STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

Ynt: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

ovvv forum uzman antranor scout futbol bilimcisi kayniyor.birakalim bunlarida takima puan kaybetme hakki taniyalim.yoksa elestirmek dunyanin en kolay isi.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 11 Kasım

Şimdi sorun şu bu takım sallana sallana 1.yada 2. olarak devre arasına gider mi gider. Peki bizim bir transfer planımız var mı?

Geçen sene ki shakiri olayını tekrar yaşarmıyız yaşarız.
Aralık gibi dirsek temasında bulunmamız lazım ama bazılar yine engeller. Başkanın yerinde olsam kimseyi dinlemem belçika ekolundan kaliteli 3 tane adam alıp gelebilirsin. Ayrıcaa madridden apaçi calejon'mudur nedir var ver parayı bak alamıyormusun. Herif ayağına top yapışıyor abicim yahu. Gördüğü noktaya atıyor topu. Bana kalsa yabancılarımızdan max 3 tanesini tutarım elimde diğerine bye bye.

Bir soru daha soracağım bizim maçlarda neden hakemler pozisyonun içerisine b.k gibi girip oyuncularımızın atağını kesiyor her maç en az 1 kere oluyor. Bu maçta 2 kere oldu atlatım

Sonunda da geçen seneki gibi şampiyon olalım da gerisi önemli değil

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | M.S | 11 Kasım

Adamın Avrupa Şampiyonasından sonra, bırak kendini resmini bile görmedik. Ama sen Baros u hergün izliyormuş gibi konuşuyorsun. Bari foto çekde paylaş. :) Başka klübe gitmedi diye neden suçlu oluyor ? Belki çalışıp takıma girmek istiyordu. Olani biteni bilmiyoruzki. Birden B takımına yollandı. Açıklamada yapılmadı.

Her puan kaybından sonra Baros akıllara gelecektir. Necati de öyle.

Yaptıım yorumu iyi oku oynamak isteyen adam her türlü takıma girerdi.

Bak adamın fotosunu bile görmediysen sencede barosta bir suç yok mu. Kadro dışı kalan ilk oyuncu o mu? Evet kimse birşey bilmiyor o zaman desin ki çıksında ben oynamak istiyorum. Burası fener değil şeffaf bir klübüz biz. Başımızda çete lideri aziz yok hatırlatayım. Suçlu kimse hesabını sorarız biz. Bazıları gibi ezik taraftara sahip değiliz.

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

Ben verilmeyen paralarla yapılan transferlerden memnunum.. Burak 5 M € ama Sow'dan çok daha yararlı, Umut kiralık ama Sow'dan çok daha yararlı Sow'un adı Musa vatandaşlığında Türk yazmasaydı eminim kimse böyle düşünmezdi..

Çünkü deve yükü kadar borcumuz var denge gözetilmeli borç yapılmamalı ve hatta gelir sağlanarak azaltılmalı.. Ayrıca herşey transfer maliyetiyle belli olmaz 2 senedir Fener biizm neredeyse 2 katımız para harcadı ama sonuç ortada.. Sow, Sow diyorsunuz Fener'in hali ortada.. Galatasaray Tarihinin en fazla transfer harcaması yaptığı 2010 seazonunda 8. oldu ve - Averajla bitirdi.. Yeterli mi? Allah Aşkına Bırakın Şu Mantığı Hele Önünde BJK Örneği Varken

Düzgün bir kadro kuramazsan ne başarılı olursun nede borcunu kapatabilirsin. Galatasaray kulübü kazancının büyük bir kısmını futbol takımından kazanıyor. Sorun sadece Sow değil, onun gibi yada onun tarzında top ayağına geldiğinde etkili olabilecek birisi lazım. Ben Burak'ı beğenmeyenlerdenim ama başarılı olmasını herkesden çok isterim, Umut'un çalışkanlığına tak lafım yok ama bize daha iyileri lazım.

Sorun yüklü miktarlarda para harcamak değil Güray, sorun doğru yere doğru tipte oyuncuların alınmasıdır. Gerekirse 15m euro vereceksin gerekirse umut veren bir genci getirip oynatacaksın.

