Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 21.00 | D.A
15.ci dakikadan itibaren izliyorum, iyce bindiriyoruz ama paslasma tam anlamiyla iyi degil. cogu pas bos pas yani oyunu acacak veya yönlendirecek bir sekilde kendini sergilemiyor.
Pas tercihlerinde daha dikkatli olmaliyiz ve topu cikarirken daha faydali hareketlenmek lazim.
Gözüme batan, Danny halen istenilen seviyede degil pas vermekte terredut ediyor ve sirtinda rakip oyuncusu olunca Selcuk Emre Hamit gibi oyunculara verkac paslarina girmiyor. + Savunmamiza gelen toplarin hepsine mudahale etmek istiyor daha dikkatli olmali lazim kendi mevkisini bosa vermeden Ujfa ile daha iyi diyalog kurmasi lazim, nederse Reis'i sakatliyordu birde rakip oyuncuya calim atayim diye topu kayip edecekti Kasimpasa topu orda kapsa kaleci ile 2 oyuncusu ile karsi karsiya olacakti.
Hamit - Eboue uyumu hic iyi degil hazirlik maclarinda bu eksiklik giderilir diye dusunuyordum ama bu macta yine Hamit kanada pas vermekte zorlaniyor. Eboue ise tam mevkisini bulamiyor gibi bugun cikislarinda bir cogunda bosa cikiyor.
Elmander oyuna etkili olmasi icin daha cok top pas almasi lazim.
Umut tek eksi not orta sahaya düserek pas alma istesinde 2-3 defa sirtindaki rakibi top kayibina zorladi.
Hakan Balta gayet iyi oynuyor.
Aydini hic göremedim
Xelcuk ise biraz daha cabuk olmasi sart arada bir kolaya alip gibi gec kaliyor topu ayagindan cikarmaya.
Kanatlardan daha etkili olmamiz lazim + paslarimiz bos pas yapalim diye degil gol pozisyonuna girmek icin daha faydali kullanilmali.
ikinci yari oyunu hemen koparip rahatla izlemek istiyorum.
GOL YAGMAYA BASLASIN!!!