STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

katılmıyorum her takım ligde ve Avrupa'da inişli çıkışlı grafik sergiler önemli olan bu zamanlarda kazanılan altın değerindeki puanlardır, durum düzelir..

fenerbahçe rezalet başladı ama şu an herifler çatır çatır kazanıyorlar bir şekilde.

Bende böyle düşünüyorum özellikle ilk yarıdaki oyunumuzdan memnun değilim ama zaten inişli çıkışlı oynadığımız bir dönemde Eboue, Hamit, Selçuk ve Burak'tan eksik maça çıkmışız ve ikinci yarı saçma sapan goller kaçırmışız ...

Bence kötü oyunumuzdan ziyade kaçan net goller ve son tercihlerde yapılan yanlışlıklar büyük sorun fazla laubalilik yaptılar nasıl kaçar o goller aklım almıyo ya ...

bu arada Antalya puan kaybetmiş yine 2 puan farkla lideriz :D

müdür bosuna ugrasma bu sefer

benim gibi amrabati savunan az vardir bu forumda ama adam bir kazma gibi oyniyor

Salman Dany hakkındaki fikirlerini merak ediyorum, beğeniyor musun? Değişti mi fikirlerin yoksa aynı mı?

müdür bosuna ugrasma bu sefer

benim gibi amrabati savunan az vardir bu forumda ama adam bir kazma gibi oyniyor

Helal sana Salman. Bende severim Amrabat'ı iyi işlerde yapıyor ancak rakip Elazığ şu yaptıkları iş değil.

Hala kanatsız bir takımız hala.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
mckgn16 - 24.11.2012 20:59[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

sinirden elim ayagım titriyor yaa salaklarrr

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
ABOOO - 24.11.2012 21:01[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Çektirge bir sıçrar‚ iki sıçrar‚ sonrası malum.

Şampiyon değil‚ ikinci bile olamayacaklar. Rezil futbol oynuyorlar.

bu arkadaş da dinime küfredip müslümanlığı şüpheli olanlardan :[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Antudakiler tam oç hemde r'si en vurugulusundan(orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrros)

Ulan size bi kk çıktı diye ortalığı yaktınız bize gelice vayyy melo penaltıda 1 metre öndeymiş hakemin gtü yememiş tekrarlatmaya.

Ulan sizin bi penaltınız verilmeyip son dakikada alehinize penaltı çalınsa üstelik volkan kk yese 3 temmuz aşşşşşaaaaa 3 temuzzz yukarı bırak düdük asamayı hakemin boynunun vurulmasnı isterdiniz

Cris in bu takımda işi yok.Ortada pozisyon yokken yaptıkları ortada.Dakika 60-65

Cris bu takımda sırf para kazansın diye oynatılıp Gökhan zan kadroya dahil alınmıyorsa Fatih terim adlet terazisini bozmuş demektir

90 dakika boyunca gol kralı adam kenarda oturup hiç bir şey yapamayan umut sahada tutuluyorsa,üstelik maç tam buraklık maç olduğunda Fatih terim oyun okumasını sorgulaması gerekir

Emrenin oyuna girmesi yaptıkları,kaç haftadır inatla eyyam yaparcasına oynatılması ve

80 de amrabat çıkıp oyuna Hakan balta sokuluyorsa artık buna yorum bile yapamıyorum

Beyler şaka maka elazığa puan kaybediyordu bu takım.40 yılda 1 olacak şans nasip oldu puan aldık.

İşimiz şu futbolla,şu kafa yapısıyla çok zor

Elazığ'ın kanat oyuncusu iyi bir topçuya benziyordu Serdar.Benim Emre Çolak ve Aydın'dan ümidim kalmadı.Alalım bu çocukla Frei'i.En azından formayı zorlarlar.:yenieek:

bana gora mutis oyunadi ama... macin adamyidi hemde siz ne bekliyorsunuz anlamiyorum manu macinda bile begenmeynler var hepte ayni ksiler onlar ile tartisacak halim yokya..

manu macinda ok oynadi, kendisinin abarttigi kadar oynamadi.

ama bu macta uyuz edici bir futbol oynadi

pas yaparak cikmaya calisirken bizim takimimiz uzaklastirayim diye musleraya yolaldigi top, semihle ver kaca girmesi bizim ceza sahamiza yakin bir yerlerde, ikidebir geri pas dusunmesi cok amatörce ve kazmaca buluyorum adamin,

ayrica adeta güresiyor rakible, dövüsüyor.

bana gora mutis oyunadi ama... macin adamyidi hemde siz ne bekliyorsunuz anlamiyorum manu macinda bile begenmeynler var hepte ayni ksiler onlar ile tartisacak halim yokya..

