STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

bizim yaptığımız şey dany cris amrabat emre çolakla barcelona futbolu oynamaya çalışmak. "%65 topa sahip olmuşuz vaybe ne güzel" hadi lan

STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-2 Karabükspor | D.A | 16 Kasım

Rakipler neden topun bu kadar bizde kalmasina izin veriyor, super oynuyoruz ya da manyak baski kurdugumuzdan mi?

Atak organizasyonumuzun olmadigini, birebirde etkili oyuncularimiz olmadigini, geride de ileri ciktigimizda cok basit hatalar yaptigimizi, bir tane kagni bir tane de stoperligi bilmeyen stoperlerimiz oldugunu, beklerimizin kolay calim yedigini ve adam kacirdigini, ortasahamizin da hic yardim etmedigini biliyorlar, artik cozduler de ondan.

1 hizli adami olan ve bize karai kapanan her takimbizi yener.

Biz de kapali defansa karsi amrabati, aydini,emreyi oyuna almaya devam ederiz.

Salı günü kazanalım diye bu kadar kötü oynamışlardır umarım.Rezalet bir maç çıkardık.

Selçuk-uyudu,uyuttu.

Eboue-tenezzül bile etmedi paşam.

Hakan-Cris-Dany resital yaptı ama tersten.

Emre yine şımarık çocuk edasıyla Quaresma'nın 2 volume altı cinsinden oyununu sürdürüyor.

Burak gol atınca resmen oyunu bırakıyor. İstatistikçiye değil forvete ihtiyacımız var bizim.

Necati gittiğinde bunları yazacağımı biliyordum.Çünkü bu takımda santrafor yok arkadaş.Her yerde forvet var ama santrafor yok.

Elmander

Engin

Hamit

dışında şu an kadroya yazılacak bir isim dahi yok gibi resmen.

40 Milyon € Transfer bütcesi ve kadro'da oynayan Futbolculara bakin lütfen !

Seneye bu rakam 100 Milyon €'ya ciksa bile bunlar gider Antalya'dan,Mersin'den topcu alir.

Sampiyonlar Liginde oynuyorsun, Para'yi HARCIYACAKSIN ve adam gibi oyuncu Transfer EDECEKSiN, okadar.

Ve bir Renkdas'in dedigi gibi, Türkiye'den topcu alma ! KALITE YOK !

Off.. Neyse onemli degil.. Umarim 1.ligimiz devam eder..

FATİH HOCA KOSKOCA HOCASIN AMA SANA FUTBOL BİLGİSİ OLARAK DERS VEREYİM.

dünyada topa bukadar çok sahip olarak oynayabilen bi tek barcelona var ve onlarda da dünyanın en teknik oyuncuları var biz de ise bi sürü kazma beceriksiz var. vazgeç artık şundan adam gibi dengeli top oynasın takım.

Aynen katiliyorum, biraz once fenerli arkadasla bakarken bunu konusuyorduk, istedigin kadar bastir, istedigin kadar top sende olsun ama kazma yine kazma.. biz barcelona degiliz.. bizde o kapasitede oyuncu YOK!!!! ara basi verecek, oyuncu gececek kafasini kulanacak oyuncu yok. deli danalar gibi saga sola arkaya atilan pasla bende yuze 60-70 lere oynarim...bu sene cok farki bi GS seyrediyorum.. bir oturmus takim nasil olurda bu hallere gelebilir ama birisi bunu aciklasin.. kafayi yiyecegim...

burağın futbol zekasını beğenmiyorum.dediğim zaman herkes başlamıştı ya abi adam gol kralı yeaaa diye.eminim bunu söyleyenler hayatında topu eline almamıştır.veya futbol izlememiştir.adam sadece koşuyor.ne ofsayta bakma var.ne pas ne top kontrolü koş önüne atılsın.şimdi gene gelecekler burakçılar.

Yahu bir mac kötü gittikten sonra şu ben söyledimciler gelmeye baslamıyor mu ?

