra orta sahanin gobeginden aldigi ve ileri tasidigi top felan... Ama aydin kardesimiz birazcik Volkswagenin SDI si gibi... SOnradan aciliyor/acilacak gibi :D

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 21.00 | D.A

Sol kanat müthis, Hakan ile Emre cok uyumlu. Aydin cok istekli baslamisti aslinda ama sonrada su koyuverdi. Aydinin cikip Melo girmeli, Hamit kanata Melo Selcugun yanina gecerse maci garantileriz.

Emre ne yaptı öyle ya :D

Hemen hemen ne zaman ayağına top gelse kaan kural gibi hohoho dedirtti :D hep böyle aslanım

Aydın çok çok iyi başladı ve istekli ama 10-15 dkdan sonra aynı oranda kötüydü

Hamit çok çok kötü başladı ama sonradan fena açıldı kesinlikle yeri sağ kanat...

Aydın ne gereksiz bir futbolcusun sen.. Emre iki senede ne hale geldi sen 10 senedir yerinde sayıyorsun. Çok yazık...

Hamit maca kötü basladi ama sag tarafa gectikten sonra baya toparladi.

emrenin içine hagi kaçmış

Şu ana kadar gözlemlerim ;

Muslera : Gayet iyi bi tane Djalma'nın topunu çok iyi çıkardı. Pires yüzünden biraz oyun kurmada zorlandık çok ona atıyolar topu oda dikmemekten yana.

Hakan : Süper gerçekten hala sol bek isteyenler çekip gitsin.

Danny : Vasat oynuyo. Çok riskli oynuyo gerçekten.

Ujfalusi : Klasını gösterdi şuan iyi.

Eboue : Bindirmeleri, taçları vs. çok iyi şuan.

Selçuk : Ritmini kaybetmiş gibi ama sanırım Melo'nun yokluğunda defansa yardım ettiği yüzünden böyle ama iyi şuan.

Hamit : Ortada çok kötüydü kanata geçti açıldı. Şuan gayet iyi gidiyo.

Emre : Maçın adamı şuan bana göre çok iyi oynuyo. Top tekniği mükemmel.

Aydın : Çok kötü değil çok iyide değil. Maç başında iyiydi fakat sola geçince durdu biraz.

Elmander : Fazla göremedim onu ama iyi şuan için.

Umut : Yine golle süsledi oynunu oda iyiler arasında.

Hamit biraz etkisisz gibi,ağırlığını koyamıyor henüz ama bu sorunu aşacaktır.Onun haricinde takımı beğendim.

Kasımpaşa'dan da bahsetmek lazım,ilk yarım saatdeki oyunlarını sezona yayabilirlerse sürpriz yapabilirler.

Aşktan ölen tekrar ölmez diyorlar

Kırılan kalp tekrar sevmez diyorlar

O gitti bir daha gelmez diyorlar

Söylesene Söyle İnanayım mı?..

:ciftetelli::m26:

Inonu cimboma mezar olacak diyen tinerciler izliyormudur bu maci acaba ?

Emre göbeğe geçti oyunu açtık. Bu arada takımı oldukça beğendim, Emre çok iyi ayrıca.

Bence Aydın hariç herkes iyi. Aydın da bir iki şanssızlık yaşadı. Belki Amrabat girer ikinci yarı.

Bu arada şu iki takım geri kalan 16 takımdan daha iyi görüntü verdiler şu ana kadar.

Emre Çolak aman nazar değmesin aslanıma. Tahtalara vurun :ayatollah:

Dany Türkiyenin en iyi yabancı stoperi beğenmeyenleri bekir-egemen ikilisini izlemeye davet ediyorum

İnşallah bozmaz bu özgüveni onun umursamaz tavırları çok hoşuma gidiyor 2 kere çizgiden top çıkardı, topu uzaklaştırmak için kendi takım arkadaşını bile sakatlar valla affetmez :)

Allah'ım sen bozma ya Rabbim. Ne müthiş bir oyun arkadaşlar yahu. Emre Çolak kesinlikle maçın yıldızı. Müthiş bir ozgüveni var. Fakat bu özgüven Dany'de olmamalı.:):)

Aydın öyle bir başladıki CR7 esintileri sundu harbiden, ağzım açık kalmıştı. Ama sonradan kendine gelip 11 oyuncusu olmadığını gösterdi.

Emre, Wilshere gibi oynuyor. Cidden zor bırakır formayı. Aslan'ım benim.. :ka21:

Geri
Üst Alt