STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-2 Karabükspor | D.A | 16 Kasım

Aynen.

Ama bu sene o oyunu oynayabilecek stoperlerin yok ve ortasahan formsuz.

Stoper var var.Geride oynadın mı Dany hariç hepsi iyi.Anadolu takımları bizim oynadığımız sistemde oynadığını düşün.Leş defanslar açığa çıkar hemen.

Bence United maçıyla birlikte kontrollü futbola geçelim.IBB'yi çok rahat yenmiştik mesela.Futbolu efektif pas yapan takım kazanır.Bu kadar basit

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

kimse kusura bakmasin bu takimdan bir cacik olmaz bu sene... devre arasinda 4 transfer sart yoksa sampiyonluk hayal...

stoper - orta saha - kanat - forvet...

Bazen forvetin formsuz olur atamaz. Oyunu açamazsın.

Ama bu Dany ve Cris yüzünden sinir hastası olacağım arkadaş ya.

Koskoca Galatasaray' ın stoperlerine bak. Bir de bu adamların kimlerin yerlerine tercih edildiğine bak.

Chivu beklerken Dany geldi.

Toure ya da Kjaer beklerken 35' lik bu kel geldi.

Delirmemek elde değil.

fatih hoca sinifta kaldi bu macta...

oyun okuma, degisiklikler, kadro sifir degil eksi!

KApalı takımlara karşı elimiz kolumuz bağlı.. Her takım artık çözdü bizi. 10 kişi defansa çekil bir iki tanede kıvrak seri adamın varsa kontradan zaten gol bulursun.. Yani Fathi Hoca buna bir çare bulmalı kapanan takımlara karşı ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz.

Fatih Hoca 5. lig takımlarından birini çalıştıran Nihat Doğanın bile yapmayacağı bi hata yaptı. Formu yükselen sadece 2 oyuncumuz vardı (Yekta/Riera) ve diğerleri içinde en iyi dediğimiz bile vasat oynuyordu. Tuttu kötüleri oynattı formları yükselen 2 adamı yedek oturttu..

Hadi Melo'yu belki son kez kazanmaya çalışacak diye anlarım da Riera'yı oynatmaması büyük hataydı

aksam aksam sinirlendim, kusura bakmayin bu kafa yapisi oldugu surece hic bir şey olmaz.

Taraftar denilen kislerde sabir denilen bir sey kalmamis.

Su an dusunuyorum da, gecen sene Galatasaray Sampiyon olmasaydi nolacakti.

Kafa tascisi taraftar profili ve eski yonetim ooooo oooooo.Galatasarayi istedikleri gibi karistirardio birde serefsiz medya.

neyse saglik olsun su an o yuzdeyi olcemiyorum, tabiki bu forumda bu yuzdeyi olcmeye yardimci olmaz

amma tekbildigim bir sey var, her kayb edilen mac her puandan sonra mac topikleri igrenclesiyor.

Dogru bildin.

Cluj macından sonra görünmüyordun ortalarda,buldun fırsatı fırladın yine değil mi ?

takipçim olmana sevindim.burak mançıştıra 5 gol atsın isterse.birisinide zekasını kullanarak atamaz.resmen rasgele oynuyor herif.kafana selam güle güle kullan:ayatollah:

Bir maç kötü gittiğinde umudumu yitirmem ama bu yıl Antalya maçı dışında (ki on kişi kaldıktan sonra maç koptu)rahatlıkla maç kazandık yada o istekli oyunu oynadık diyebilirmiyiz. Bütün oyuncular geçen yılda ki formlarından çok uzaklamış.

Fatih hoca eski enerjisinde değil. Hamit'e takmış mecbur olmasaydı Yekta'yı oynatmayacaktı. Birde Baroş ve Sercan'ı oynatmayı düşünmüyorsa Necati'yi neden gönderdi.

Bir sözümde taraftara geçen yıldan eser yok, saha avantajımız yok.Takımı ateşleyecek bir oyuncun yok. Benzer etkiyi yapacak taraftarın bile yok.

Kimse kızmasın ama rakiplerin kadınları bile daha etkili.

