STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

o sow dediğin adamı nakit verilen 10m + eklerle alındı.

*umut kiralık

*burak 5m

*elmander bedelsiz

bunların üçüde maliyet fayda olarak bakıldığında yarar sağlamıştır sağlayacaktır.

Sow tabiki kim istemez ama bilinki yönetim 1 futbolcuya öyle 15m vermez VERMEMELİ.

Vermezsen bu durumdan şikayetçi olmayacaksın o zaman...

*umut kiralık

*burak 5m

*elmander bedelsiz

bunların üçüde maliyet fayda olarak bakıldığında yarar sağlamıştır sağlayacaktır.

Sow tabiki kim istemez ama bilinki yönetim 1 futbolcuya öyle 15m vermez VERMEMELİ.

Niye vermemeli?

Puan kaybına sebep yorgunluktur.Takım zorlu bir ş.ligi maçından çıkmış fatih hoca aynı kadroyu sürmüş kardeşim bizim kadromuz bjk gibi sınırlı değilki ? Neden rotasyona gitmiyorsun dinlenmiş oyuncuları oynatmıyorsun cris'in yerine semih, yekta yerine melo,emre yerine amrabat ile başlamalıydı...En azından daha güçlü bir takım olurdu sahada ve mersini yenerdik.Şimdi yok yere eziklerin bi taraflarını kaldırıcaz.Bize aslan kesilen Orduyu rahat geçip farkı 3 'e düşürürler.

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | M.S | 11 Kasım

Bizde fatih hoca istemedi demiyoruz ki, fakat alınan oyuncalırın %90'ı kaliteli oyunculardı ve kapalı kutu tarzında değillerdi.

Herkesin ağzında bir Sabridir gidiyor, evet bende sevmiyorum bu adamı ama şu 10 haftalık periyotta Selçuk, Cris, Melo vs.. ne yaptı peki?

Mesela Selçuğun ne yapmasını bekliyorsun veya Melonun.Yahu diyorum ya bizde akılsızlık paçalardan akıyor.önce Meloyu kestik şimdide Selçuğu yavaş yavaş hazırlıyoruz oraya.

Selçuk ve Melo bu takımdan kesilemezler.Bu adamlarında o kadar kötü oynadığı falan tamamen palavra.

Bu adamlar orta sahada iki kişi mücadele ediyor.Ne yapsınlar bu adamlar kanat adamlarının ,forvetlerin defolarını kapatsın-her maç gol,asist mi yapsın.Ulan adam umuta top atıyor top kayıp..Aynı şekilde Burağa atıyor kontrol etmekten acizler ve garip garip hareketler top gene kayıp.Bu arada Umut ve Burağın ilerideki presinin hiçbir halta yaramadığını ne zaman göreceğiz.O presten kurtulmak basit çünkü arkada o prese katkı verecek adamın yok.Hepsi hantal. Bu presi rahat aşan rakipler elini kolunu sallaya sallaya defansımızın tepesine biniyor.Şu yaptığımız akılsız takım savunmasını avrupada kolay kolay hiçbir üst düzey takım yapmaz.

Diyorumya çok yakında Selçuğuda keseriz tüy dikmeye devam ederiz.

*umut kiralık

*burak 5m

*elmander bedelsiz

vermezi anladımda vermemeli nedemek yahu. 8 verip amrabatı alcagına üstğne 7 ekle iyi topçu al. varmı böyle mantık. adam iyiyse 15 te verilir 20 de.

ligin en light 2-3 deplasmanınından birinde, stopersiz rakibine baskı bile yapmadan(yapamadan) beraberliği yeterli gören fatih hocamızı tebrik ediyorum..

ayrıca felsefe derslerinde yürekten başarılar diliyorum..

olmuyorum zaten skor yorumcusu olmadım olmam da doğal zaten bu puan kayıpları ne bekliyordunuz onu anlamıyorum hala şu ligde sahaya çıkınca şu oyunu oynayacak dediğimiz şu kadroyla çıkacak dediğimiz tek takım Galatasaray gurur duymalısınız.

Muhammet baros deme Allahını seversen son 6 aya bakarsan umut barostan daha iyi oyuncudur.

Son avrupa şampiyonasında baroşun patlama yapmasını o kadar istedim ki belki benim kadar isteyen olmamıştır. Ama turnuva boyunca adım atamayan bir baros vardı.

Reira'dan çok istememişizdeir heralde barosun gitmesini ama biri yatmk isteyen bir oyuncu oldu çıktı. Oynamak isteseydi kiralıkta olsa bir takıma giderdi ha gitmedi mi. Ne yaptığını form durumunu bilen duyan gören var mı.