Bence ikinizde abartıyosunuz ne müthiş oynadı nede kazma gibi ... Vasatın üstündeydi bana göre ...

Cevap: Re: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

[video=youtube;_NVDrALnERg]https://www.youtube.com/watch?v=_NVDrALnERg&feature=plcp[/video]

Fatih hocanın rotasyonu cris haricinde iyiydi. Yav daha şu adamda ne buluyosun çıkta bi açıkla şunu hoca ya çıkta bi açıkla ! Gökhanın ne eksiği var cristen ?

Hoca ligi takmıyor resmen 2 değişikliğimiz boşu boşuna yapıldı resmen hakan baltayla emrenin girmesiyle crisle 10 kişiydik zaten sayımız 8e düştü resmen. Yapma etme hoca başımız yanacak. Şu takımada bi transfer yaptır devre arası net transfer beceri resmen 10 üzerinden 5

Cris in bu takımda işi yok.Ortada pozisyon yokken yaptıkları ortada.Dakika 60-65

Cris bu takımda sırf para kazansın diye oynatılıp Gökhan zan kadroya dahil alınmıyorsa Fatih terim adlet terazisini bozmuş demektir

90 dakika boyunca gol kralı adam kenarda oturup hiç bir şey yapamayan umut sahada tutuluyorsa,üstelik maç tam buraklık maç olduğunda Fatih terim oyun okumasını sorgulaması gerekir

Emrenin oyuna girmesi yaptıkları,kaç haftadır inatla eyyam yaparcasına oynatılması ve

80 de amrabat çıkıp oyuna Hakan balta sokuluyorsa artık buna yorum bile yapamıyorum

Beyler şaka maka elazığa puan kaybediyordu bu takım.40 yılda 1 olacak şans nasip oldu puan aldık.

İşimiz şu futbolla,şu kafa yapısıyla çok zor

cris konusunda haklisin bugun ilk yari kotu oyunadik ikinci yari super oyunadik bence sadece girdigmiz pozisiyonlari degerlendiremedik becereksizligmizden yoksa 5 atardik bugun en az

Egolusun Fatih terim

Takıntılısın Fatih terim

Adaletsizsin Fatih terim

Elazığ gibi 3. sınıf takımdan korkup 80 de Hakan baltayı sokuyorsan Korkaksın Fatih terim

Geçen haftada söyledim şimdide söylüyorum

İSTİFA Fatih terimm

edit

[h=3]SON DAKİKA… Muslera’nın kırmızı kart görmesiyle kaleye geçen Felipe Melo penaltıyı kurtarmıştı… Ancak Melo, Elazığsporlu oyuncu topa vurmadan kale çizgisini terkettiği için Elazığsporlular uzun süre itiraz etmişti…[/h][h=3]Hakemin penaltıyı tekrarlatmasını isteyen Elazığlı oyuncular bu isteklerine olumlu cevap alamamıstı… Ancak hakemin yaptıgı bu hatayı kural hatası olarak nitelendiren Elazığ yönetimi federasyona basvuracaklarını ve macın tekrarını isteyeceklerini açıkladı…[/h][h=3]Bazı spor yorumcularıda bu pozisyonun kural hatası oldugunu söyledi…[/h]

sadece sunu diyorum olurda tekrar ederlerse o maçı 5-0 falan kazanırız.

Abartıda sınır tanımaz, kelle avcısı bir toplumuz.

Takıntılı, adaletsiz, egolu dediğin adam futbolcuların çok sevdiği, bu takıma en büyük başarıları yaşatmış, geçen yıl geldiğinde küme düşmekle boğuşan Galatasaray 'ı şampiyon yapmış bir teknik adam.

Bence sen de utanacaksın bu yazdıklarından.

arkadasin cevabi verilmisdir.bu tiplere yazarak bir sey ilet mumkun degildir, test edilmis onaylanmisdir.

Hahaha Selçuk Yula diyor ki " Hamit, Selçuk, Burak'a bağlı Galatasaray"

4-4-2 devrinin Manu macıyla beraber bittiğini düşünüyordum. Bugün tescillendi. Rakip kim olursa olsun üçlü orta sahaya karsı kalemize gelmekte zorlanıyor ki gol yemedik son 2 mac. Doğru düzgün pozisyonda vermedik. Hücumdada daha iyi coğaldık, daha net pozisyonlar bulduk. Ortadan ve kanattan daha organize geldik.

Devre arasında 1 tane ileride top tutan,zeki,yetenekli topcu alıp 4-3-1-2 ye dönersek mis gibi takımımız olur.

Ne Gökhan Zan2ı hadi Ceyhun bi alternatif olur Gökhan olamaz.

Geçen sene kupa maçında Adanademirspora karşı mıydı neydi falllafoş olmuştu ft Servet

Geri
Üst Alt