STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

Tebrikler. Neyse Burak gol attı.

Derdin nedir senin Burak la. Daha yeni Antep'te suc ariyorsun, sonra ben "Antep le ne alakasi var, takimin rezil futbolu görmüyormusun" deyince bende suc ariyorsun, simdide Burak. Oynadigimiz rezil futbolu görmeyecek kadar futbol'a uzak misin. Ama yok biz hep kisileri suclariz, ayni bugün taraftarimiz Hamit'e yaptigi gibi. Ne diyim sizere, klasik türk kafasi diyorum her zaman.

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Puan kaybinin sebebi hakem makem degil. Takim berbat oynuyor hem hucumda hem defansta. Hucumda rastgele oynuyoruz sezonun basindan beri 1-2 mac haric. Defansi anlatmaya gerek yok zaten. Ebouenin yerine de Sabri her turlu oynar ... Dany ... !

enteresan bi takımız.

lig performansımız gerçekten çok kötü. adam gibi bi takım olsaydı şu ligde, çoktan havlu atmıştık

bitti 1-1 yine lideriz galiba ama boşa gitti 2 puan

artık lider falan değiliz.. hem psikolojik olarak, hem oyun açısından ligin baya alt sıralarındayız

70 dakika evinde saçma sapan bir takıma karşı gol atamıyorsun yine saçma sapan bir gol yiyorsun sonra uğraş maçı çevirmeye

Evet klasik şamp. ligi öncesi lig maçı.. Her 15güne bir aynı şey. Ama bjk'yi korumak için yapılanların boku çıktı artık! Yeter kaç haftadır hem bize hem f5'e yapılan bariz hatalar var.

gaziantep kalecisi Mahmut Hakeme küfür ediyor kırmızı Nerdee! eyyamcı şrfs..z

Amrabat bugün sitemim sana arkadaş..

Bugün öfkeden çılgına döndüm ya..

Adam pozisyon almayı bile bilmiyor hiçbir atağın içinde yok..

Yok ya cidden iyi kazık yemişiz!

Ben haftalardır dıyorum selcuk kötü die bana sallıyorsunuz :mad: Selçuk yedek olmalı kesilmeli artık

Yeni transfer her takıma her zaman gerekir ancak bunun sonu yok. Bize şuan transferden, rotasyondan ziyade taktisyen lazım. Açık ve net.

inatla 4 5 1 veya 4 3 3 e dönmemeye devam yemişim çok forveti çok forvetin varsa leşleri gönder be kardeşim 2 forvetle pozisyona giremiyorsun hala direti yorsun takım 4 3 3 diye bağırıyor resmen

Hakemi falan bahane etmeyin bu takım bu futbol'la ilk 5 e zor girer hepsine yazıklar olsun..

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 1.Y | 30 Kasım

Yektayı cabuk yiyor hoca

Fener yandasliginizi bari bu kadar da belli etmeyin!

'sike sahaya yansimamis'. Al sana sikenin aga babasi!!!

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 0-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

Melo 'nun hiç bir suçu yok ki o pozisyonda:o

ondan onceki pozisyonda gereksiz yere sari kart gören kim

ayrica pozisyonu tam hatirlamiyorum atildigi pozisyond aclaim deneyip topu kaptiran da melo degil mi, he rkimse kaptirdiysa rakip konta ataga cikmasin diye indirdi iste

Fatih Terim tesekurler. 13 haftadir ayni oyunu oynayan ve bu yolda hala cozum bulamadigin icin....Gercekten tesekurler.

Bu ne kısmetsizliktir be ya...

Antep'in kaleyi bulan bir şutu var.

Hakem ejdadını senin yarısahamızda yapılınca vantaj yerine hemen ver faulleri tehlikeli bölgede bir tane verme yazıklar olsun sana şerefszi özel gönderilmiş bıktım artık şu düzenden böyle iş olmaz.

Bikere n4 dk uzatması ben sinirden 70de çıktım sırf o dakkaya kadar en az 5 dk durdu:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Geri
Üst Alt