Herifler efsanemiz dedikleri adamı kadro dışı bıraktılar 2.7 milyon€ yu bıraktı ve gitti. Bizim beyfendi gidemezmiydi peki. Bedavadan 2milyon üstü parayı bende olsam bende isterim heralde. Çünkü benimde barosunda aklında futbol oynamak gibi bir istek yok. Sövdüğümüz sabri bile (ki sözleşmesini epey süre yenilemedik gitmesini bekledik yalan yok) bu takımda yer bulduysa barosun yer bulamamsının tek suçu barosundur

Avrupa kupasını bedne izledim baros tam bir fiyaskoydu haklısın hatta bende çok sinirlendim baros un bilerek gitmemesine ama fatih hocanın barosun kazanmasını beklerdim barosun kumaşı sağlam ha son sene yattı vs vs ama bi alternatif olsa iyi olurdu.umut tamam iyi futbolcu takipçi topu bırakmayan ama bu takıma tam anlamıyla bir santafor lazım bence yani aldımı atıcak belki çok şey istiyoruz ama falcao ayarında bi futbolcu olsa bizi kimse durduramaz tabi ki böyle bişey imkansız.

Lan keşke brezilya liginde oynuyor olsaydık kebap valla herkes top oynamak istiyor, bizim leş ligde defansa diz 8 kişi kalan 2 kişiyide orta sahada gezdirdin mi ohh.

Ben bizim yönetimlere şu konuda çok kızıyorum. Ligde ki takımlara oyuncu falan vermeyeceksin arkadaş sonra kıçları kalkıyor bize karşı yırtınıyorlar. Özellikle yabancıları avrupada 2.liglere gönder bradan kimseye verme arkadaş.

vermezi anladımda vermemeli nedemek yahu. 8 verip amrabatı alcagına üstğne 7 ekle iyi topçu al. varmı böyle mantık. adam iyiyse 15 te verilir 20 de.

8 vermedi amrabat senelik 750bin indirimle 5m ye geldi o ve 7m demek kolay ve merak ediyorum en son galatasaray ne zaman bi futbolcuya 12 - 15m verdi bu rakamlar şaka değil.

Mesela Selçuğun ne yapmasını bekliyorsun veya Melonun.Yahu diyorum ya bizde akılsızlık paçalardan akıyor.önce Meloyu kestik şimdide Selçuğu yavaş yavaş hazırlıyoruz oraya.

Selçuk ve Melo bu takımdan kesilemezler.Bu adamlarında o kadar kötü oynadığı falan tamamen palavra.

Bu adamlar orta sahada iki kişi mücadele ediyor.Ne yapsınlar bu adamlar kanat adamlarının ,forvetlerin defolarını kapatsın-her maç gol,asist mi yapsın.Ulan adam umuta top atıyor top kayıp..Aynı şekilde Burağa atıyor kontrol etmekten acizler ve garip garip hareketler top gene kayıp.Bu arada Umut ve Burağın ilerideki presinin hiçbir halta yaramadığını ne zaman göreceğiz.O presten kurtulmak basit çünkü arkada o prese katkı verecek adamın yok.Hepsi hantal. Bu presi rahat aşan rakipler elini kolunu sallaya sallaya defansımızın tepesine biniyor.Şu yaptığımız akılsız takım savunmasını avrupada kolay kolay hiçbir üst düzey takım yapmaz.

Diyorumya çok yakında Selçuğuda keseriz tüy dikmeye devam ederiz.

Kusura bakma kardeş de ne Selçuk ne de Melo iyi oynuyor, resmen dökülüyorlar.

Selçuk dan ne bekliyorum biliyormusun sadece defanstan aldığı topu tekrar Dany'e yada Cris'e topu vermemesini, topu aldığında en azından bir adam geçip topu ileriye taşımasını bekliyorum.

Koluna kaptanlık bandı takmışlar ama hala serbest vuruşlarda Burak'a söz geçiremiyor, topu her aldığında Burak'ı görmesini istemiyorum.

Biraz ağırlığını koyması lazım, mesela Ujfa nasıl kaptanlık yapıyordu en azından defansı topluyordu.

Ben verilmeyen paralarla yapılan transferlerden memnunum.. Burak 5 M € ama Sow'dan çok daha yararlı, Umut kiralık ama Sow'dan çok daha yararlı Sow'un adı Musa vatandaşlığında Türk yazmasaydı eminim kimse böyle düşünmezdi..

Çünkü deve yükü kadar borcumuz var denge gözetilmeli borç yapılmamalı ve hatta gelir sağlanarak azaltılmalı.. Ayrıca herşey transfer maliyetiyle belli olmaz 2 senedir Fener biizm neredeyse 2 katımız para harcadı ama sonuç ortada.. Sow, Sow diyorsunuz Fener'in hali ortada.. Galatasaray Tarihinin en fazla transfer harcaması yaptığı 2010 seazonunda 8. oldu ve - Averajla bitirdi.. Yeterli mi? Allah Aşkına Bırakın Şu Mantığı Hele Önünde BJK Örneği Varken

Muhammed baros deme Allahını seversen son 6 aya bakarsan umut barostan daha iyi oyuncudur.

