STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | M.S | 11 Kasım

danye 3.3 milyon euro verecegine avrupada stopermi kalmadi.misal portoda oynatilmayan rolandoya 5 milyon versen eminim satarlar.danyden 1 yas büyük ve cok daha tecrübeli ve iyi stoper.amrabati saymiyorum bile

Dany ve Cris banko oynuyorsa, arada Gökhan Zan'da oynamalı arkadaşlar! Hoca ayrımcılık yapmamalı bence. Sonuçta bu futbolculara para veriyoruz, hepsinden maksimum fayda sağlamamız lazım...

Gökhan Zan değilde Ceyhun'u resmen harcıyor hoca yazık valla..Fatih hocaya yakışmıyor

Bir de rakip takımda bir tane silah var ve kağnı gibi ağır bir adam. Sadece kafa golü atabiliyor ve biz bu oyunucuyu tutamadık. Bahsettiğimiz adam da Oliver Giroud falan değil bildiğin uyuz Nobre. Bizim futbolcular ondan da uyuz.

İlk önce şu amrabatın hesabını versinler.8 milyonun hesabını kim sorumluysa versin.

Şampiyonluk falan istemiyorum kardeşim.Her sene aynı her sene aynı.Bıktım ulan.

Ulan senelerdir şu takıma lazım olan oyuncuları alamadınız ey yatacak yeri olmayan yönetimler sizden nefret ediyorum.

İyi kapanan takımlara karşı bütün fayolar meydana çıkıyor.Birde kenarda melo varken Sabri sokmakta neyin nesi.Meloyu geçtim bu Sabrinin ne işi var kardeşim orta sahada.Bıkmadınız mı şu takımda akılsız,futbol bilgisi olmayan adamları oynatmaya.Yeter be..

Kardeşim taraftar olarak açın gözlerinizi açın.Bırakın skor taraftarlığını genel prroblemlere bakın.Şu yönetimi pofpoflamayı bırakın.Şu kahrolası polyanacılığı bırakın.

Aydına,Sabriye tahammül edemeyenler kadronun süper olduğunu söyleyen taraftarlar.Bakıyoruz oyuna sonradan giren takımın kurtarıcısı olacak adamlar bunlar.Ne tarafından tutsan elde kalıyor.Yok kardeşim yok tepeden tırnağa akılsızlık paçalarımızdan akıyor.Ama şampiyon oldukya herşey süper,olmasaydık herşey tam tersi olurdu.

Bunları yazmaktan bıktım ama yönetimler,teknik kadrolar hata yapmaktan bıkmadılar.

Evet bekliyorum o polyana yorumlarınızı.Bu takım ne haldeydi ne hallere geldi deyin!!yenilince çıkıyorsunuz kuşlar deyin!!!

Ama şunu bilin ki şu takıma farkında olmadanda olsa hiçbir hayrınız yok.

Yenilince çıkıyosunuz kuşlar !!!

Aynı yorumları yendikten sonrada yap o zaman !!! O 2 direkten dönen top gol olsaydı şuan herkes havalardaydı şans bazen olmayınca olmuyo ... Şuan en büyük sorunumuz basit goller yemek yoksa gayet yeterli pozisyona da girdik 2 direk + 1 de golümüz var ... Ama pozisyon vermeden gol yemekten bir türlü vazgeçemiyoruz ...

Ben bugünkü beraberliği takımın yorgunluğuna bağlıyorum 2.yarı resmen kimse yoktu sahada ben buna inanıyorum sen ister Polyanna de ister kırmızı başlıklı kız ... Bu takımın en büyük sorunu şuanda özellikle duran toplardan basit gol yemektir net oda inşallah artık çözülür ...

STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 11 Kasım

Kendi kendimize rakipleri istahlandiriyoruz, ortak ediyoruz.

Olmus fbyi bile canlandiricaz gorursunuz.

