STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Maç Sonucu | 20 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 21.00 | D.A

Yalnız Fatih hoca çok etkili bir teknik adam hemen oyuna müdahele etti tebrik ederim gerçekten.

Yalnız Rıdvan son 1 senede ne kadar çok yaşlandı fark ettiniz mi?

Dany geriden iyi oyun kuruyor çabuk oyuncu kafa toplarında etkili bu artıları tek bi eksiği var bence arada bir panik oluyor saçma pas hataları yaptı şuana kadar ama genelde iyidi.

STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 21.00 | D.A

Dany iyi diyenleri dehsetle okuyorum.. Resmen Less abi.. Servetin biraz atletik olani..

Penaltıyla alakası falan yok onun, orada iyi rol kesseydi verirdi belki. Ama sahtekarlık yapmayıp normal şekilde düşüşünce birşey olmadı. İtiraz da etmedi, oyuncuyu tebrik etmek lazım.

olm bu takıma bide zarate gelirse ya la

antepte pkk bomba patlatmış 9 kişi ölmüş.

ulan allah belanızı versin.amerika ırakta ramazan diye bayram diye bile saldırmıyodu

bu köpekler durmuyo hiç..ulan şurda takım cok güzel top oynuyo moral gitti ya :mad:

O Türkiye saatiydi renktas. Klavyeden anladigim kadariyla Türkiye disindansin. Avrupa'da 20'de basladi mac. 21:45 Besiktas maciydi.

Yok renktas Turkiyedenim , telefondan giriyorum ondandir belki ama ben bu macı 21:45 olarak resmi siteden de okuduğumu hatırlıyorum sanki. Yanılıyorum belki ama 33 dakikası gitti macın. Bir haftadır bu gunü bekliyordum

Harbiden Zarate, Kaka, Nene üçlüsünden biri gelsin şu takıma off diyorum.

2.patlama olmuş ana avrat sövecem şimdi

O değilde daha eksik ve pekte iyi oynamıyoruz beyler. Özellikle Selçuğu hiç beğenmedim, birde iyi halimizi düşünün artık.

Yeri değil ama;

Gaziantap deki patlamada 7 kişi hayatını kaybetmiş.

c2sut.png

65 e kadar degisiklik yok (gol yemesek) ondan sonra ya Melo ya Amrabat girer (Elmander'in cikmasi büyük ihtimal yabanci sinirindan dolayi)

65'de Amrabat 70 civari da Melo girer sanirim. Daha dikatli olursak maci bu degisiklikler gelene kadar kopaririz. Kasimpasa fena degil ama ileride hic top tutamiyor.

"tartisilan penalti pozisyonunda" hakem verseydi kimse birsey diyemezde arkadaslar mudahele var 2defa ama sonunda ilk mudahale faul diye gecerli olur bu da zaten ceza sahasi icinde idi. Kolay bir penalti oldurdu ama sonucta yine penalti benim gözümde.

Bence güzel oynadik,bir Melonun eksikligi hissediliyor,düsünün Fener Selcuk ve Topalla göbekte oynuyor,biz Selcuk ve Emre.

Geri
Üst Alt