STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Milet şampiyon olamaz, CL ye katılamaz gider 10 milyon basar alır en kral adamı... biz hem şampiyon oluruz hem CL den elenen rakibimizn gelirlerinede el koyarız ama gider en kritik bölgeye 250 bin dolarlık bir transfer yaparız.. Sonrada ceremesini çekeriz..

karabükten 3 gol yiyen takım bi zahmet şampiyon olmasın...bu skorun bütün sorumlularına yazıklar olsun...karabük km lan ...küme düşmezlerse sevineceklek herifler bizi resmen ezdi....

8 milyon verilip alınan topçu böyle oynamasa gerek.

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | 2.Y | 16 Kasım

Babam mi dedi git zorla amrabti al ? Fatih Terim zorladi, Fatih Terim üstüne yabanci TD degil, Furkanlar filan hepsini kendi cizdi getirdi.

Rijkaarda etmedigimiz küfür kalmadi, adam bi transfer kendi yapmadigi halde sistem vardi, futbol vardi. Ama tabi Mustafa Sarpi kendisi 4 yil izleyip mutlaka alin dedi, yoksa gelmem demistir.

Fatih Terim 4 Hafta Riera yi oynattiyor, 4 Hafta ADam, ADAm gibi oynuyor, yine Hakan Balta dönüyor.

Yekta kendini göstermis, Melo yu simdi unutturmus, ve yine Melo oyunda

Emre colak berbatin batti, hep oynuyor, gören de dicek Zidane gibi oynuyor

Playoff lar dan beri 442 yi ezberledi rakipler, Fatih Hoca yinede baska bisey denemiyor, gelde deli olma

sonuna kadar haklısın. 4-4-2 bitti artık hoca bunu hala anlamıyor. bizi çözen her takım bize 3-5 tane atar. hoca dön 4-3-3 e orta sahayı kalabalık tut. selçuk ve melo eski fırmunda değil. o geçen seneydi. 2 kişiyle orta saha olmaz.

salı günü ayvayı yedik

Fatih terim yine çok gol kaçırdık der,united maçı vardı onu düşünüyorduk der(sanki united ı yenecekte).Şanssızdık,top girmedi gibisinden

Kısa ve öz diyorum

FATİH TERİMM İSTİFAAAAAAAA

O kocaman egonuda al gitt

Hakan baltanıda,criside,dany ide,emre çolağınıda al git

Ligde sonda birinci olan,en çok deplasman golü yiyen karabükten 3 gol yiyen defansınıda al git

Sana küfür eden basınla yemekler ye,şikeci rıdvanla aynı masada otur,sana sahtekar diyen yöneticilere sus,futbolcuların arasında ayrımcılık yap sonra gel ben imparatorum de

GEçen yıl için teşekkür eder,minnetarlığımı sunar ve en kısa sürede İSTİFA etmeni dilerim

Çok sinirliyim çok..

Yani ben artık bu Emre Çolak Hakan Balta ve Cris'i formamız altında görmek istemiyorum yeter ya..

Karabükspor'u çok küçümsemişiz nasıl olsa kazanırız bir şekilde bu maçı havasına girmiş takım böyle oluncada kaybedersin tabi , Karabük bizden daha iyi mücadele etti , daha çok koştu , daha çok istedi net bir galibiyet aldılar tebrik etmek lazım.

Zorla milleti şampiyonlu kotasına soktok.Biz Cluj yensek acısı ordan çıkıyordu şimdi herkese moral depoladık.Kime sorsan yeni transferler mi Neco-Uffa mı herkes Ujfa der.

Amrabat ışığın ı'sı yok hiç bizlik adam değil.

Crisi bile bile lades.İbb maçında kapmmamıza rağmen o kadar pozisyon verdik.Ordu maçı keza öyle.

Shelten yoktu biz yine dua edelim beşlik olmadık

Cris Hakan Dany bunların olduğu takım her maç en az 2 gol yemeye mahkum......

Zorlu fikstirden çıktık derken mersin karabik gibi takımlara yeniliyoruz ya hiçbişey demiyorum

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | 2.Y | 16 Kasım

Neymiş o hehe. En doğal hakkımı kullanıyorum. Ben Galatasaray'ı Fatih Terim için sevmiyorum, Fatih Terim'i Galatasaray yüzünden seviyorum. Galatasaray'a zarar veren kim varsa gitsin, gidecek. Mecbur muyum her maç sinir hastası olmaya. Bizim burdan gördüğümüzü Hoca göremiyorsa, görüpte tınlamıyorsa İ-S-T-İ-F-A ..

yaziklar olsun defans dokuluyor , hepsi rezil kapaze

ust uste calim yemeler , pozisyon kaybetmeler , beceriksiz herifler

son maclardaki asistci hamiti cikariyor, emreyi cikartmak yerine, ben böyle olay görmedim

skora etki edecek adam emre mi, hamit mi

melo hic ibr ise yaramiyor, 75 de cikariyor

yektanin yedek kalmasi ayip bir kere "sen istedigin gibi iyi oyna, melo senden kaliteli, ondan onu tercih ediyorum" dedi hoca adeta yektaya.

Her puan kaybından sonra ders alsınlar diyoruz ama değişen hiçbir şey yok. Fatih Terim saldıracak bir şey bulmasın bu maç sonunda, bahane üretmesin, iyi oynadık falan demesin. Bu kötü takım, bu kötü transferler, bu kötü oyuncu tercihleri hep hocanın suçu. Bu rezalet gidişatın en büyük sorumlusu Fatih Terim'dir.

yönetimin hic mi sucu yok? bedeva futbolcularin arkasinca kosmadilarmi?

Fatih terim yine çok gol kaçırdık der,united maçı vardı onu düşünüyorduk der(sanki united ı yenecekte).Şanssızdık,top girmedi gibisinden

Kısa ve öz diyorum

FATİH TERİMM İSTİFAAAAAAAA

O kocaman egonuda al gitt

Hakan baltanıda,criside,dany ide,emre çolağınıda al git

Ligde sonda birinci olan,en çok deplasman golü yiyen karabükten 3 gol yiyen defansınıda al git

Sana küfür eden basınla yemekler ye,şikeci rıdvanla aynı masada otur,sana sahtekar diyen yöneticilere sus,futbolcuların arasında ayrımcılık yap sonra gel ben imparatorum de

GEçen yıl için teşekkür eder,minnetarlığımı sunar ve en kısa sürede İSTİFA etmeni dilerim

yarın kaçta görüşmek istersiniz fatih hocayla:b5:

Her zaman dedim, yine diyorum. Önemli olan STSL'dir...

Maç sonu Terim'in açıklamasını çok merak ediyorum.

"Çok basit goller yiyoruz, pozisyon vermeden gol yiyoruz" mu diyecek acaba ? YİNE (!)

Emre Çolak

Melo

Dany

Cris

Hakan Balta

:005:

başkan ne diyordun piyasada 50 tane boşta yabancı var nerde onlar türkiye liginden aldınız hepsini hepsi fos çıktı patladı

senin takımın bitmiş fatihim bitmiş cris ve dany tam bir çöp

Vay arkadaş.Ne diyeceğimi bilemiyorum valla.Yazık yahu yazık.

Umarım en kısa zamanda toparlanırız ama benim bu takımdan ümidim yavaş yavaş azalmaya başladı.Çok kötü oynuyoruz.Defans leşler leşi.Skordan çok takımın şu hali üzüyor beni.

Geri
Üst Alt