Allah'ım sen sabır ver.

Eboue ve Selçuk tanınmaz haldeler

Manchester maçında tek forvetle çıkalım umut formsıuz elmader sakatlıktan yeni çıktı .

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Hamit Engin Yekta Amrabat

Selçuk

Burak

bence bu akdrodan başak mantıklı seçenek yok amrabat bu maçlarda iyi olması lazım ama amrabatın yerine daha mantıkli bir tercihte yok fatih hoca manchester maçındada bu düzenle çıkarsa tarihi fark yeriz. :(

Bu yenilgi ile taban yaptık resmen.Geçen seneki patlamamızdan sonra bu seneki keskin düşüşümüz inanılmaz.İlk yarının sonuna kadar bu formayı haketmeyen oyuncuları syleyeceğim.Ama onlardan biri Dany.Yeter artık ben bu adamı takımda görmek istemiyorum.

STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-2 Karabükspor | D.A | 16 Kasım

Cluj maçından sonrada dedim iyi oynamıyoruz arkadaş biz topa hakimiz ama ne kaleye gidebiliyoruz adam gibi nede defans yapabiliyoruz manchester maçından hiç umudum bu defansla gitmez devre arası gekse biran öncede gerekli takviyeler yapılsa

Bu is takviyeyle olacak gibi degil, iskelette sorun var.

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | 2.Y | 16 Kasım

Ortam gerginken Moderatör arkadaşlar daha dikkatli yazması lazım.Elin adamları Aykutdan hoca yapacak , biz ise Hocamıza bu tip sözlerle yaklaşacağız.

Herkes hata yapar, hocalarda, yönetimlerde.Bu Camiada en fazla yanlış yapma hakkına sahip adam Fatih Terimdir, herkes sinirli, herkes üzüntülü.Fakat yazdıklarımıza dikkat edelim, sinirle değil akkılla mantıkla.

Hocada son 3-4 haftadır bir sorun var aşırı stresi ve gergin bunun sebebini anlayamıyorum, belliki kendisini rahatsız eden ve konsatrasyonunu bozan bir şeyler var.Yönetimin hocaya destek vermesi, yardımcı olması gerekiyor.Gerekiyorsa elin oğlu gibi basacak parayı yapacak transferleri.

en kötü gün bugünse bugünde inadına GALATASARAY

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | 2.Y | 16 Kasım

yok kardes siz bir dehasiniz yahu.kiom demis yahu.dehesiniz deha.

hadi hadi size iyi aglamalar, amma mumkun mertebe bunu forumdan uzak tutun, gidin hava ala ala aglayin biraz.

dehalık yapacak kadar egom yok şahin

Egosu olanların hali ortada

Geçen yıl en önde savunucusuydum F.T.Ama bu yaptıkları şu kısa zamanda taraftarı bu hale getirdi

Sana göre ağlama bana göre sitem,eleştiri her neyse.Ha istersem bunu gelir yanında yaparım veya forumda veya başka yerde.Keyfim nerde isterse orda yaparım yani.Kimse karışamaz.haddi değildir yani:b5:

Engin, Semih ve ne kadar beğenmesemde Amrabatın bu takımda ilk 11 oynaması lazım artık vede takımda kaç forvet olursa olsun bir de tek forvetle maça başlamayı deniyelim

32 yaşındaki lua lua 150 milyon euro(!)luk takımı dağıttı fazla söze gerek yok

lualua yı f5 maçından hatırlıyorum sanırım hayatının en rezil topunu oynamıştı..çok ilginç bize karşı herkes aslan kesiliyo..

Fatih Hoca 5. lig takımlarından birini çalıştıran Nihat Doğanın bile yapmayacağı bi hata yaptı. Formu yükselen sadece 2 oyuncumuz vardı (Yekta/Riera) ve diğerleri içinde en iyi dediğimiz bile vasat oynuyordu. Tuttu kötüleri oynattı formları yükselen 2 adamı yedek oturttu..

Geri
Üst Alt