STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Millet artık bende dahil x takım fenere hep açık oynuyor bize karşı hayvan gibi oynuyor yeaa, tavırlarını bırakalım derim.

Her takım her takıma farklı oynayabilir, şikedir teşviktir ne yapalım şimdi. Biz bok gibi oynadık bu akşam bunun elle tutulur bir yanı yok.

Sırf manchester maçı için bizimkiler koşmadı, harbiden utanıyorum. Milli maçta yırtınan selçuk bu maçta ne kornere geldi ne koştu. Burak hevesinide bıraksın artık selçuk, kendini bitiriyor.

Emre gerçekten artık sıçışlarda ya yanlış yerde oynuyor yada yanlış oynuyor, oyun mentalitesini değiştirmeli. Bir ronaldinho,messi değilsen istediğin kadar çalım yap bi b.ka yaramayacaktır. Sen çalım atana kadar mevsimler değişiyor.

Selçuk artık hiçbirşey yapmıyor geçen seneki selçuk yok artık. Selçuk yerine hamiti, hamit yerine engin diyorum

takimdaki saf yetenekler : muslera, eboue, semih, riera, yekta, selçuk, engin, melo, birazda amrabat.forvetleri konuşmaya gerek yok.ayağında top tutamayan adam Galatasarayın forveti olamaz.ofsayta bakmayıpta çıkan forvet olamaz.futbolun sadece koşmaktan ibaret olduğunu sanan adamlar var takımda.keşke bir sow olsaydı bizde.

biri bana selçuk inanın şu oyunuyla fenerdeki kazma selçuğun farkını söylesin Allah aşkına adamın özgüveni sıfıra inmiş durumda

Selçuk takım oyuncusu.Barça koysanda sırıtmaz.Rize'ye koysanda.Genellikle takım ne ise o oluyor.(Bir de Melo efendiden)

22:30 Fatih Terim ile Soru-Cevap CANLI (GSTV)

Bu sene izlediğim en kötü Galatasaray'dı.Tüm oyuncularne yaptıklarını bilemediler.Faktörler çok fazla ama biz Karabük'e bu kadar komik teslim olacak bir camia değiliz.

Ulan bir akıllanmadınız be.Olmaz olsun sizin gibi taraftarlar.Sizin zihniyetinizdeki adamlar tükenirse bu takım ayağa kalkar.Yoksa bizden hiçbir halt olmaz.

Ulan bıkmadınız,utanmadınız aynı şeyleri söylemekten.Biraz yönetime tepki verin.Biraz gerçekleri göründe yazın be.

Sizin zihniyetinizdeki taraftarlar ancak o kadar berbat oynayan oyuncu arasında sadece Hakan Baltayı ıslıklayan taraftarlardır.

Gerçeklerden uzak,hiçbir yanlış görmeyen ,körü körüne savunan,burayada sadece yazmak için yazan taraftar topluluğu.

Güya Galatasarayın menfaatini düşünen taraftarlar bıkmadınız usanmadınız be...

bi bok anlamadim yazdigindan:SS::SS::SS:

basketbolda ergin atamanı getirdi başkan sebebi eski koçun performansının yetersizliğiydi..

üzüldük..

sevmiştik oktay mahmudiyi..

ama haklıydı başkan ekonominin duygusallığı olmazdı..

sıra futbolda başkan!

fatih hocayı seviyoruz ama olmuyor olmayacak işte..

kimse kusura bakmasin bu takimdan bir cacik olmaz bu sene... devre arasinda 4 transfer sart yoksa sampiyonluk hayal...

stoper - orta saha - kanat - forvet...

Transferler takıma uyum sağlaması demek ligin son haftası demek. Bu işleri sene başında akıllı bi şekilde yapacaksın.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

bizim kaleye 2-3 kere gelen minimum bi gol buluyor zaten. sadece bu maç için söylemiyorum bu sezon böyledir gidiyor. bana göre bunun sebeplerinden bi tanesi melo. çünkü geçen sezon 3. kademe olarak defansın açıklarını kapatıyodu bu sene eser yok o adamdan..