Elmander

Burak

Umut

un dışında alınacak bi forvet çok lüks olur şu aşamada bu maddi durumda bende bunu anlatmak istiyorum kim istemez forvete alalım huntelear'ı ortasahaya alalım kaka yı sol beke ashley'i ama Türkiye liginin 10senedir adını duyuramayan bi durumdan bi anda bu transferlere.

Şu aşamada değilde bunu en başında almamız gerekiyordu.

Ben verilmeyen paralarla yapılan transferlerden memnunum.. Burak 5 M € ama Sow'dan çok daha yararlı, Umut kiralık ama Sow'dan çok daha yararlı Sow'un adı Musa vatandaşlığında Türk yazmasaydı eminim kimse böyle düşünmezdi..

Çünkü deve yükü kadar borcumuz var denge gözetilmeli borç yapılmamalı ve hatta gelir sağlanarak azaltılmalı.. Ayrıca herşey transfer maliyetiyle belli olmaz 2 senedir Fener biizm neredeyse 2 katımız para harcadı ama sonuç ortada.. Sow, Sow diyorsunuz Fener'in hali ortada.. Galatasaray Tarihinin en fazla transfer harcaması yaptığı 2010 seazonunda 8. oldu ve - Averajla bitirdi.. Yeterli mi? Allah Aşkına Bırakın Şu Mantığı Hele Önünde BJK Örneği Varken

Bir de şu açıdan bak Güray.

Stancu' ya ya tutarsa diye 5 milyon verirsin, işine yaramaz 2' ye satarsın.

Sercan' a 3 milyon verirsin kadroya giremez.

Amrabat' a yine ya tutarsa mantığı ile 8,5 verirsin. Büyük ihtimalle sezon sonu 3' e, 4' e satarsın.

Bu tarz oyunculara bu kadar para saçacağına, o parayı hakikaten değecek, geldi mi takıma cuk diye oturacak adama basmak bence daha mantıklı.

O tarz oyuncuların maliyeti de 10' dan az değil doğal olarak.

Seri yapamadık gitti. Zaten seri yapsak işi koparacağız ama onu yapamıyoruz bir türlü.Geçen seneki en büyük artımız buydu,devamlılığımız vardı. Tabi bunda en önemli etken bana göre defans hattının sağlamlığı ve önünde oynayan oyuncunun(genelde Melo oluyor) form durumu. Her maçta hemen hemen gol yiyoruz ve maçı çeviremiyoruz.

Maçtan önce puan kaybını tahmin etmiştim,aynen Ordu ve Eskişehir maçları gibi ve bu puanları sezon sonu çok ararız gibime geliyor.Lig kopmadığı sürece bu bizim zararımıza olacaktır çünkü hem Avrupa'da oynama şansını sürdürüyoruz,hem de ligdeki rakiplerimiz de eninde sonunda toparlayacak. Puan farkını açmalıydık şu ana kadar,ama şansı tepmede üstümüze yok tabii...

Rahat batıyor bize...Kaşınıyoruz yani...

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | M.S | 11 Kasım

Yaptıım yorumu iyi oku oynamak isteyen adam her türlü takıma girerdi.

Bak adamın fotosunu bile görmediysen sencede barosta bir suç yok mu. Kadro dışı kalan ilk oyuncu o mu? Evet kimse birşey bilmiyor o zaman desin ki çıksında ben oynamak istiyorum. Burası fener değil şeffaf bir klübüz biz. Başımızda çete lideri aziz yok hatırlatayım. Suçlu kimse hesabını sorarız biz. Bazıları gibi ezik taraftara sahip değiliz.

Biz şeffaf kulübüz de, Terim bunun tam tersi... Çıkıp ben oynamak istiyorum demek, iyiyim ama hoca oynatmıyor anlamına gelir. Ayrıca belliki Terim takmış adama, konuşsa ne olacak. Nasıl olsa devre arasında yollanacak.

Bir de şu açıdan bak Güray.

Stancu' ya ya tutarsa diye 5 milyon verirsin, işine yaramaz 2' ye satarsın.

Sercan' a 3 milyon verirsin kadroya giremez.

Amrabat' a yine ya tutarsa mantığı ile 8,5 verirsin. Büyük ihtimalle sezon sonu 3' e, 4' e satarsın.

Bu tarz oyunculara bu kadar para saçacağına, o parayı hakikaten değecek, geldi mi takıma cuk diye oturacak adama basmak bence daha mantıklı.

