STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Emre Çolak derim noktayı koyarım.

Fatih hocayı en çok seven insanlardan biriyim. Ama bazı arkadaşları da anlamıyorum. Sürekli Fatih hocanın avukatlığını yapıyorlar. Yani hoca tükürse Yarabbi Şükür diyecek bazıları.

Geçen sezon kimse hocaya birşey demiyordu çünkü yenilsek bile iyi oynayarak yeniliyorduk. Ama bu sezon tam farklı. Puan kaybettiğimiz birçok maçta Fatih hocanın payı büyük. Semih ve Gökhan'ın neyi eksik ki her maç Cris, Dany banko oynuyor?

Yekta
'nın neyi eksik ki bu kadar formdayken kesiliyor? Yada Emre'nin bu kadar ne özel yeteneği var ki her maç 90 dakika oynuyor?

3 sene önceki tarihin en leş takımı olsaydı sahada bugün bu kadar rezillik olmazdı yenilsek bile pozisyon bulurduk atamazdık felan

Valla şunu kabul etmemiz lazım inanılmaz rezildik öyle böyle değil yani şuan Fener'liler ne dese haklıdır dalga geçerlerse hiç kızmayın haklılar çünkü.

Ünal Aysal yavaş yavaş işe el atmalı.Ne oluyor gençler demeli.Bu takımın bir manevra yapıp United maçını kazanacağına ihtimal vermiyor.Çünkü bunlar birkaç kez olur.Ama biz kaçtır aynı duruma düşüyoruz.

Fatih Terim'e gelirsek kendisinin en büyük hatası topla oynamayı marifet sanmasıdır.Bunu önceki maç sonlarında da görüyoruz.Sürekli top bizde tezini ortaya koyuyor.Tıpkı Abdullah Avcı gibi.

Teknik analize gelirsek klasik bir Gs maçı oldu.Rakip kapandı.Top hep bizdeydi(son dakikalar hariç,yorgunluk ve umutsuzluk oldu).Rakip kesinlikle iyi değil.Bu yüzden iyi kapandığı söyleyemeyiz,çünkü Gs bunu bize söyletiremedi.Rakibin birkaç hızlı oyuncusu var ama bunlar her takımda var.Yani rakip iyiydi falan kesinlikle denemez.Oyundaki en büyük eksiklik efektif paslaşmanın olmaması.Deniyoruz ama hiçbiri yapamıyor(Emre,Amrabat,BUraaaak,Umut,Hamit).Bunu yapamayınca da böyle dut gibi kalıyorsun.Savunma konusuna gelirsek,1. ve 3. gol tamamen adam kaçırma,topa bakma yüzünden.2. golse yenilebilecek bir gol fakat orada o adam dönmemeliydi.

Takımın acilen topun bizde kalmasının marifet olmadığını,efektik pas yapmanın marifet olduğumu öğrenmeli.Biz kapanarak oynarsak bu ligde her takımı yeneriz,çok zor kaybederiz.O yüzden kapanmayı ben şu oyuna yeğlerim.

Edit:Ulan her mesajda illa bazı harfleri eksik yazıyorum.Düzelttim şimdi

Böyle bir oyun ve skor'dan sonra Manchester macina hic cikmayip, 3-0 hükmen yenilip ucuz kurtulalim.

Elbette oha abarttin diyen olur ama rezil kepaze oynadik, sadece 3 gol yiyip sans yanimizdaydi acikcasi !!!

3-0 a kıldığım namazların kazalarını kılarım valla

Şu kafa yapısıyla abartmıyorum beşiktaştan beter oluruz

FT:Milli takım dönüşleri bize yaramıyor.

ulan kaç haftadır burda yırttık kendimizi SEMİH OYNASIN DİYE ama fatih hoca dany cris sevdasına tutulmuş bugün 2 sinin de ne çöp olduğunu gördü sanırım

ilk yarıyı lider bitirelim yeterli. devre arası ne transfer yaparlarsa yapsınlar ama bu takım böyle devam edemez. fatih hoca da kendine gelsin artık.

