STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | M.S | 11 Kasım

Emre 75 dk sahada kalmayı haketmedi. 45de çıkmalıydı.

Amrabat Yekta'nın yerine girince sinirden güldüm. Emre dururken Yekta'nın çıkması trajikomikti.

:sad007:

[video=youtube;9Mvb9a9APaE]https://www.youtube.com/watch?v=9Mvb9a9APaE[/video]

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | İkinci Yarı | 11 Kasım

Kimse kusura bakmasın bu giden 2 puanın sorumlusu Fatih Terimdir.

Kesinlikle, yine kompleksine yenik düştü.. Sıktı artık Aydın ısrarı üstüne orta saha çıkarıp kanat alıyor. G*tünü kaldıramayan Hamit orta sahaya geçiyor. Nasıl bir iş ben çözemedim. Çözen varsa yardım etsin.

Harbiden çok ekstra ve hiç hesapta olmayan bir puan kaybı. Mersin'in nesine puan kaybedeceksin abi? İnanılır gibi değil. Fatih hoca bence de şu puan kaybında büyük sorumluluk sahibi.

su mersine karsi puan kaybedilmez ama yahu

neyse, yektanin cikmasi muthis hata, adam cikti orta saha diy ebirsey kalmadi, 3 pas bile yapamadik.

emre rezil

amrabat oyuna giriyor inadina kotu oynarcasina hic takmiyorcasina duruyor sahada. Ben hayatimda amrabat gibi en berbat yere gelip, en istenilmicek yerde top isteyen, pas isteyen adam görmedim.

adamin dibine giriyor, pas istiyor, aliyor sonr aonu geri veriyor, yada direkt kaptiriyor

aydin oyuna girdi ama ben görmedim 15-20 dk

burak yilmaz ikinci yari pis kayboldu

ama burda orta sahanin düsmeside önemli, sonucta orta saha yoksa forvetlerde kaybolur

Şu Mersin'e puan kaybetmekte.

mactan önce birisi bjk nin 3 attigi takimi rahat yeneriz diyordu.böyle kiyaslama olmaz

kapanan takımlara karşı kısa ve hızlı paslar yapmamız lazım. antremanlarda hem kapanmayı hem akıllıca etkili pas yapmaya çalışılmalılar.

muslera uzun top atıyon da kafa topu alabilen oyuncumuz yokki.Son 10 dk sürekli adamlara gitti top.

ulan feneri yine potaya soktuk ya

enidse yok beyler. fener banko kaybedir

Öne geçtiğimiz an 2 yi bulmamız lazım ama takım rolantiye aldı oyunu ve hazin son bir kere gelirler golü atarlar.

Neyse sağlık olsun. Bugun fenerde puan kaybeder bir degisiklik olmaz.

2 puan kaybettik, insallah gelecek maclarda olmaz

Bizim bu sene maç alabilmemiz için son dakikalara hep 2 farkla önde girmeliyiz yoksa ne yapar eder gol yer bu takım

Yazın transferlerle çok havaya girdik ama kadromuz hala çöplük gibi maalesef. Amrabat'ı düşündükçe deli oluyorum deli..

Selçuk'un da frikik'i Burak'a bırakması ayar etti beni. Kullansana be adam. Neden bırakıyorsun?

1-2 mac bu sakin oynama tuttu diye gidip en fazla kapanan,ligin en kötü 2.takimina karsi da bukadar sakinlik vurdumduymazlik olmaz. Ön tarafta adam gibi baski yapsak bu maci rahat alirdik, defanslari rezalet Mersin'in. Ön tarafta 2 iyi oyuncusu olan her takim bizi yener.

İyi oynadık veya kötü oynadık o ayrı mesele de ben bu direklerden bıktım yeter artık. Neden bu kadar şans yoksunuyuz arkadaş? Senenin başından beri kaç topumuz direkte patladı sayamıyorum bile. Şu cibiliyetsiz fenerin balı bizde olsa 3-4 maç fazla almıştık şimdiye kadar.

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | İkinci Yarı | 11 Kasım

maç 1 - 1 mersin geride gibi oynuyor bizimkilerde fark atmış gibi istek 0

Geri
Üst Alt