Sarper bu takım 3 haftadır süperdi de bu maç mı boktan bi takım oldu. Maçı bizde izledik yani adamların tek yaptığı şey 11 kişi defans yap ohh ne ala. Barcelona olsa bu ligde inan isyan eder heriflerin yaptığı şey adam adama savunma. Ayrıca kötü mü oynadık bence gayet iyiydik. 2 topumuz direkten döndü. 1 gol var ne yapalım daha şanş yoksa ne yapalım.

Ayrıca azıcık açık oynayan takımlara karşı ne yaptığımızı son 3 maça bakan görür.

3 haftadır bu kadar katı bir savunma ile karşılaşmadık çünkü.Adamlar kapanıyorsa deleceksin golü atacaksın.Yok öyle yağma.Herkes o savunmayı delip atıyor,sen de öyle delip atacaksın.

Açık oynayanları yenersin de kapalı oynayanları yenemezsin işte.Adamın taktiği o ise sen de onun taktiğini yenmek zorundasın.Eskişehir maçında da,bu maçta da 0-1 öne geçtik.Hoca Eskişehir maçında yapmadı ama bu maçta skora yatmaya çalıştı 2 forvetle.Hocam rakip dirençli işte,2.golü atamayacağın dün gibi belli,şansa bir şekilde bulmuşsun golü orta sahaya 1 adam daha alıp neden orta sahanı güçlendirmiyorsun?

STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 11 Kasım

danye 3.3 milyon euro verecegine avrupada stopermi kalmadi.misal portoda oynatilmayan rolandoya 5 milyon versen eminim satarlar.danyden 1 yas büyük ve cok daha tecrübeli ve iyi stoper.amrabati saymiyorum bile

Hoca sapkadan tavsan cikaracak ya.

Mersin kapanmışmış..Ne bekliyorduk yahu ? Açık bir şekilde hücum yapmalarını mı ? Lig lideriyle oynuyorlar ve tabi ki kapanacak adamlar.Sorun böyle bir takıma karşı karambolden atılan gol dışında bizi heyecanlandıran ayağa kaldıran bir pozisyonu bile yok takımın.Şurada kaybedilen puanın ve oynanmayan futbolun bir izahı yok.Yani ben kimim ki Fatih hocanın değişikliğini sorgulayabiliyorum fakat maçın başından çıktığı ana kadar yere yatıp hakeme ağlamaktan başka bir davranışta bulunmayan Emre yerine neden Yekta çıkar hocam ? Takım sonradan oyuna Amrabat ve Aydın'ı alıyor fakat o dakikadan sonra takımın bir tane kanat atağı yok bu kadar ironik nasıl olabiliyoruz ? Dakika 88'de Sabri oyuna giriyor ve ne yapması bekleniyor ? Takım top oynamıyor ortada pozisyon yok fakat duran top fırsatı yakalıyoruz kadromuzda Fernandes ile beraber şu ligin en iyi duran top kullanan adamı var ama o yerine yok Burak geliyor topun başına yok Emre Çolak geliyor.Maç 3-0 olur anlarım Burak veya Emre'nin kullanmasını ama maç sıkışmış pozisyonun yok eline şans gelmiş niye Selçuk kullanmıyor bu duran topları.Takımda motivasyon sıfır ya bu kadar olabilir mi hayır anlamıyorum yani daha ligin ilk devresi bile tamamlanmadı nedir bu isteksizlik.Orta sahada mıy mıy mıy aldım verdim yapıp pas yapmalar.Geçen sene yazmış olduğum bir yazı vardı göbekten Selçuk-Melo ikilisi pozisyon yaratamazsa işimiz karambole kalıyor diye üzerinden bir sene geçti yine aynı seviyedeyiz ve işin acı yönü takım olarak defans da yapamıyoruz bu sene.Yani şu takım ligde öyle yada böyle bir şekilde şampiyon olur orası sıkıntı değil ama şu Mersin'e karşı bile pozisyon bulamamak can sıkıcı olan nokta.

Hastasıyım şu skor taraftarlarının...