şimdi bjknin antalyayı yenmesini,eskişehirin fenere çakmasını beklemek küçük düşürücü.

Sağlık olsun. Manu'ya koyarsak herşey unutulur.

Ya kardesim yanlis anlama ama ne bicim laf, yau kusura bakmada icine ettin he, evinde Karabüke 20 tane gol pozisyonu ver sonra git ManU'yumu yen ?

Tamam, Lig ayri SL ayri, ama bu Takim'dan bi cacik olmaz okadar.

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | 2.Y | 16 Kasım

Neymiş o hehe. En doğal hakkımı kullanıyorum. Ben Galatasaray'ı Fatih Terim için sevmiyorum, Fatih Terim'i Galatasaray yüzünden seviyorum. Galatasaray'a zarar veren kim varsa gitsin, gidecek. Mecbur muyum her maç sinir hastası olmaya. Bizim burdan gördüğümüzü Hoca göremiyorsa, görüpte tınlamıyorsa İ-S-T-İ-F-A ..

Kocum git,sinirlerini kontrol etdir bana kalirsa.

Oyle bir iki macla hatta bir iki seneyle Fatih Terimi istifaya cagisacaksiniz, tutmayin kardesim bu takimi .

Elestiri yapacaksaniz yapici olmaya calisin,istifaymis peh.

Takım hücüm yapamıyor.Defans da yapamıyor.4-4-2'yi çözdüler artık hiçbir şey yapamıyoruz.

abdurrahim albayrak transferden çeksin elini ancak amrabatı alır

Ulan selcuk'ta sorun mu var adam duran toplar , vurmak istemiyor...:mad:

Biktim artik emreden.

4 4 2 Oynamanın nedeni nedir ya herkes çözdü işte bizi her kontra ikitane saf oyuncumuz yüzünden gol pozisyonuna dönüşüyo sağ bek sol bek bitanede defans lazım kesinlikle.

Acilen 4 4 2 den dönmemiz lazım artık 4 3 3 4 5 1 hatta 5 4 1 oynayalım yeter artık vallahi yeter nefret edicek duruma geldim takımdan.

Devre arası transfer dönemi çok önemli o zamana kadar fazla birşey beklememek gerekir bu takımdan

gecen seneki takimi nasil bukadar rezil bi hale getirebildinizzzz!!!? sinirden patlicam..

Karabük'ü tebrik ediyorum sonuna kadar hakederek kazandılar ...

En leş en kötü Galatasaray'ı izledik sanırım bu seneki ne yaptığımızdan bi haber bu kadar saçma sapan oynadığımızı hatırlamıyorum bu sene ....

Hakan, Cris, Melo ve Emre leş denecek kadar formsuzlar yine Melo'nun bikaç güzel pası vardı bişeyler yapmaya çalıştı tabi, Cris de hadi yaşlandı diyelim , Hakan da bildiğimiz Hakan ... AMA EMRE SANA AYRI BİR PARANTEZ AÇICAM ABİ BU KADAR MI REZALET OLUNUR GENCECİKSİN BELKİ KARİYERİNİN BAŞINDASIN ULAN BU KADAR MI AKILSIZ OYNANIR YEMİN EDERİM BU ADAM YÜZÜNCEN KANSER OLMAZSAM BAŞKA NEDENDEN OLMAM YAA ... SENEDE 3-4 MAÇ GÜZEL OYNAYACAK DİYE ÇEKİYORUZ BU ADAMI CLUJ MAÇINDAN SONRA GÜZEL OYNAMIŞTI MAHÇUP ETTİ BENİ DEMİŞTİM AMA YOK MAHÇUP FALAN EDEMEZ BU ADAM BENİ 1 MAÇ İYİ 10 MAÇ LEŞ YOK BÖYLE DÜNYA ... FATİH HOCAM ALLAH'INI SEVERSEN YETER OYNATMA ŞU ADAMI ARTIK YAA ..

Geri
Üst Alt