STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-2 Karabükspor | D.A | 16 Kasım

Rakipler neden topun bu kadar bizde kalmasina izin veriyor, super oynuyoruz ya da manyak baski kurdugumuzdan mi?

Atak organizasyonumuzun olmadigini, birebirde etkili oyuncularimiz olmadigini, geride de ileri ciktigimizda cok basit hatalar yaptigimizi, bir tane kagni bir tane de stoperligi bilmeyen stoperlerimiz oldugunu, beklerimizin kolay calim yedigini ve adam kacirdigini, ortasahamizin da hic yardim etmedigini biliyorlar, artik cozduler de ondan.

1 hizli adami olan ve bize karai kapanan her takimbizi yener.

Biz de kapali defansa karsi amrabati, aydini,emreyi oyuna almaya devam ederiz.

Evet,sene başında bizin o galibiyetleri alma sebebimiz rakiplerin önde oynamasıydı.Ama Ordu ve Braga maçıyla takım çözüldü.Bence artık şu sistemde adam akıllı paslaşmaları beceremiyorsak kontrollü futbol oynayalım.Geçen sene özellikle deplasmanlarda öyleydik.

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Beşiktaştan ilk yarı 3 yemedimi bu karabük

Şu Amrabat'ı devamlı oynatmadığın sürece hiç bir verim alamazsın hay Emre'ye be yeter , Emre ancak skoru aldıktan sonra girer oyuna!

Fatih hoca adaleti sağlayamadı ve formayı yekta ve rieradan aldı

2000 ruhu bize hiç bir zaman gelmez.boşuna çabalamayalım arkadaşlar.

Aynen katiliyorum, biraz once fenerli arkadasla bakarken bunu konusuyorduk, istedigin kadar bastir, istedigin kadar top sende olsun ama kazma yine kazma.. biz barcelona degiliz.. bizde o kapasitede oyuncu YOK!!!! ara basi verecek, oyuncu gececek kafasini kulanacak oyuncu yok. deli danalar gibi saga sola arkaya atilan pasla bende yuze 60-70 lere oynarim...bu sene cok farki bi GS seyrediyorum.. bir oturmus takim nasil olurda bu hallere gelebilir ama birisi bunu aciklasin.. kafayi yiyecegim...

fatih hocayı çok seviyorum ancak bu benimsediği felsefe onun için hiç hayırlı olmaz. geçen yıl haddimizi bilerek takım olarak topun arkasına geçerek oynardı çoğu önemli maçı. ama fatih hoca yine 2003 deki ben saldırırım ben bstırırım ben topu rakibe vermem havalarında. ÇOK YANLIŞ

fatih hoca çok hata yaptı ama takımdakilerde ona uydu.yani tam denk geldi...crisin,danynin hataları.çok kötü bi maç,çok aciz bi GS gördüm sahada.bugün iyki yenildik.çünkü artık bişeyler kafaya dank etmiştir muhtemelen.bu yenilgide hayır çok.umut,emre çolak,cris,melo kızağa çekilmeli artık.

Şu an ki performaslarına göre bu takımda Riera, Yekta ve Hamit kesinlikle oynardı.

Bu sinirle yazılacak çok şey var ama kendimizi tutsak iyi olucak.

İnşallah sonumuz hayırlı olurda iyi futbol ve iyi sonuçlar alırız...

STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-2 Karabükspor | D.A | 16 Kasım

Evet,sene başında bizin o galibiyetleri alma sebebimiz rakiplerin önde oynamasıydı.Ama Ordu ve Braga maçıyla takım çözüldü.Bence artık şu sistemde adam akıllı paslaşmaları beceremiyorsak kontrollü futbol oynayalım.Geçen sene özellikle deplasmanlarda öyleydik.

Aynen.

Ama bu sene o oyunu oynayabilecek stoperlerin yok ve ortasahan formsuz.

Bu takım asla kanat futbolunu oynayamaz. Emre Çolak ve Hamit akıp gidecek kanat oyuncuları değil. Amrabat şu ana kadar hiç iyi gözükmüyor. Ama bu biraz da bizim oyun anlayışımızdan kaynaklanıyor bence. Kayseri'de adam serbest oyuncuydu. Bi sağa, bi sola, bi forvet arkasına geçiyordu. Defansif olarak herhangi bir sorumluluğu yoktu. Ama bizde tam farklı, hemde defansif olarak mücadele etmesini bekliyoruz ki bu bence çok yanlış. Amrabat'a o tarz bi sorumluluk yüklersen asıl görevi olana ofansif katkıyı veremez... Ki, veremiyorda zaten.

emre colak lesh ötesi lesh oynadi ama 90 dakika sahada...

Eboue ve Selçuk tanınmaz haldeler

valla eboue tanınmaz halde olmakla haklı

Basın karşısında yerden yere vuruldu hocası tarafından

Kendisine ırkçı hareketler yapıldığından susa hocası,kendini yere atmadığı halde attı gerekçesiyle yerden yere vuruldu hocası

Selçuk ise malum avcının eseridir.Fatih terimde çanak tutmuştur,

Geçen sene dar kadro olması sebebiyle herkesin aşağı yukarı sayabildiği bir ilk onbir vardı.Bu sene hangi adamlarla oynayacağımızı bilemiyoruz.Kadro istikrarı yok.Yapılan bütün transferler nerdeyse fiyasko.Geçen seneki eksik yerlerimizede transfer yapılmamış.Daha ne beklenirki?Krizi Lyonun başkanı zorla kapının önüne koymadı mı?Adamlar kavga etti.Benim haberim olmadan beni Galatasaraya nasıl satarsınız demedi mi?Sol bekimiz sıkıntılıydı.Ama transfer yok.Hakan baltayla devam.Melo 3 ay yattı.3 kuruş inadı yüzünden ama alternatif hazırlanmdığı için ona mecbur kalırsın ve onu getirirsin.Umut belki gol atıyor ama benim gözümde Necati 5 tane Umut eder.Adam top bile süremiyor.Kanat akını yapamıyoruz çünkü Hamit eski Hamit değil,Emre bence çatladıkapısporda oynayacak kapasitesi yok.

biri bana selçuk inanın şu oyunuyla fenerdeki kazma selçuğun farkını söylesin Allah aşkına adamın özgüveni sıfıra inmiş durumda

cris, emre ve balta umarim bir daha forma yüzü görmezler...

faydalari yok bari zararlari olamsin!

semih,riera,yekta ve hamit ilk11 de oynamayı hakeden isimler şu an.

Şu Amrabat'ı devamlı oynatmadığın sürece hiç bir verim alamazsın hay Emre'ye be yeter , Emre ancak skoru aldıktan sonra girer oyuna!

amrabatı 50 yıl oynat yine bişey olmaz ondan aynı querasma gibi .futbol zekası olmayan bi adamla zaman harcamak boşa. engin o bölgenin tek sahibi olmalı

Geri
Üst Alt