Yönetimin suçu var elbette ama asıl suçlu Fatih Terim. Galatasaray'ın ilk 11'inde Emre Çolak oynuyorken, Amrabat gibi bir oyuncuya 8,6 milyon verdiren Fatih Terim. Galatasaray'ın 8,6 milyon euro'ya aldığı bir oyuncu kafadan ilk 11'e yazılabilecek bir oyuncu olmalı. Bizim 8,6 milyonu yedek kulübesine yatırma lüksümüz yok. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımın gidip Dany gibi bir adamı stopere koyma gibi bir lüksü de yok. Ujfa sakatlanmasaydı ve Cris gelmeseydi diyelim, Semih-Ujfa-Dany-G.Zan savunması yeterli mi CL için? Bu mudur yani? Sercan ve Yiğit'e verilen 5,5 milyon euro'ya hiç girmiyorum bile.

Ben Fatih Terim'i seviyorum, uzun yıllar da başımızda kalsın istiyorum ama bu Fatih hocayı eleştirmeyeceğim anlamına gelmiyor. Eminim hoca da pişmandır verdiği kararlardan, yaptığı transferlerden. Transfer döneminin başına tekrar döndürsek ne Amrabat'ı alır ne de Dany'i.

kim ne derse desin sorumlu YÖNETIM!!!!!!!! Fatih Terime taktik yüzünden kiza bilirsiniz,yenilgi aldi diye ine kiza bilirsiniz.soru bu takim ligde sampiyon olacak bir kadro kurdumu? ve ya avrupada bir seyler yapa bilecek kadro kurdumu?her takim yenile bilir.ben GS maclarinda rahat maca bakamiyorum.elimizdeki malzeme bu.bunlarida Yönetim aldi.

Gökhan Zan - Semih Kaya devre arasina kadar bu ikili idare etsin dany ve crisden daha kötü olamazlar imkani yok...

Mesut Bakkal son beş sezonda değişik takımlarla Galatasaray karşısına çıktığı dokuz maçın dördünü kazanıp dördünde beraberlik alırken yalnızca birini kaybetti.

(kaynak:
https://www.matchstudy.com/)

KApalı takımlara karşı elimiz kolumuz bağlı.. Her takım artık çözdü bizi. 10 kişi defansa çekil bir iki tanede kıvrak seri adamın varsa kontradan zaten gol bulursun.. Yani Fathi Hoca buna bir çare bulmalı kapanan takımlara karşı ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz.

fatih hoca bence tez elden vazgeçsin şu hurra saldır taktiğinden. futbol taktik işidir saldırmayla olmaz

fatih hocayı çok seviyorum ancak bu benimsediği felsefe onun için hiç hayırlı olmaz. geçen yıl haddimizi bilerek takım olarak topun arkasına geçerek oynardı çoğu önemli maçı. ama fatih hoca yine 2003 deki ben saldırırım ben bstırırım ben topu rakibe vermem havalarında. ÇOK YANLIŞ

Vallah renktas ne diyecegimi bilmiyorum, hafta sonum oyle super baslamisken bunu gormek bana koyuyor. Yeminle 10-15 mactir hic zevk almiyorum takimdan.. bu mac bile 15 dakkika sonra dedim tamam bu mac ya beraberlik ya yenilecegiz.. cunki gorunen koy kilavuz istemez..Ben yuzde 60-70 top bizde olmasini istemiyorum.. cikin taktikli adam gibi oynayin..gol yiyin attin ama boyle rezil oynamayin..

Fatih Terim Maç ÖNCESİ Açıklamaları,

[video=youtube;2pVTFxe754c]https://www.youtube.com/watch?v=2pVTFxe754c[/video]

Fatih Terim Maç SONRASI Açıklamaları,

[video=youtube;-X1lBirTp00]https://www.youtube.com/watch?v=-X1lBirTp00[/video]

aksam aksam sinirlendim, kusura bakmayin bu kafa yapisi oldugu surece hic bir mok olmaz.

Kafa tascisi taraftar profili ve eski yonetim ooooo oooooo.Galatasarayi istedikleri gibi karistirardio birde serefsiz medya.

neyse saglik olsun su an o yuzdeyi olcemiyorum, tabiki bu forumda bu yuzdeyi olcmeye yardimci olmaz

amma tekbildigim bir sey var, her kayb edilen mac her puandan sonra mac topikleri igrenclesiyor.

