STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

twitterda biri semih neden oynamıyor diye sorsun lütfen fatih hocaya gstv deki programda

Hayırlı bir yenilgi oldu. Terim anlamıştır Cris amcamız ile olmayacağını.

forumun coşması benle alakalı değil..

gözler görüyor ve üzülen insanlar yazıyor durum budur..

şu anda başımızda fatih hoca değil x biri olsa yazacağım her kelime küfür olurdu benim yorumlarımı okuyamazdın..

burak yılmaz ve umut bulutun top tutamadığını, pas alıp veremediğini + crisin aşırı ağır ve bitik + daninin aşırı savruk dengesiz ve kötü olduğunu + takımın yensede yenilsede kötü olduğunu

sadece ben değil forumdaki herkes GÖRÜYOR sevgili kardeşim..

yürek yanarken türkü söylenmez yani:)

Hacı sen Osman Tanburacı mısın? Yanlış anlama ama isim avater birleşince aklımda hemen OSman T. belirdi:)

yap kardes eletiri yapma diyen yok ki, her kes yapsin zaten.

sen gecen senenin sampiyonluk olarak sayiyorsan zaten burdan kayb etmisin.

Ruhunu kayb etmis klubu ayaga kaldirdi simdi istifa diye cagirdigniz adamalar.

1996 sensinden Galatasaraytarafatariyim 2002 Luceskuyu gonderdikden bu yana bit turlu belimizi dogrulatamadik yahu

Hic mi bunu akillariniz almiyormu?

Lucesku kotu

Fatih Terimkotu

Hagi kotu

Gerets kotu

Kalli kotu

Rijkaard kotu Bulent kotu kotude kotu...

Yonetimler kotu...taraftar ondan da kotu....

Kovaladigimiz Luceskunun Sakhtarla sagladigi istikrar goz onunde.

Simdi cagirin Fatih Terimi istifaya zaten alisiksiniz.

BAk şahin seni severim.YAzılarının çoğunuda beğenirim.

Ancak bazı kelimelerin karşındaki insanları çocuk yerine koyar gibi duruyor bu birincisi

İkincisi bugüne kadar fatih terimin arkasında hem durdum

Hattab başarı istiorsak fatih terim=başarıdır dedim

Fenerden 6 yedik yine fatih terim dedim.

Chelsedan 5 yedik yine fatih terim dedim

Bu yenillgilerin ardından her zaman çıktı fatih terim korkmadan çekinmeden doğruları konuştu,Dobraydı yani,Futbolcusunu ezdirmezdi,basına takıma ayar verme fırsatı vermezdi

Ama bu yıl

Futbolcusuna hakaretler ediliyor SUSUYOR

Kendisine sahtekar deniyor susuyor

Takımına karaktersiz deniyor susuyor

Üstüne özellikle son 3-4 maçtır taraftara yalan söylüyor göz göre göre

Futbolcu tercihlerine hiç girmiyorum bile

Yok çok pozisyona giriyormuşuzda,yok atamıyormuşuzda,ok şansız goller yyormuşuzda

Hayır efendim bilakis pozisyona giremiyoruz(cluj maçı hariç),şanssız goller yemiyoruz çok güzel goller yiyoruz

Kısacası görünen köy kılavuz istemez

Sen görürsün ben görmem,sen görmessin ben görürüm

Kısacası gördüğüm şeyi buraya yazarım,sende yazarsın ancak belli bir saygı çerçevesinde :yenieek:

yap kardes eletiri yapma diyen yok ki, her kes yapsin zaten.

sen gecen senenin sampiyonluk olarak sayiyorsan zaten burdan kayb etmisin.

Ruhunu kayb etmis klubu ayaga kaldirdi simdi istifa diye cagirdigniz adamalar.

1996 sensinden Galatasaraytarafatariyim 2002 Luceskuyu gonderdikden bu yana bit turlu belimizi dogrulatamadik yahu

Hic mi bunu akillariniz almiyormu?

Lucesku kotu

Fatih Terimkotu

Hagi kotu

Gerets kotu

Kalli kotu

Rijkaard kotu Bulent kotu kotude kotu...

Yonetimler kotu...taraftar ondan da kotu....

Kovaladigimiz Luceskunun Sakhtarla sagladigi istikrar goz onunde.

Simdi cagirin Fatih Terimi istifaya zaten alisiksiniz.

1. ben kimseyi istifaya çağırmadım. Ve böyle şeylerin de taraftarı değilim. Yani bu cevabı bana yazman biraz yanlış olmuş.

2. evet haklısın. Sorunu her zaman teknik adamda aramak yanlış. Ama ben burda hataları söylüyorum. Oyuncu tercihleri yanlış. Sen şu an bir taraftar olarak yapılan tercihleri doğru buluyor musun?

Ha şimdi dersin ki en iyi hoca bilir karar onun. Ona diyeceğimiz yok. Ama sana göre yanlış mı doğru mu?

mersin ve karabük maclarindan 1 puan aldik sampiyon takimin haline bak...

yok arkadaş olmayacak böyle haftada bir GS galibiyetleri ile mutlu oluyorduk oda gitti spora başlayayım baride vücudu toplayayım karı kız olaylarına gireyim kafayı sıyırcam yoksa

Bilmiyorum nasıl çözeriz doğrusu. Sezon bozunca iyi oynadığımız maç sayısı oldukça azdır.

