STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray - Karabükspor | 20.00 | 16 Kasım

Murhan senin vizeler nasil gidiyor kardesim umarim bu aralar israile tepki acisindan israil premier league izlemiyorsundur

Yedekler

Ufuk Ceylan, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Albert Riera, Engin Baytar, Nordin Amrabat, Johan Elmander

:cool:

Benim için Muslera,Eboue,Selçuk,Melo ilk 11'e daima yazılmalı.Diğerleri değişebilir ve bunda İmparatora lafım olmaz.

Sadece sistem konusunda biraz daha esnek olmalı.Ve özellikle Amrabat ve Hamitin performansı açısından 4-3-3 sistemini denemeli.

YEktanın oynamamasını eleştirebilirz ama bence fatih hoca en dogrusnu yaptı melo bu maçta formuna dönmüşsse manchester maçında oynayabilir ama yine eskisi gibi olursa ne kadar tecrübesiz olsa bile manchester maçında yektayı deneyecektir bir de şu emre çolak oynamasa iyiydi :D

Düştük yine armanın peşine.

Murhan senin vizeler nasil gidiyor kardesim umarim bu aralar israile tepki acisindan israil premier league izlemiyorsundur

genelde izlenesi ligleri tercih ediyorum, israil gibi liglerle aram olmaz. Geceleri Brezilya-Arjantin veya Portekiz liglerinde maclar oluyor, onlari izlemeni tercih ederim. Gecen hafta Brezilya liginde Fred'li Fluminense sampiyon oldu, 2 gol 1 asist yapti Fred, 87.dakikada 2-3 yapinca sampiyon oldular, olay koptu.

Bugün ise bizim mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Hamit-Emre cok kötü oynamazsa yeneriz gibi duruyor. Ahmet Ilhan'a dikkat etmek gerekir. M.Yildiz rezili de bize patlar aman ha.

genelde izlenesi ligleri tercih ediyorum, israil gibi liglerle aram olmaz. Geceleri Brezilya-Arjantin veya Portekiz liglerinde maclar oluyor, onlari izlemeni tercih ederim. Gecen hafta Brezilya liginde Fred'li Fluminense sampiyon oldu, 2 gol 1 asist yapti Fred, 87.dakikada 2-3 yapinca sampiyon oldular, olay koptu.

Bugün ise bizim mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Hamit-Emre cok kötü oynamazsa yeneriz gibi duruyor. Ahmet Ilhan'a dikkat etmek gerekir. M.Yildiz rezili de bize patlar aman ha.

Konu kilit.

Hoca Riera'yı Manu maçına saklamış belli ki, açıklamalarından o anlaşılıyor.

Hatta milli maçta oynamasa Semih de oynayacakmış, bence Manu maçında stoperde Semih olur.

Bu Shelton bu maç hangi kanatta oynayacak.Sağda oynarsa Hakan onuda yıldız yapabilir.

Dany Shelton mücadelelerini sık sık izleyiz.Ben kısa mesafade Dany daha hızlı.Ama Seltonda da patlayıcı güç var.

Engin'i belki oynatırım diyor oca...

Ynt: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray - Karabükspor | 20.00 | 16 Kasım

Bu Shelton bu maç hangi kanatta oynayacak.Sağda oynarsa Hakan onuda yıldız yapabilir.

Dany Shelton mücadelelerini sık sık izleyiz.Ben kısa mesafade Dany daha hızlı.Ama Seltonda da patlayıcı güç var.

Sakat Shelton bildigim kadariyla.

Shelton bugün 18'de yokmus, gecen hafta oynamisti, sakatligi nüksetti sanirim.

Shelton yok

Geri
Üst Alt