STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Maç Sonucu | 20 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S

Mac oynanmadan nasil bur muhabbettir bu ya bu insanlar ne zaman cehaletten sıyrılacak merak ediyorum

Takım çok iyi oynadı.Sezon başı olmasına rağmen ligin en iyi topunu oynadık.

1 topumuz direkten döndü, net pozisyonlarımız da oldu.Ayağa bilinçli top oynadık, takım çok iyi bir yolda.Görünüşe göre takım dizilişi 4-4-2 ve 4-3-3 olcak.Elmanderin yerine bitirici bir adam olsaydı daha çok atardık.Fakat press gücü takım defansına çok faydalı oldu.

Hamit geçen maçlara oranla daha fazla insiyatif aldı, bir topuda direkten döndü.Fizik olarak yukarı doğru bir ivme yakalamış, ilerleyen günlerde dahada iyi olacak.

Selçuk sarı kartdan sonra maçtan düştü, Melo olmadığı için oyunun defansif yönünde daha fazla sorumluluk almaya çalışıyor.

Emre çolak serbest oynaması gerektiğini 10 numara pozisyonu istediğini belli etdi, süper oynadı.

Umut bu takımın ilk forvetidir, yanında Burak oynar.

Uifalusi sorumluluk almadı, fiziksel olarak düşüşte.Bu sene çok yedek kalır.

Dany maça güzel başladı,topu oyuna güzel sokuyor.Melonun yokluğunda defansta oyun kurucu rolüde üstlendi, bi kaç hata yapsada karşısında mücadele ettiği ileri uç ekibi gerçekten çok etkiliydi.

Amarabar hazır değil.

Ebue her zamanki gibi siyah inci

Hakan'nın yerine adam aranmasına gerek yok gayet iyiydi.

Sercan istekli girdi , çokda güzel bir diribling yaptı.Bu sene işini daha ciddiye alacak gibi.

Ynt: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S

Mac oynanmadan neyin havasina giriyorsunuz bende onu merak ediyorum.90 dk biz oynariz birine carpar gol yeriz futbol bu.cok havalara girmek hos degil

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaş talimatnamede maç esnasında diye ibare var. Maç durmuş 2 oyuncu birden değişiyor kuşlar kendince sevinsin :)

şu saçma 7 yabancı olayını biz konuşmayalım bari. bişey çıkmayacağını herkes biliyor

[video=youtube;5jT2Rie0gsE]https://www.youtube.com/watch?v=5jT2Rie0gsE[/video]

golmander'n reportaji

Elmander çıkmadan Melo sahaya bile girmemiş zaten.. Nereden tutsan olmayacak bir olay, 3 puan söke söke, hakkımızla bizim hayırlı olsun.

geçen sezon aynı şey bjk de olduğunda neden kimsenin sesi çıkmadı.

herkesin derdi Galatasaray olmuş, hakikaten zamanında fena koydu.

Ben sattık diye salllamıyorum. 42 bin aşırı olmuş, Bu iş 39 binde sonlandırılmalıydı bence. 42 bin çok fazla.

Sorun 3 bin kişi demi yani Mehmet. Bu kadar büyütmemek lazım.

Bugün bayram insanlar tatil günlerini yakınlarını görmek için il dışına çıkıyorlar o yüzden bazı taraftarlarımız gelememişlerdir.

Bu durumun tüm sezon boyunca oluşacağını sanmıyorum. Aslında gurur verici bir olay bu kadar kombine satmışız ve durdurmuşuz diye. Ben hiç bir yerde duymadım daha kombine satışı durduruldu diye genelde satmak için kampanya yaparlar:)

yanlız ezıklerın kanalı hıc konusmadı o konu hakkında takmayın..

Markus ofsayt değil dedi. Zaten gündeme getirmek bile saçma. :asd:

Melo girerken Elmander'in çıkmasını bekledi oyun başladığında 6 yabancı sahadaydı bu kadar basit endişe etmeye gerek yok.

Sinan Engin de 2. golümüze ofsayt demiş.Neremle gülmemi önerirsiniz?

ezik kuslar her zamanki gibi serefsizce masabasi galibiyet kovaliyorlar.. normal.. baskanlari neki, onlar ne olsun?

Markus önemli olan top Emre'nin ayağından çıktığı an dedi. Ulan bari kuralları okuyun da yorum yapın be. El insaf artık.

sinan engin sen git kumda oyna ayi panda milletin sinirini bozma seni adam yerine koyup orda yorum yaptiranda suc sende degil bide seni doguranda!!!

suraya 5-0 6-0 7-0 kazaniriz diyenlere cok sey demek istiyorum. belliydi bu macin zor gececegi.

hele birde stadyumdakilere ne demeli mac bitmeden koydukmu diye tezahürat yapiyorlar :SS:

Geri
Üst Alt