O tarz oyuncuların maliyeti de 10' dan az değil doğal olarak.

Amrabat kalacaktır ve ben açıkcası o kadar vahim görmüyorum Amrabat'ı.. Sercan için o kadar tutmama payı olsun bi zahmet 3 M € da büyük bir mevla değil yani abartmayın 10 nerde 3 nerde.. Stancu zaten eski yönetimin transferi aynı yönetim tam sizin tarzda hareket ediyordu aslında 8'e Misi'yi aldılar yarım sezon bile oynatmadılar Elano'yu aldılar sezon sonu gönderdiler, Keita'yı aldılar Sezon sonu gönderdiler, sonra da Meira dan 2 M € kar etmek için devre arası gönderdiler stopersiz oynadık biz çok para harcanan dönemleri de gördüm Bu yönetimin ve teknik heyetin transfer tercihlerini eleştirmek cidden ayıptır...

galatasarayın iyi santforu yok sow bizde yenemediğiiz takım olamazdı

Muslera bir tane bile maç kurtarmadı bu sezon daha. İyi kaleci evet ama extrası yok.

Kotu mersini yenemedik ya la

Muslera bir tane bile maç kurtarmadı bu sezon daha. İyi kaleci evet ama extrası yok.

Muslera iyi kaleci evet çok gol yiyoruz musleraya sövmek için bahane arıyorum ama gollere bakıyorum adamın suçu yok çogu zaman şanssızlık çok gol yiyor ama çogu goldede pek hatası yok (tabi bugun hariç )

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

Kotu mersini yenemedik ya la

mersin çok iyi takım degil tabi de fb full kadroyla kköyde son saniye golüyle zar zor yendi mersin'i. sonuçta onlar da bu deplasmana gidecek, gençler'e gidecek, ordu'ya gidecek, bjk'ye, antalya'ya vs

Her maçtan sonrada ne çok iyi olarak abartmak nede çok fazla göklere çıkarmanın hiçbir mantığu yok.

Galatasaray futbol takımının en büyük sorunu transferdeki başarısızlıktır,işbilmezliktir.

Her zaman söyledim bir kereliğinede olsa başkan ve yöneticiler ellerine cebine atacak ve bu takıma kaliteli isimleri katacak.

Bunu yaparkende çok fazla para vermeyecekler zaten.İlerideki denemde düzelecek ekonomiyle bu para geri alınacak.

Ama bunu yapacak Galatasaray yöneticisi yok malesef.Çünkü Galatasaray sevgileri sınırlı.

Bu takımın başarılı olma potansiyeli şikecilerin her zaman önündedir.Ama hep yöneticiler arasındaki fark bu durumu eşitliyor.

mersin çok iyi takım degil tabi de fb full kadroyla kköyde son saniye golüyle zar zor yendi mersin'i. sonuçta onlar da bu deplasmana gidecek, gençler'e gidecek, ordu'ya gidecek, bjk'ye, antalya'ya vs

Niyeyse herkes bize cok iyi oluyor

Her maçtan sonrada ne çok iyi olarak abartmak nede çok fazla göklere çıkarmanın hiçbir mantığu yok.

Galatasaray futbol takımının en büyük sorunu transferdeki başarısızlıktır,işbilmezliktir.

Her zaman söyledim bir kereliğinede olsa başkan ve yöneticiler ellerine cebine atacak ve bu takıma kaliteli isimleri katacak.

Bunu yaparkende çok fazla para vermeyecekler zaten.İlerideki denemde düzelecek ekonomiyle bu para geri alınacak.

Ama bunu yapacak Galatasaray yöneticisi yok malesef.Çünkü Galatasaray sevgileri sınırlı.

Bu takımın başarılı olma potansiyeli şikecilerin her zaman önündedir.Ama hep yöneticiler arasındaki fark bu durumu eşitliyor.

arkadsim bizim transferlerin neresi kotu bu 1. kaliteli oyuncuyu nasil ucuza alacagiz varmi oyle oyuncu buda 2.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ilk yari muthis oynadik,2 tane topumuz direkten döndü.

Ikinci yari takim yoruldu ondan dolayi zorlandik,pozisyon vermeden berabere kaldik.

Geri
Üst Alt