Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-2 Karabükspor | 2.Y | 16 Kasım
Karabük maçı 7-1 alabilirdi.
Karabük maçı 7-1 alabilirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamit abi belki yektayı dinlensin diye almadı maça manchester maçında ihtiyacımız olacak ona
bir senede takım nerden nereye geldi yine yerimizde saymalar başlayacak gibi bir türlü atılım yapamıyoruz genel türk takımlarının sorunu bu
Melo nöbeti tutmadım ama Melo veya onun ayarında bir oyuncu alınmasını hep savundum. Logout olmaya da niyetim yok. Şu takımda bir tek Melo mu kötü? Bu sene hangi transfer seni çok mutlu etti? Melo transferi en doğru transferdi ama malesef en yanlış zamanda yapıldı. Takım kötü giderken vurmak kolay tabi. Bu sene bireysel performansların yanında takım olarak da gerilemiş durumdayız ki bu sadece oyuncuların performans düşüklüğüyle açıklanabilecek birşey değil. Terim'in performansı yanlış transfer politikası uyumsuz oyuncu yapısı vs diye gider bu iş.. Melo'yu kılçık gibi ayıklayıp buradan adam kovalamaya gerek yok.forumda melo nöbeti tutan arkadaşlar futboldan anlamadığının farkına varıp logout olmuşlardır bi zahmet
Kim amrabata calim atar diyordu?

Butun -istisnasiz- butun kornerler on direkteki defans oyuncusuna gidiyor,sezonun basindan beri,hatta 3-4 sezondur bu boyle ... Hic mi calismiyorlar antrenmanda anlamiyorumki
Kim amrabata calim atar diyordu?