STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

aslında çok daha üzücü olan bişi var fatih terim bariz bi şekilde emre çolak a küfretti...3 puan kazandık ama ben hala ordayım ve çok moralim bozuldu

Hakemin Santrayı göstermesine gerek yok ..

Top oyundayken de pitbull sevinci yapar!!!!!

Rıdvan mosmor beyler açın :lol::lol:

Emre Çolak'ın atamadığı gol, maçı nerelere getirdi gene bizim hatamıza. Ama Melo tam renk ya.

Rezillik. Kendime gelince saydırmaya devam ederim.

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | 2.Y | 24 Kasım

Muslera kaç maç ceza alır diyorsun? Pozisyon gereği atıldı, cezası 1 maç.

Abi zaten Balıkesir maçı var + 2 lig maçı var arda. 4 maç vermedikleri sürece sorun yok :yenieek:

3 puan kaybetseydik sorumlusu çoktu

Herseyi birkakin eger bir gram zevk aldiysam ne olayim.. olay melonun burda kurtarmasi degil. sansla 3 puan aldik.. ama bundan sonraki maclar ne olacak.

bu kadar lavulabi bukadar isteksiz, bukadar bencil, bukadar taktiksiz, bukadar vurdum duymaz, bukadar bukadar bukadar... boyle devam edebiliriz..

bu nedir arkadas.. bir rahat mac bakamayacakmiyiz... ne taktik var ne oyun var ne zevk var.. ne birbirine yardimlasma.. say babam say..

allah sizi bildigi gibi yapsin... baska da birsey demiyorum...

Kaçan saçma gollerden sonra gol yiyeceğimizi düşünmüştüm. Eminim hepimiz düşünmüşüzdür. Hele hele dörde bir geldiğimiz pozisyonda Ivesa'nın ayağıyla çıkardığı toptan sonra birşeyler olacağı belliydi. Zaten penaltı olunca ''bunu yiyeceğiz bari kalan uzatma bölümünde kalede kaleci yokken ikinciyi yemesek'' demiştim ama çok acayip olaylar gelişti.

Genel olarak bakarsak ilk yarı çok kötüydük. İkinci yarı istekliydik ama maçı koparamadık ki bunu hep yapıyoruz. Geçen sene de yaşadığımız zamanlar oldu. Bunu çözmek için yapılması gereken her neyse (transfer vs. ) yapılmalı.

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor - Galatasaray | 19.00 | 24 Kasım

Ligin sonuncusu ile oynuyorsun.Normal şartlarda ligin lideri 4-5 as oyuncusu bile çıkmasa maçı alabilir :)

Selçuk ve Hamit yok diye bahanelere gerek yok.Onlar yoksa başkası var.sonuçta 10 kişi çıkmayacağız.Yılmaz hoca takımı açık oynatıyor.puana ihtiyacları var .3 puan için oynayacaklar.Çok gol olur.

Renkdaş hiç bi dediğin tutmadı :) Son anda maçı berabere kalıyorduk ayrıca 10 kişi kaldık aman böyle yorumlar yapma bidaha. :asd:

tamam bu maçı kazandıkta bu takım rezil futbol oynuyor kaç haftadır manchester hariç.

Ynt: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Gecen sene bu kadar bencil oyun oynamiyorduk.ne oldu bu sene anlamadim

aslında çok daha üzücü olan bişi var fatih terim bariz bi şekilde emre çolak a küfretti...3 puan kazandık ama ben hala ordayım ve çok moralim bozuldu
hoca son bölümde gençlerle takımı doldurarak hata etti. ama o golleri atamayan, laubaliliği ile maçın içine eden emreye bende çok küfür ettimburda

Melo Meloo O OOO O Melo Meloo O OOO O Melo Meloo O OOO O

valla Emre Çolak kusura bakmasın da Yılmaz Vural olsa Emre'yi eşşek sudan gelinceye kadar döverdi o pozisyonda

Geri
Üst Alt