Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.947
- 48.939
- 4.933
Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S
yanlış düşünce şuan bizden sonra ki en güçlü takım kasımpaşa bunu sene sonunda göreceğiz kesinlikle eğer önlerini kesmeye çalışmazlarsa(içten/dıştan) ilk 3 içinde olurlar trabzona bakıyorum kasımpaşaya bakıyorum adamlar beni trabzondan daha korkutuyor. Beşiktaşa bakıyorum keza öyle.
Zaten ma içinde kimi zaman 4-3-3, kimi zaman 4-4-2 oynadık ama bizim diziliş biraz farklı emre serbest oyuncuydu sadece.
Yalnız takıma ve oyunculara da ilk haftadan yüklenmeyelim.
Rakipte çok iyi oyuncular var ve ligin böyle ilk maçları her zaman risklidir ki oynadığımız takım kesinlikle beşiktaştan güçlü bir takımdı, büyüğüm diye geçinen beşiktaştan.
bence kasımpaşa çok iyi takım geyiği yapmayalım ltf.kasımpaşa iyi takım falan değil,kaçıncı olurlar bilmem ama iyi takım değil bence bu takım 4-3-3 oynar elmander yedek olur bu takımda bence ,bence bugün sorun selçuk yeterince iyi değil di,elmander i yazmayacağım bile herkes çok beğensede ben umut ve ya burak ın tek forvet oynamasından yanayım artı amrabat sol açık oynaması lazım bence sağ çık değil,orta üçlü melo,selçuk,emre sağ açık hamit sol açık amrabat ileride umut ve ya burak tek forvet bence böyle oynamalıyız bu takım 4-4-2 den daha iyi oynar 4-3-3 ü bence
yanlış düşünce şuan bizden sonra ki en güçlü takım kasımpaşa bunu sene sonunda göreceğiz kesinlikle eğer önlerini kesmeye çalışmazlarsa(içten/dıştan) ilk 3 içinde olurlar trabzona bakıyorum kasımpaşaya bakıyorum adamlar beni trabzondan daha korkutuyor. Beşiktaşa bakıyorum keza öyle.
Zaten ma içinde kimi zaman 4-3-3, kimi zaman 4-4-2 oynadık ama bizim diziliş biraz farklı emre serbest oyuncuydu sadece.
Yalnız takıma ve oyunculara da ilk haftadan yüklenmeyelim.
Rakipte çok iyi oyuncular var ve ligin böyle ilk maçları her zaman risklidir ki oynadığımız takım kesinlikle beşiktaştan güçlü bir takımdı, büyüğüm diye geçinen beşiktaştan.