STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Tamam 4-3-3e geçelim güzel diyoruz ancak elimizde uygun oyuncu portföyü yok kendimizi kandırıyoruz..Tamam pozisyon vermeyiz belki de 4-4-2den daha faydalı oluruz ancak ne açıklar ne kanatlar ne de forvet ile 4-3-3 çözüm değil bana göre...Çözüm devre arası yapılacak hamleler artık..

Şu durumda olmamız sezon öncesi sadece isim transfer etmekten ibaret..Ne bir planlama ne de bir sistem belli değil...Yazık gerçekten...

ben 4-3-3 - 4-2-3-1- -4-3-2-1 falan demiyorum ona

ben sadece burak-umut-elmanderden biri oynasin diyorum

bir ikinci forvetin yerine bir orta saha girsin diyorum.

dizilis, formasyon nasil olursa olsun, ilgilendirmiyor beni, yeterki 3 forvetlerimizden sadece 1 oynasin

-------------------------------Muslera---------------------------------

Eboue---------------Semih------------------Ömer Toprak ---------Riera

Hamit---------------ALPER-----------------Selçuk---------------Amrabat

--------------------------------KAKA----------------------------------

-------------------------------Demba BA------------------------------

amrabat ve hamit yedek kalir, burak yedek kalmaz simdiki duruma göre konusuyorum.

yani transfer yapilirsa burakin yerine degil, yanina yada amrabat/ hamitin yerine yapilir.

dizilis, formasyon nasil olursa olsun, ilgilendirmiyor beni, yeterki 3 forvetlerimizden sadece 1 oynasin

Ben de aynısını düşünüyorum ancak ne top tutan bir tek forvetimiz var ne sağlam açıklarımız var..

Değişikliğin zamanı en azından takım bir tepki verir ancak bunlar sezon öncesi planlanmalıydı diyorum..Devre arası elit takımların 11inden de adam koparmak kolay değil gelirse yine çöp adam gelir ancak...Özellikle biz de bu transfer anlayışı varken...

amrabat ve hamit yedek kalir, burak yedek kalmaz simdiki duruma göre konusuyorum.

yani transfer yapilirsa burakin yerine degil, yanina yada amrabat/ hamitin yerine yapilir.

Salman ben forumun genelinin aksine Amrabat'dan çok çok umutluyum..

Bizde sorun BURAK ve UMUT..

İleri hücum hattımıza Nene ortasahaya Alper şart..

bu sene ekstra bi şansızlık var ..biz kötüyüz tamam ama baya şansız goller yiyoruz.bu bişeyleri tetikliyo ama neyi...kadere inanırım.belki o gereksiz puanları kaybetmesek devre arası alıcağımız 4-5 oyuncu iken 1-2 tane olacaktı.devre arası bu takımın geleceği,hedefleri için gelecek olan futbolcuları sabırsızlıkla bekliyorum.

Ben Elmander'in oynamasını istemiyordum ama ilerdeki oyuncular böyle top tutamayacaksa Elmander oynasın, Umut ve Burak'tan biri oynamasın(Umut oynamasın tabi). Transferlerlede bir 10 numara alıp üçlü orta sahaya dönersek iyi bir yapı kurmus oluruz. Yoksa böyle devam edersek en kötü savunmacı takımlara bile gol atamayacaz.

Diego ve Nene gibi iki transfer yapsak, hücum sorunlarımız çözülür, daha dengeli bir takım oluruz, defansta da böyle saçma gollere mahal vermeyiz geçen yıl olduğu gibi.

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray - Gaziantepspor | 20.00 | 30 Kasım

Mahir abi biz 3 gol attık da hakem iptal mı etti ?

Biz önce kendimize bakalım ... Çok çok yanlış kurulan ve sürekli bu kadroyla oynayan bir hocamız var..

Oturmadık oturamadık bir türlü..

Buyuk takimlarla kucuk takimlarin en buyuk farki dakikalar gectikce ortaya cikar.

Stres artar, kondisyon duser ve yetenekler ortaya cikmaya baslar, kondisyonu iyi olan kendini farkettirmeye baslar.

Oyunda akicilik oldukca ataklar ustuste gelmeye baslar, hata orani yukselir ve sonra goller gelmeye baslar.

Ama hakem ufak tefek faullere izin verir, sudan sebeplerle oyunu keser, senin yaptigin benzer hamlelere hemen faulu calar, bir oyuncunun mac boyu 3-4 defa atacagi deparlardan ikisini keser, oyundaki akiciligi bitirir.

