STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | M.S | 11 Kasım

Cluj'u yenince gaza geldik, Cluj kim arkadaş, Akhisar bile Cluj'dan daha iyi takım, gaza gelmemek lazımdı. Burak da Cluj'a 3 gol atınca kral oldu, hâla söylüyorum, Burak'tan cacık olmaz. Emre Çolak'ı konuşmaya gerek yok zaten, %100 hatalı. Fatih Terim'in 2 maçtır Semih'i neden kestiğini de anlayamadım. Dany'den de Cris'ten de iyi stoper. Sakatlığı da geçmişti. Neyse, istersen 5000 isabetli pas yap ama bu pasları kendi yarı alanımızda boş alanda yapmamızın bize hiçbir yararı yok. Kendi elimizle verdik Mersin'e puanı, hatayı kendimizde aramalıyız.

şerefsizler heveslendiler şimdi lan arkadaş deli olcam ya şu puan farkını bi koruyun allahaşkına ya dibimize sokmaya ne kadar meraklıyız adileri ya

Terim Selçuk inadından vazgeçmeli artık, hep Melo nedeniyle dendi ama Selçuk kafa olarak da sürekli düşüşte yedekte kalıp biraz dinlendirilmeli.

Bir iki pozisyonda görünmek dışında nerdeyse adı geçmedi maçta..

Yekta çıktı pas yapamaz hale geldik, ortasaha çöktü..

Kapalı takımlara karşı Amrabat hiçbir şey yapamaz..

Hamit Avrupa maçında da çok koştu bugün de elinden geleni verdi, bu maç Aydın'la başlanmalıydı..

Emre oynadığı süre içerisinde rakibi ısırdı, kontra kollayan rakibe pek fırsat vermedi.

Golden önceki pozisyonda bariz ona faul yapıldı ama faulü rakip kullandı. Zaten Emre akıllı futbolcu olsa, sürekli faul yaptırır..

Sercan gibi oyunculara böyle maçlarda şans verilmeli, yazık kadrodaki oyunculara da yazık zorda kalana dek hep aynı isimler..

3 kulvardan bahsediyor her defasında ama hep aynı isimlerle devam ediyor.. Ya da saçma sapan, defans kurgusunu değiştirip durma oyunu oynuyor..

Kapanan her takım sıkıntı yaratıyor, 3 farkla önde olmadan huzurlu maç izleyemiyoruz.

Allah aşkına biraz rakibini üstüne çek, oyuncuların daha iyi yayılmasını sağla, 40 metrede 20 kişi oynuyor ve yetmezmiş gibi, top tutma, adam geçme, duvar pası yapma, orta açma yeteneği vasatın üstü oyuncularımız yok..

Umutta santrafor değil Burakta sezon başından beri diyorum ya

Elmander-Umut oynayacaksın

ya Burak-Elmander..

Elmander sakat olduğu için gereksiz ama geçen sene deplasmanlarda çoğu maçı Elmander aldı..

Emre Colak sag olsun zaten hep 10 kisi basliyoruz, hic faydasi yok, aptalca faul yaparak filan zaten gol de yiyioruz

Normal? BJKnin 11ine bak? Mersinden felan farki yokki ve dogal olarak kazanmaya oynuyor herkez.

Beşiktaşın kadrosunu bende beğenmiyorum ancak Fernandes,oğuzhan,necip bizdeki bir çok oyuncudan daha iyi adam eksiltebiliyorlar

Takımda kendimi zorluyorum bir tane tekniği yüksek,topu alıp dönebilen bir oyuncu bulamıyorum

Az buçuk bu işi yapanlarda bugün kenardaydı

Normal? BJKnin 11ine bak? Mersinden felan farki yokki ve dogal olarak kazanmaya oynuyor herkez.

Kazanmaya oynadıkları belli 10 kişi Bjk ye 3-0 mağlup oluyorsun.