Katılıyorum sana arkadaşım.Bu sezon çok da iyi performans sergileyemedik ama tüm gemileri yıkmanın da bir anlamı yok bence.Ama devre arası takviyeyle falan biraz daha iyi olur.Ama dediklerine aynen katılıyorum arkadaşım bu sezon kötüyüz.:(

Başka çok şey var ama ilk olarak unutmadan bir şu çarşamba-cuma maç oynama fikrini kim icat ettiyse ellerinden bir öpüyorum. Fiziksel olarak çok etkilendiğimizden değil ama asıl kafa olarak, konsantrasyon olarak etkilendiğimize inanıyorum. 2-3 oyuncu oynadı demeyin konsantrasyon kaybını milli takıma gidip de oynamayanlar, hatta belki gitmeyenler bile yaşamıştır. Zaten cuma maçları hep büyük takımlar için zorlu geçiyordu, bu tuz biber oldu. Üstelik maçta oynayan adamların (45 dakika da olsa) Selçuk ve Burak gibi kilit adamlar olduğunu da unutmamak lazım. Ne gerek vardı anlamadım, iki maç da içerideyken cumartesi-salı oynamak yetmiyor muydu Manu maçını? 3 var işte yolculuksuz, daha ne?

İkincisi, hocanın Elmander değişikliği doğruydu ama Hamit-Engin değişikliği bence facia idi. İki oyuncunun oyun niteliklerine ve yeteneklerine bakınca kağıt üzerinde iyi bir değişiklik gibi görünebilir ama sahadaki durum öyle değildi, bugün çıkana kadar "ligdeki" en iyi performanslarından birini gösteren, her etkili atağımızda top ayağına deyen, bir asist yapmış ve bence yorgunluk belirtisi de göstermemiş, konsantrasyon sorunu en az yaşayacak tecrübedeki oyuncumuzun yapamayıp, haftalardır ayağına top değmemiş zaten istikrarsız bir oyuncu olan Engin'in yapabileceği ne vardı çok merak ediyorum.

Amrabat'ın ise kapanmış takımlara karşı kurtarıcı olmayacağı iki kere iki dört zaten. Anca işte şansa bir adamı geçer önünde kalır vs diye giriyor oyuna ve ayağına aldığı her topu kötü kullandı hemen hemen. Suç onda değil, 2-3 kişi kademeli savunmaya karşı iş yapacak adam değil. Orta yapmasını istiyorduysak Riera'yı almalıydık.

Baros, hala şu takımda yedekler arasında olmuyorsa bence bir gariplik var. Baros en kötü zamanında bile baskılı oynarken ceza alanını karıştırabilecek birisi. Sahada yok gibi dururken yaptırdığı penaltıları yeniden hatırlatırım.

Muslera dahil defans oyuncularımızın performansı gün geçtikçe düşüyor, Cris faciaydı, Dany iki maçtır kötü.

Elmander'in dönüşü herşeye rağmen iyiydi, Umut'dan kat kat verimli oynadı, ceza alanı önünde, yay çevresinde top alıp dağıtma/kullanma denemeleri tek işe yarayabilir gözüken hücum silahımızdı ikinci yarı.

İyi kapanan ve hata yapmayan savunmalara karşı pozisyon bulamayacağımız çok belli. Çünkü dar alanda adam eksilten yaratıcı oyuncumuz yok. Amrabat dar alanda yapamıyor, Engin var ama o da yok şimdilik, Selçuk çalım atmaz, Melo o araya sürpriz dalışlarını yapacak seviyede değil, Emre dikine değil enine atıyor anca, yok yani, yok yok yok... Baros'a ihtiyacımız olması için bir sebep daha (adam eksiltsin diye değil, oraları karıştırsın ki adam eksiltmeden alanlar açalım bari)

Şu takımın 239872349283742983749238742984 tane korner (ve hatta kesme frikik) çalışması lazım her antremandan sonra. Bu kadar kornerden bir tanesine bile bizim takımdan kafa vuran olmuyorsa bir sorun var demektir.

Umut sezonu erken açıp, erken çalışmalara başlayarak erken form tutmuştu, bunun dezavantajı erken düşüş yaşanır, çok iyi takip etmesem de Kuyt'ta da benzer bir durum var sanırım, Umut'ta da düşüş var ciddi kısacası.

Biz Sampyion olamiyacagiz acik ve net.

Biz resmen kendimizi yeniyoruz ve kendimize karsi kaybediyoruz !

Bizim Lig'deki rakip'ler rakip degil, inanin bana.

Ama top oynayamazsan ve oynamazsan olan budur kardes

Biz Sampyion olamiyacagiz acik ve net.

Biz resmen kendimize yeniyoruz ve kendimize karsi kaybediyoruz !

Bizim Lig'deki rakip'ler rakip degil, inanin bana.

Ama top oynayamazsan ve oynamazsan olan budur kardes

biz kendi bacağımıza kurşun sıkıyoruz doğru ama hataları kadar eksiğide çok bu takımın.devre arasına kadar o 7 maça full konsantre olmalıyız.

Katılıyorum sana arkadaşım.Bu sezon çok da iyi performans sergileyemedik ama tüm gemileri yıkmanın da bir anlamı yok bence.Ama devre arası takviyeyle falan biraz daha iyi olur.Ama dediklerine aynen katılıyorum arkadaşım bu sezon kötüyüz.:(

Bu sene de takviye vardı ama transferlerde çok hata yapıyoruz zaten.

Bence muslera dahil defans hattı degişşin ebue kalabilir. vascodan dede bide ömer toprak alınsın takım defanta sorun yaşamaz.

Ya daha erken falan tamam ama 1 değil 2 değil 3 değil 4 5 6 7 8 9 10 değil hatta hep aynı karabük mersin küçümsemek istemiyorum abi bize nasıl kendi evimizde karabük 3 atar ya bu nasıl bir defansdır ya gerçi fatih terimin dediği söz herşeyi anlatıyo Bizim bu defansa hiç bir forvet gol yetişteremezdi :)

3 4 sezon ligi domine etme şansını resmen feneve ellerimizle veriyoruz çıldırmamak elde değil

Geri
Üst Alt