Son avrupa şampiyonasında baroşun patlama yapmasını o kadar istedim ki belki benim kadar isteyen olmamıştır. Ama turnuva boyunca adım atamayan bir baros vardı.

Reira'dan çok istememişizdeir heralde barosun gitmesini ama biri yatmk isteyen bir oyuncu oldu çıktı. Oynamak isteseydi kiralıkta olsa bir takıma giderdi ha gitmedi mi. Ne yaptığını form durumunu bilen duyan gören var mı.

Herifler efsanemiz dedikleri adamı kadro dışı bıraktılar 2.7 milyon€ yu bıraktı ve gitti. Bizim beyfendi gidemezmiydi peki. Bedavadan 2milyon üstü parayı bende olsam bende isterim heralde. Çünkü benimde barosunda aklında futbol oynamak gibi bir istek yok. Sövdüğümüz sabri bile (ki sözleşmesini epey süre yenilemedik gitmesini bekledik yalan yok) bu takımda yer bulduysa barosun yer bulamamsının tek suçu barosundur

Adamın Avrupa Şampiyonasından sonra, bırak kendini resmini bile görmedik. Ama sen Baros u hergün izliyormuş gibi konuşuyorsun. Bari foto çekde paylaş. :) Başka klübe gitmedi diye neden suçlu oluyor ? Belki çalışıp takıma girmek istiyordu. Olani biteni bilmiyoruzki. Birden B takımına yollandı. Açıklamada yapılmadı.

Her puan kaybından sonra Baros akıllara gelecektir. Necati de öyle.

olmuyorum zaten skor yorumcusu olmadım olmam da doğal zaten bu puan kayıpları ne bekliyordunuz onu anlamıyorum hala şu ligde sahaya çıkınca şu oyunu oynayacak dediğimiz şu kadroyla çıkacak dediğimiz tek takım Galatasaray gurur duymalısınız.

Bunun skor yorumcusuyla ne alaksı var şimdi?

Maç kazanmak kadar berabere kalmak ve yenilmekte tabiki doğal ama bu forvetlerle rahat bir maç izlememiz zor.

Daha iyi bir forvet almamız şart.

Eboue-Selçuk-Melo-Muslera-Amrabat resmen dökülüyorlar..

Aferim Selçuk Abdullah Avcı'yı kıs kıs güldürdüğün için.. Haklıyken durduk yere haksız duruma düşürdün kendini bravo..

8 vermedi amrabat senelik 750bin indirimle 5m ye geldi o ve 7m demek kolay ve merak ediyorum en son galatasaray ne zaman bi futbolcuya 12 - 15m verdi bu rakamlar şaka değil.

yahu ne indirimi. alacagı para zaten okadar olur amrabatın. medyaya öyle yansıttılar. 8 milyon euro boşa para harcamak daha iyi diyorsun yani. evet rakamlar şaka degil. iyi futbolcular okadar ediyor. çeyrek adam alacagına adam gibi oyuncu al.

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 11 Kasım

Şimdi sorun şu bu takım sallana sallana 1.yada 2. olarak devre arasına gider mi gider. Peki bizim bir transfer planımız var mı?

Geçen sene ki shakiri olayını tekrar yaşarmıyız yaşarız. Aralık gibi dirsek temasında bulunmamız lazım ama bazılar yine engeller. Başkanın yerinde olsam kimseyi dinlemem belçika ekolundan kaliteli 3 tane adam alıp gelebilirsin. Ayrıcaa madridden apaçi calejon'mudur nedir var ver parayı bak alamıyormusun. Herif ayağına top yapışıyor abicim yahu. Gördüğü noktaya atıyor topu. Bana kalsa yabancılarımızdan max 3 tanesini tutarım elimde diğerine bye bye.

Bir soru daha soracağım bizim maçlarda neden hakemler pozisyonun içerisine b.k gibi girip oyuncularımızın atağını kesiyor her maç en az 1 kere oluyor. Bu maçta 2 kere oldu atlatım

Bunun skor yorumcusuyla ne alaksı var şimdi?

Maç kazanmak kadar berabere kalmak ve yenilmekte tabiki doğal ama bu forvetlerle rahat bir maç izlememiz zor.

Daha iyi bir forvet almamız şart.

Elmander

Burak

Umut

un dışında alınacak bi forvet çok lüks olur şu aşamada bu maddi durumda bende bunu anlatmak istiyorum kim istemez forvete alalım huntelear'ı ortasahaya alalım kaka yı sol beke ashley'i ama Türkiye liginin 10senedir adını duyuramayan bi durumdan bi anda bu transferlere.

Geri
Üst Alt