STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-2 Karabükspor | D.A | 16 Kasım

Dany cris zaten hata yapmak için can atan tiple birde bunların yanına hakan balta gelince ohhh valla kebap. Eboue'de ileri çıkıyor, herife top atan yok ortada kalıyor defansa gelirken top atağa gidiyor tekrar mala bağladı resmen. Ama selçuk yok aga ölü gibi hocanın yerinde olsam çıkarırdım yerine hamiti çeker kanata amrabatı alırdım. Emre çolakta kanatta bişey yapamıyor. Bu takıma cidden iyi yatırım şart artık. Ocakta cris mris sallayacan arkadaş. Adam gibi bir defans bulmak çok mu zor...

cikmasi gerekenler cris, melo, hakan, emre, umut normalde

ama malesef sadece 3 kisi degistirebiliyoruz

bu saatten sonra Yekta da oynasa aynı performansı gösteremez bence, adam ne kadar iyi oynarsa oynasın yedek kalacağını anlamıştır.

Melo'nun bu sezonki performansı zaten direk nefret sebebi.

Takımın stoperleri Gaziantep'ten Dany ve 35 yaşındaki Cris, sol beki Hakan Balta, sol açığı sırf alt yapıdan çıktı diye oynayan Emre. Bu takımdan hiçbir şey olmaz.

En kötüsü de artık rakipler korkmadan çıkıyor karşımıza. Sekizinci olduğumuz sene de böyle olmuştu. Korkum yine aynı senaryoya doğru sürüklenmek.

defans gerçekten kotu de muslera ne yapıyor anlamadım. 2 golüde çıkarabilirdi. hele ikincisini. bu kadar kolay gol yememeliyiz. bu seneden umudum yavas yavas gidiyor. futbol izlemek istemiyorum. fatih terim bir an önce bir seyler yapmalı.

STSL 12/13 H:12 | Galatasaray - Karabükspor | 20.00 | 16 Kasım

Bu emre ısrarı nedir anlamıyorum !!!!

gökhan zan da tekrar kadroya girmeli.bu defnasla olmaz. dany 'nin de ne yaptığı belli değil.

STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-2 Karabükspor | D.A | 16 Kasım

Onceden gol yesek de atacagimizi ve yenecegimizi hissettirirdi takimimiz.

Simdi ise gol atsak da yiyecegimizi hissettiriyor.

Cris'i Karabük'e koy, orada bile sırıtır.

Adam bitmiş artık biz futbol oynasın diye şampiyon takıma getiriyoruz. Yazık günah.

2.yarı golü ararken iyice boşaltacaklar karabük doldurmaz inş tarihi fark gelir tam hafta sonu öncesi olurmu lan puan kaybı bok gibi geçecek hafta sonu :42::42::42::42:

biz iyi oynarız kötü oynarız, orası bizi ilgilendirir.

golde ofsayt falan yok, ayrıca eli verse 2. sarıdan adamı da atması lazım. talimatlı çıkmış maça!

Su bekler neden habire ileri cikar anlamak mumkun degil. Asil gorevleri defans yapmak degil mi ?

Yeni transferlerimiz bizi ileri götüreceğine geriletiyor resmen.

delirmemek elde değil şerefsizler bayram yapıyor lan alın lan şu maçı alın lannnnnnnnnnnnnn:mad:

amrabat-elmander-engin değişikliği.

bizim takım geçen yılki hücum gücünden geride değil. tek sorun DEFANS DEFANS DEFANS

İlk yarının son 2 dakikasına yetişebildim. Defans anlatıldığına göre rezilmiş ama Hoca Semih'i almamalı. 2 gün önce maça çıktı, önünde ManU maçı var ve sakatlıktan yeni döndü.

Akıllar ManU maçındadır, iyi bir baskı ile erken gol bulursak alırız, devre arası Terim fırçalamıştır oyuncuları, ikinci yarı döndürürüz maçı.

Geri
Üst Alt