Bu sezon muslera .ok kötü ne oldu bu adama bilmiyorum gece hayatınamı başladı acaba . sezon sonu defans hattı muhakkak baştan aşşağı düzenlenmeli

Anadolu takımı gibiyiz, kalite yok takımda.

biz bikere yavaş oynuyoruz. kabir azabı gibi paslaşıyoruz durmadan. kontra atak takımıyız. burakla umut arkası dönük top tutamıyor. arkası dönük bir forvet istedik hep takıma. kanat dersen hak getire. ayagına hakim teknk hızlı bir adamımız yok. amrabat sadece hızlı başka bişey yok. shakiri bayernde dogru dürüst kadroya girmiyor. o adamı almadılar bu amrabatı aldılar. defansa bomba danyi aldılar. yemin ederim trabzondaki bamba daha iyi oyuncu bundan.

Kolo Toure, Mbiwa gibi futbolcular sezon sonu bedava. Tabi biz gider Trabzon'dan Giray'ı falan alırız :)

Mersin kapanmışmış..Ne bekliyorduk yahu ? Açık bir şekilde hücum yapmalarını mı ? Lig lideriyle oynuyorlar ve tabi ki kapanacak adamlar.Sorun böyle bir takıma karşı karambolden atılan gol dışında bizi heyecanlandıran ayağa kaldıran bir pozisyonu bile yok takımın.Şurada kaybedilen puanın ve oynanmayan futbolun bir izahı yok.Yani ben kimim ki Fatih hocanın değişikliğini sorgulayabiliyorum fakat maçın başından çıktığı ana kadar yere yatıp hakeme ağlamaktan başka bir davranışta bulunmayan Emre yerine neden Yekta çıkar hocam ? Takım sonradan oyuna Amrabat ve Aydın'ı alıyor fakat o dakikadan sonra takımın bir tane kanat atağı yok bu kadar ironik nasıl olabiliyoruz ? Dakika 88'de Sabri oyuna giriyor ve ne yapması bekleniyor ? Takım top oynamıyor ortada pozisyon yok fakat duran top fırsatı yakalıyoruz kadromuzda Fernandes ile beraber şu ligin en iyi duran top kullanan adamı var ama o yerine yok Burak geliyor topun başına yok Emre Çolak geliyor.Maç 3-0 olur anlarım Burak veya Emre'nin kullanmasını ama maç sıkışmış pozisyonun yok eline şans gelmiş niye Selçuk kullanmıyor bu duran topları.Takımda motivasyon sıfır ya bu kadar olabilir mi hayır anlamıyorum yani daha ligin ilk devresi bile tamamlanmadı nedir bu isteksizlik.Orta sahada mıy mıy mıy aldım verdim yapıp pas yapmalar.Geçen sene yazmış olduğum bir yazı vardı göbekten Selçuk-Melo ikilisi pozisyon yaratamazsa işimiz karambole kalıyor diye üzerinden bir sene geçti yine aynı seviyedeyiz ve işin acı yönü takım olarak defans da yapamıyoruz bu sene.Yani şu takım ligde öyle yada böyle bir şekilde şampiyon olur orası sıkıntı değil ama şu Mersin'e karşı bile pozisyon bulamamak can sıkıcı olan nokta.

Böyle öne geçtiğimiz maçlarda puan kaybetmeye devam ederse şampiyonluk da zor,açık söyleyeyim.

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 11 Kasım

çok güzel tespitler hocam takımda kesinlikle planlı bir atak organizasyonu yok.zaten koskoca maç 2 tane basit verkaçla bile pozisyona girdik ama sonra bir kez bile denenmedi.duran toplarda içeri keselim de nasıl olursa olsun mentalitesi var.bu tip kapanan takımlara karşı akıllı oynamayı beceremiyoruz maalesef.fener hiç bir şey oynamadan sırf duran toplarla goller atıyor bizim kullandığımız her duran top ön direği geçmiyor bize kullanılanların hepsi de gol

Puan kaybi hocanin hatasi.

Mac boyu en cok kosan Hamitti ve cok yoruldu. Sen ona guvenip Yektayi oyundan alamazsin.

