STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Kaka ve saglam bir santrfor alabilsek bütün dertler biter.

ben bi 4 hafta yolculuğa çıksam iyi olacak.küfür mü etsem ne yapsam...forumdan uzak kalırsam futboldan da uzak kalırım.ne güzel olur.

Hoca geçen sene tekten ikiye döndük bu sene de iki forvetten teke dönebiliriz demiş. Güzel demiş ama biraz geç oldu sanki.

umarım careyı transferde arayıp acayıp acayıp adamları doldurmayız takıma

hemen yok fener bizden şöyle iyi bizden böyle iyi yok öyle bişey fener cok matrah bi top oynamıyo öyle 1000 kez iyi falan değil he sen öyle rahat ediyosan öyle düşünebilirsin hatta git 2 hafta varını yoğunu iddaa da fenere bas :D

Ya arkadaş Fatih terimin Adalet anlayışı bitmiş bu yıl

Dökülen selçuk kaç maçtır 90 dakika sahada

Dökülen hamit min 60 dakika sahada

Umut her maç 11 de başlıyor

Oynadığı her maçt maks verim veren yekta kenarda

Yabancı sıkıntısını halledecek gökhan zan kenarda

Sercan tribünde,aydın tribünde

Aykuta oyuncak,basına oyuncak

Konuşacam diyip 6 aydır susmalar

Oyuncusuna hakeret ediliyor yine susmalar

Hoca felakettttt,

Bu yılın tek sorumlusu hocadır başkası değil

Yahu hangi adaletten bahsediyorsunuz Allah aşkına.Bunlar boyacı küpü değil ki.Her oyuncunun bir kalitesi var.

Ulan takmışssınız Selçuğa.Umut amatörlük yapamasa maçta 1 asisti olacaktı o zaman iyimi olacaktı.Bu kalitesiz kadroyla baskıyı nasıl yaptığımızı sanıyorsunuz.Tamamen Melo ve Selçuğun varlığıyla oluyor bu.

Fatih Terim yaptığı ve yapmadığı transferlerle eleştirilmeli.Egosunun Galatasaray sevgisinin önünde oluşu eleştirilmeli.Şu Galatasarayın haklarını korumadığı için eleşrtirilimeli.

Bu takım rezalet Adana Polat dönemindede şampiyon oldu,ondan sonra gördük ne olduğunu.

Açı gözlerinizi biraz.Gerçeklerle yüzleşin.Bu yönetime tepki verilmeli.Ulan şampiyon olmmuş takım o dönemde bile birbirlerini yedi bu yönetim.Yok Galatasarayı düşünüyoruzda pahalı transfer yapılamz mış falan hepsi palavra.O zaman ne işin var o koltukta.Helvacıda yapardı senin yaptığını.

Ohh ne güzel dünya.Albayrak ve dürüst hiçbir halt yemesin orda oturp reklamın kralını yapsın.Ondan sonra albayrak forma al,kombine al diye zırvalasın.Bu yönetimlerin kazmalara verdiği paralarla olan borçları taraftara ödetsinler.

Şu maçtan sonra canı yanan yönetici çıkar çatır çatır konuşur.Ama nerde..

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Kesinlikle katılıyorum kardeşim kuşlar her türlü baskıyı kuruyolar bizimkilerin cogu cekirdek citlemeye geliyor stada.

Ben her maça gidiyorum aşağı yukarı. Bu sene ilk defa olan bişey var, bilgi vereyim;

Kombine alan kodamanların hiçbiri tezahürat yapmıyor. Taraftar çok tahammülsüz herkes hemen yuhalamaya başlıyor.

42.000 kombine satarsanız olacak olan bu

bülent tuncay ‏@bulenttuncay

Fatıh Terım: pres degıl baskıyı yapmalıyız, bu hucumdan baslamalı. Boyle olmazsa cıft forvetten tek santrfora donebılırız

daha yenimi farkına vardın fatih hoca. sezon başından beridir pres yapamıyoruz ilerde. burak ve umuttan pres beklemek de boşuna.yaptıkları tek iş defans arasında dolaşıp arkaya uzun top beklemek.

Muslera yapma bunu ya yapma :sad007: ufuk 2 ay kalede.

tek forvete gecınce ne olacak top tutamayan forvetlerın var elınde

yahu bana sunu sorup durmayin ikdebir

o yuzden zaten kalabalik orta saha ile oyniyalim diyoruz ya

2 tane top tutamayan forvetle oynamak mi daha mantikli, yoksa 1 tane top tutamayan forvetle oynamak mi daha mantikli?

hemen yok fener bizden şöyle iyi bizden böyle iyi yok öyle bişey fener cok matrah bi top oynamıyo öyle 1000 kez iyi falan değil he sen öyle rahat ediyosan öyle düşünebilirsin hatta git 2 hafta varını yoğunu iddaa da fenere bas :D

iyi olsa zaten 12312 hafta puan kaybına ragmen liderligi alırlardı. onlarda da is yok kusura bakmasın kimse

yıne soyluyorum tekrar soyluyorum bu takımın transferden daha buyuk sorunları var

bı takımın alayı kötü olamaz

Geri
Üst Alt