STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 0-0 Galatasaray | Devre Arası | 11 Kasım

takımda isteksizlik falan yok. yanılıyorsunuz.

sadece artık daha sabırlı daha dengeli bi takım olmaya çalışıyoruz. hepsi bu.

bu sabırlı oyun size isteksizlikmiş gibi geliyor.

ya beyler bizim pas yapmamiz lazim, pas yapmazsak ilerde her kaybettigimiz top kalemizde atakla sonuclaniyor, ne cabuk unuttunuz sezon basindaki maclari, daha yeni 3-4 mactir az cok kendimize geldik.

pas yapmak sikIci, , pozisyon yok, zayif takima karsi yapilmaz vs vs bunlar bos isler

su Galatasaray, su kadrosuyla pas yapip, minimum top kayipla oynamazsa, kaptiracagi hemen hemen her top kalesind etehlike anlamina gelir, ki geldi zaten hep bu sene.

kontrollu oynamak zorundayiz bu kadroyla

aha digiturkplay gitti :mad:

değişiklik yok

Burak koşmayınca koşma işi tek başına Umut'a düşüyor ve o da git gellerden iyice top tutabilme sıkıntısı yaşıyor.

Emre rakibi her şekilde ısırıyor, Selçuk konu mankeni gibi. Sağdan orta gelmiş rakip sol çizgiye yuvarlıyor, Selçuk pozisyona sırtını dönüyor ben böyle bir görüntüyü anca sorunlu oyuncularda görürüm.

Hamit sıkışan sahada iyice zorlanıyor. Eboue sağda çok rahat oynadı. Yekta hala takıma yabancı, Riera başarılı formunu korumaya devam ediyor.

Rakibi biraz üzerimize çekmeliyiz ya da aşırı bir pres yapmalıyız gol bulmak için.Nerdeyse 11 kişi topun gerisinde duruyorlar..

Amrabat çok handikapı olan bi oyuncu.Bi kere Emre daha doğru yerlerde duruyor ve takımın ortasahasına dinamizm getiriyor.

Ama 2 yıldır henüz iyi bir ara pas verememesine rağmen herzaman enterasan paslar deniyor.Çabuk oynamıyor.

Amrabat ise takımda tek adam geçme ihtimali olan oyuncu ama o da şu an kadar pek adam eksiltemedi tek yaptığı ortasahadayken sağ çekip orta açmak.

Burak-Umut ortasaha geliyor ama ikisininde top kontrolü, pası, top sürmesi stoper seviyesinde olduğu için çok top kaybediyor.

İlk yarı bitti hala doğru dürüst form tutan oyuncu yok nasıl iş anlamadım.

1 gol attığımız anda Omut Amrabat değişikliği ile 5 li ortasaha dönüp maçı kitleyelim.1-0 olsun bizim olsun

takımda isteksizlik falan yok. yanılıyorsunuz.

sadece artık daha sabırlı daha dengeli bi takım olmaya çalışıyoruz. hepsi bu.

bu sabırlı oyun size isteksizlikmiş gibi geliyor.

ben milleti anlamiyorum valla

hani ilerde basan, her 3 pasta hata yapan ve böylece rakibe imkanla,r pozisyonla rveren bir Galatasaray olsaydi su anda "süper oyniyoruz ama kalitemiz yok" "süper oyniyoruz ama sans yok" vs vs derlerdi ama palavra.

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 0-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 11 Kasım

pek taktik sistem yok... ara da sirada umut ve burak kosmaya baslyior, ve Selcuk veya Yekta uzun pasi atiyor. Bazen de Emre havadan atiyor uzun pasi...

Emre oyunda hala

Ama Crisin ne isi var allaha sen

Hamit takımı çok yavaşlatıyor kenara alınırsa daha hızlı oynamaya başlarız.

selcukla umut orta saha oyuncularına pozisyon hazırlamakta malesef 0 oldukları ıcın,orta sahalarımız cok az gol atıyor.gecen sene elmanderle necati ilerde topu tutup ne guzel pozisyon yaratıyolardı.o yuzden de melo ve selcuk un bı cok golü oldu.elmander gelince sorun cozulur:)

hay seni digiturk play gibi. 3 maçtır aynı hikaye. böyle saçmalık görmedim ya

amrabat oyuna girmeli amrabat.anlaşılan geçen seneki gibi olması lazım bişeylerin.iki top direkten döndü.şans bizi çoktan terketti.

arkadaş bizim karşımıza gelen her takım kapanmak zorunda mı. adamlar 3 stoperle oynuyor

Digitürkplay den sorunsuz izlemek için yarım saat önce açacaksınız maçı.

taraftar :ayatollah:

ben milleti anlamiyorum valla

hani ilerde basan, her 3 pasta hata yapan ve böylece rakibe imkanla,r pozisyonla rveren bir Galatasaray olsaydi su anda "süper oyniyoruz ama kalitemiz yok" "süper oyniyoruz ama sans yok" vs vs derlerdi ama palavra.

maçları dahi izlemeden yorum yapan çok üye var

Geri
Üst Alt