Vallah renktas ne diyecegimi bilmiyorum, hafta sonum oyle super baslamisken bunu gormek bana koyuyor. Yeminle 10-15 mactir hic zevk almiyorum takimdan.. bu mac bile 15 dakkika sonra dedim tamam bu mac ya beraberlik ya yenilecegiz.. cunki gorunen koy kilavuz istemez..Ben yuzde 60-70 top bizde olmasini istemiyorum.. cikin taktikli adam gibi oynayin..gol yiyin attin ama boyle rezil oynamayin..

fatih hoca çok yanlış tespitler yanlış transferler yanlış taktikler yaptı. geçen yıl çok müthiş bi performansı vardı fatih hocanın, bu yıl dream team laflarına ne yazıkki en çok o inanmış

KApalı takımlara karşı elimiz kolumuz bağlı.. Her takım artık çözdü bizi. 10 kişi defansa çekil bir iki tanede kıvrak seri adamın varsa kontradan zaten gol bulursun.. Yani Fathi Hoca buna bir çare bulmalı kapanan takımlara karşı ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz.

bir iki mac olsa tamam gormedi akilanir derdim. ya besiktas macindan sonra nerdeyse butun anadolu takimlari bize boyle onuyorlar.. cozum diyorsan cozum yok renktas. iste burda devreye Cilek dedigimiz mevzu giriyor. malesef bizim takimda, ayagina hakim, teknigi yuksek zeki oyuncu yok. onun icin lig baslamadan once Kaka,diego tarzinda adama ihtiyacimiz var diyorduk... fener-trabzon haric diger tum maclarimiz boyle gececek.. yazin bir kenara

takipçim olmana sevindim.burak mançıştıra 5 gol atsın isterse.birisinide zekasını kullanarak atamaz.resmen rasgele oynuyor herif.kafana selam güle güle kullan:ayatollah:

Manchester'a 5 tane atsın,isterse rastgele atsın.

Senin gibilerde 100 tane atsa da sayılmaz o bir kere diye kendi oyuncusunu karalasın.

Hadi yol al.

kim ne derse desin sorumlu YÖNETIM!!!!!!!! Fatih Terime taktik yüzünden kiza bilirsiniz,yenilgi aldi diye ine kiza bilirsiniz.soru bu takim ligde sampiyon olacak bir kadro kurdumu? ve ya avrupada bir seyler yapa bilecek kadro kurdumu?her takim yenile bilir.ben GS maclarinda rahat maca bakamiyorum.elimizdeki malzeme bu.bunlarida Yönetim aldi.

yönetim ile alakası yok daha ne alacaklardı messiyi mi? fener ne yaptı bjk ne kadro kurdu sorumlu oyuncular ve fatih hocadır başka acıklama olamaz umarım sorun cözülür

Bu takımın oynaması gereken şu bu değil arkadaşlar sorun defans bu defansla 10 tane atsan 11 tane yersin olay bu.

basketbolda ergin atamanı getirdi başkan sebebi eski koçun performansının yetersizliğiydi..

üzüldük..

sevmiştik oktay mahmudiyi..

ama haklıydı başkan ekonominin duygusallığı olmazdı..

sıra futbolda başkan!

fatih hocayı seviyoruz ama olmuyor olmayacak işte..

o kadar da uzun boylu değil, hemen takım kötü gitti diye imparatora bu laflar olmaz

Feneri bu kadar kötü yakalamışken 10 puan felan fark yapmalıydık. Ne yazıkki bizimde onlardan pek farkımız yok.

Ünal Aysala kim el atacak.Yani yönetime.Yahu ısrarla şunları savunmaktan vazgeçin.Sorunları yanlış yerlerde aramayın.

Yok riera yokmuş balta oynamış,yok Yekta duruken neden Melo oynarmış,yok Hamit neden çıkarmış bunların hepsi palavra.

Bugün kim oynarsa oynasın durum bundan farklı olmazdı.Her maç bu şekilde oluyor.Resmen bas bas bağırıyor takım ben rezaletim diye.Şu aşamadan sonrada elden birşey gelmeyeceği için kesinlikle sistem değişmeli.

Ünal Aysal işinin ehli biri.O geldikten sonra tüm branşlar yükseldi bir anda.El atma derken,resmi açıdan değil ama en azından Terim'le ya da takımla görüşmeli,durumu araştırmalı etmeli.Bu takıma güven ve kazanma arzusu getirir

Manchester'a 5 tane atsın,isterse rastgele atsın.

Senin gibilerde 100 tane atsa da sayılmaz o bir kere diye kendi oyuncusunu karalasın.

Hadi yol al.

mantığını kullan evlat.şimdi sabri bizim oyuncumuz bu kötü olduğunu değiştirir mi ? hakan balta ? çıkar o at gözlüklerini :cool:

Selçuk takım oyuncusu.Barça koysanda sırıtmaz.Rize'ye koysanda.Genellikle takım ne ise o oluyor.(Bir de Melo efendiden)

farkındaysan bu sezonki oyununu kastettim o benzetmeyle. geçen seneki selçuk bana göre de barçada sırıtmazdı ama bu seneki selçuğu tanıyamıyorum.

Terim bazı oyuncuları kazanayım derken takımı kaybediyor.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Geri
Üst Alt