öyle ama inan bana sezon başından beri gereksizce kaybedilen o puanlar sonrası ben çok rahattım.çünkü sezon başından beri kazandığımız maçlarda bile iyi değildik.

aksam aksam sinirlendim, kusura bakmayin bu kafa yapisi oldugu surece hic bir mok olmaz.

Ne yapmamızı önerirsin arkadaş? Şampiyon olduk diye gerçeklere göz mü yumalım? Hataları söylemeyelim mi? Rezil bir oyun sergileyip kendi evimizde yenildiğimiz için eleştiri yapmayalım mı?

Seneyede Luula adını bile yazamoyprum onu alarız şöyle bi 3-4 milyona.Formda bi Elmander olmadan bu takım sahiden olmuyor Sercan gibi gereksiz bi adamın olduğu takımdan neden Necati yollanır.

Bu arada Eboue neden bu sene hiç çizgiye inemiyor hatta inmeyi bırak niye teşebbüs etmiyor.

Tebrikler Galatasaray'ım geçen hafta Pazar akşammı bu hafta ise bütün hafta sonumun içine ettin

Fatih Terim medyanın şişirdiği topçuları transfer ediyor :o

ahmet çakar , rıdvan dilmen dany'i övdü diye gitti aldı.. al sana dany

inanılır gibi değil Kolo toure , kjaer , chivu varken o beş para etmez antep topçusunu almak.. hemde 3,5 milyon euroya!

Ünal Aysal yavaş yavaş işe el atmalı.Ne oluyor gençler demeli.Bu takımın bir manevra yapıp United maçını kazanacağına ihtimal vermiyor.Çünkü bunlar birkaç kez olur.Ama biz kaçtır aynı duruma düşüyoruz.

Fatih Terim'e gelirsek kendisinin en büyük hatası topla oynamayı marifet sanmasıdır.Bunu önceki maç sonlarında da görüyoruz.Sürekli top bizde tezini ortaya koyuyor.Tıpkı Abdullah Avcı gibi.

Teknik analize gelirsek klasik bir Gs maçı oldu.Rakip kapandı.Top hep bizdeydi(son dakikalar hariç,yorgunluk ve umutsuzluk oldu).Rakip kesinlikle iyi değil.Bu yüzden iyi kapandığı söyleyemeyiz,çünkü Gs bunu bize söyletiremedi.Rakibin birkaç hızlı oyuncusu var ama bunlar her takımda var.Yani rakip iyiydi falan kesinlikle denemez.Oyundaki en büyük eksiklik efektif paslaşmanın olmaması.Deniyoruz ama hiçbiri yapamıyor(Emre,Amrabat,BUraaaak,Umut,Hamit).Bunu yapamayınca da böyle dut gibi kalıyorsun.Savunma konusuna gelirsek,1. ve 3. gol tamamen adam kaçırma,topa bakma yüzünden.2. golse yenilebilecek bir gol fakat orada o adam dönmemeliydi.

Takımın acilen topun bizde kalmasının marifet olmadığını,efektik pas yapmanın marifet olduğumu öğrenmeli.Biz kapanarak oynarsak bu ligde her takımı yeneriz,çok zor kaybederiz.O yüzden kapanmayı ben şu oyuna yeğlerim.

Edit:Ulan her mesajda illa bazı harfleri eksik yazıyorum.Düzelttim şimdi

Ünal Aysala kim el atacak.Yani yönetime.Yahu ısrarla şunları savunmaktan vazgeçin.Sorunları yanlış yerlerde aramayın.

Yok riera yokmuş balta oynamış,yok Yekta duruken neden Melo oynarmış,yok Hamit neden çıkarmış bunların hepsi palavra.

Bugün kim oynarsa oynasın durum bundan farklı olmazdı.Her maç bu şekilde oluyor.Resmen bas bas bağırıyor takım ben rezaletim diye.Şu aşamadan sonrada elden birşey gelmeyeceği için kesinlikle sistem değişmeli.

Geri
Üst Alt