İki maç arasında bu kadar fark olmaz, 10 kişi kendi sahalarından çıkmadı resmen doğal olarakta kapalı defansı açmakta yine zorlandık.

Elalem gidip Kevin Mirallas gibi bir futbolcuyu 6 milyona alır, bizde gidip bize onca şerefsizlik yapan Kayserispor'dan futbolcu alırız. Amrabat'ı severim ama maalesef bizim oyun yapımıza uygun değil.

umut ve burağın kalitelerine bişey demem ama anadolu takımlarının tamamı bize kapandığına göre bizde iş yapmaları çok zor çünkü ayağında top tutamayan forvet büyük takımda iş yapmaz, dar alanda etkili olması lazım bizde oynayan forvetlerin.

umutta burakta top kontrolü pas verme konusunda çok kötüler ikisi beraber oynamamalı. umut presi de bırakmış artık sürekli top kaybı yapıyor

amrabata verilen paraya kapalı kilitleri açacak bir oyuncu alsaydık iyiydi. fatih hoca bugün çok kötüydü. yekta-amrabat değişikliği, aydını oyuna almasıyla maçı bitirdi. eğer yekta çıkmasa ve melo girse yenme şansımız olabilirdi.

Ordu fenere çaksın, tribünler de aziz ve aykut'a giydirsin de keyfim yerine gelsin. Yoksa bu moral düzelmez..

Biraz bahane gibi geliyor insan.

profesyonel futbolcu.. 3 gün dinlenme imkani buldular. ve bu mac öyle cok ahim sahim bi tempo da oynmadilar.

Türk oyuncusu hiçbir zaman profesyonel olamamıştır ve olamayacaktır bu kafayla..

dünya kadar parayi ver, halen kanat oyuncusu yok

bide bir kral vardir, topu bile süremiyor:yenieek:

cok küfür ettim cok, yazik

Valla anlamıyorum ya 3 gün önce nasıl oynuyoruz bugun bakıyoruz takım nasıl oynuyor şoktayım valla umut gol attı ama gene her zaman ki gibi fırsatçılıgııyla attı selçuk frikik kullanması bile değişti selçugun her kullandığı frikik muhakkak bizi için net gol pozisyonu olurdu ama açtıgı ortaların hiç biri isabetli olamadı.

Ujf en büyük eksikliğini bu konuda çekiyoruz

Pas alacak adam olmadığında topla ani ileri çıkışlarında adam eksiltmesi bir çok takımın dengesini bozuyordu

Pintiliğin ve cimriliğin sonucu dany dir,emredir

benim ilgincime giden fatih terim ortasaha oyuncularını hiç uyarmıyor mu topu defanstan çıkarmalrı konusunda. selçuk bugün topu defanstan çıkaracağına ilerdedurmuş cris ve danyden pas bekliyor. bunu ilkokula giden çocuk bile bilir selçuk farkına varamadı

amrabata verilen paraya kapalı kilitleri açacak bir oyuncu alsaydık iyiydi. fatih hoca bugün çok kötüydü. yekta-amrabat değişikliği, aydını oyuna almasıyla maçı bitirdi. eğer yekta çıkmasa ve melo girse yenme şansımız olabilirdi.

Shaqiri 10 m €

Amrabat 8 m €

?

Bjk ile Fener şansı da yok ki bizde..Mersin'in pozisyonu bile yok..Biz kötü oynasak bile 2 top direkten döndü..Sinir bozucu bi puan kaybı

Maçtan önce bir yorum yapmıştım. Yıl 2012 hala Nobreden kafa golü yiyip puan kaybedilir mi diye. Cris ne işe yarıyor o zaman?

Umutta santrafor değil Burakta sezon başından beri diyorum ya

Elmander-Umut oynayacaksın

ya Burak-Elmander..

Elmander sakat olduğu için gereksiz ama geçen sene deplasmanlarda çoğu maçı Elmander aldı..

umut burak ikisi beraber hiç çekilmez oluyor

Geri
Üst Alt