Son 10 dk. Ortasaha coktu, adamlar oynadi, biz 1 puani kurtardik.

Mac boyu da yine o anlamsiz hicbir ise yaramayan defansta pas oyununu yaptik.

Rakipler eminim bize guluyorlardir.

Bize karsi siki defans yapan her takim bizden puan alir.

Kapali defanslara karsi Aydin sana hicbirsey yapamaz.

Kapali defanslara karsi Amrabat sana birsey yapamaz.

Kapali defanslara karsi Sabri sana hicbirsey yapamaz.

İlk devrede yazmistim. Donen toplarda niye cezasahasi onunde hic adamimiz yok diye. Bir kere oldu onda da sut geldi ve kaleciden donen gol oldu.

Maclarinin %80ini kapali defanslara karsi oynuyor ama bu takimin organize atak calismasi yok.

Duran top, korner, tac calismasi yok.

Dar alanda verkac calismasi yok.

Donen toplar icin calismasi yok.

Frkikleri bile kimin kullanacagi belli degil.

fbnin gollerinin yarisi bu tur calisilmis organizasyonlardan geliyor.

Mersin bile calisilmis organizasyon golu atiyor.

Bizde olsa herhalde maclarda gorurduk biraz birseyler.

Korner olsun orta ac, tac olsun Eboue uzun kullansin, ortasahada paslas paslas paslas, frikik olsun kim kullancak kavgasi, donen butun toplari defans alsin, defansta rakibin tek gol atacak oyuncusunu tutma, takip etme.

Maclarinin %80ini kapali defanslara karsi oynayacak takima 2 tane kontraatak golcusu, 1 tane kontraatak kanat oyuncusu alindi.

Hani calim atacak, kilit acacak oyuncu, kafa vuracak, sirti donuk top alip kalabaliktan cikacak, ortadan kafayla gol atacak golcu?

Bir de futbolculara: bugun 1-2 oyuncu haric istemediniz, nasil olsa yeneriz dediniz.

Son dk kaleci sisirecek ama siz yuruyorsunuz, ileri kosmuyorsunuz bile.

Amrabat alındı diye yönetime ve teknik kadroya laf atmanın ne mantığı var?

Aynı anda kapa bildirim yapıldığında(Amrabat, hamit ve Burak) ortalık yıklıyordu.

Bu Amrabat Kayserispor da harikalar yaratıyordu, herkes imrenerek izliyordu fakat şu anda kötü oynuyor ama bunda yönetimin suçu ne?

Shaqiri'yi hepimiz istedik evet ama onunda herşeye çözüm olacağını kim biliyor? denemeden anlaşılmaz.

Yapılan yanlışlar elbette var ama oyuncu üzerinden yüklenmek biraz ağır kaçıyor.

Transferler yapılıp ilk 11 oluşturduğumuzda bu kadronun böyle oynayacağını kim bilirdi ki?

Bu bir bahane değil ama rakiplerinde bize karşı anlamsızca takım halinde defans yapması adamı çıldırtıyor:(

biz bikere yavaş oynuyoruz. kabir azabı gibi paslaşıyoruz durmadan. kontra atak takımıyız. burakla umut arkası dönük top tutamıyor. arkası dönük bir forvet istedik hep takıma. kanat dersen hak getire. ayagına hakim teknk hızlı bir adamımız yok. amrabat sadece hızlı başka bişey yok. shakiri bayernde dogru dürüst kadroya girmiyor. o adamı almadılar bu amrabatı aldılar. defansa bomba danyi aldılar. yemin ederim trabzondaki bamba daha iyi oyuncu bundan.

Dany'e laf yok hocam,o Usain Bolt(!) gibi adam.

Fatih Terim sıkışık maç trafiğinden bahsediyor. ama bu maça aynı kadro ile çkıyor. oyuncu değişikliklerini beğenmedim. melo ilk onbir oynamalıydı. 2. yarı döküldük resmen. selçuk bile bu macta dinlenebilirdi. emre aynı sekilde.

Geri
Üst Alt