Mac esnasinda takimin oyunu domine ettigi zaman dilimleri vardir, bir de aktif dinlenmeye gectigi dilimler.

Sen hakem olarak baskiya gectigi donemde 2 duduk calarsin, is biter.

Senin konsantrasyonun bozulur, karsi tarafin direnci artar, bu da yetmezse ofsayt olsa bile karsi tarafa golu veriverir.

Futbolcular bunu anlar, taraftardan da destek yoksa, hakemi baski altina almiyorlarsa onlarin da bir yerden sonra direnci kalmaz.

Erman toroglunun vakti zamaninda soyledigi bir sozu hatirlayin: illa penalti falan vermeye gerek yok, mac icinde alakasiz yerde 3 duduk calarim, maci istedigim skorla bitirtirim demisti hatirliyor musunuz?

Anlatmaya calistigim bu iste.

Bugun de sahada aynen boyle, talimatli, belli bir amaci olan bir hakem vardi.

Baskan tupcu, federasyon fbli, medya fbli, yayinci fb dusmesin diye bir tarafini yirtmis, spor bakani, devleti yonetenler kanunlari degistiriyor.

Bence uyanmaliyiz artik.

terımı çok rahat ve emın gordum maç sonrası ropartajında, umarım gercekten işlerde o kadar büyütüldügü kadar degıldır

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray - Gaziantepspor | 20.00 | 30 Kasım

Buyuk takimlarla kicuk takimlarin en buyuk farki dakikalar gectikce ortaya cikar.

Stres artar, kondisyon duser ve yetenekler ortaya cikmaya baslar, kondisyonu iyi olan kendini farkettirmeye baslar.

Oyunda akicilik oldukca ataklar ustuste gelmeye baslar, hata orani yukselir ve sonra goller gelmeye baslar.

Ama hakem ufak tefek faullere izin verir, sudan sebeplerle oyunu keser, senin yaptigin benzer hamlelere hemen faulu calar, bir oyuncunun mac boyu 3-4 defa atacagi deparlardan ikisini keser, oyundaki akiciligi bitirir.

Mac esnasinda takimin oyunu domine ettigi zaman dilimleri vardir, bir de akrof dinlenmeye gectigi dilimler.

Sen hakem olarak baskiya gectigi donemde 2 duduk calarsin, is biter.

Senin konsantrasyonun bozulur, karsi tarafin direnci artar, bu da yetmezse ofsayt olsa bile karsi tarafa golu veriverir.

Futbolcular bunu anlar, taraftardan da destek yoksa, hakemi baski altina almiyorlarsa onlarin da bir yerden sonra direnci kalmaz.

Erman toroglunun vakti zamaninda soyledigi bir sozu hatirlayin: illa penalti falan vermeye gerek yok, mac icinde alakasiz yerde 3 duduk calarim, maci istedigim skorla bitirtirim demisti hatirliyor musunuz?

Anlatmaya calistigim bu iste.

Bugun de sahada aynen boyle, talimatli, belli bir amaci olan bir hakem vardi.

Baskan tupcu, federasyon fbli, medya fbli, yayinci fb dusmesin diye bir tarafini yirtmis, spor bakani, devleti yonetenler kanunlari degistiriyor.

Bence uyanmaliyiz artik.

Abi yapma gözünü seveyim..

Ünal Aysal : Hocam Ronaldinho ?

Fatih Terim : Hayır

Ünal Aysal Hocam Demba Ba ?

Fatih Hoca : Hayır

Ünal Aysal : Hocam Forlan ?

Fatih Hoca : Hayır.

Abi biz kendi kendimize ettik kendi kendimize bulduk...

Hatırlarsın HAGİ döneminde hakemle beraber ezer geçerdik ... Hagi kilidi açardı hakemler çaresiz kalırdı 4 sene üst üste şampiyon olduk..

YARATICI oyuncumuz YOK.. oyunu koparamıyoruz... böyle olunca da senin de dediğin gibi HAKEMLER doğruyor bizi...

Salman ben forumun genelinin aksine Amrabat'dan çok çok umutluyum..

Bizde sorun BURAK ve UMUT..

İleri hücum hattımıza Nene ortasahaya Alper şart..

ben amrabatin bu bizim su anda izledigimiz amrabat olmadigini cok iyi biliyorum, cunku gecen sene ve ondan onceki sene birsuru macini izledik adamin, sirf bize karsi 3 mu, 4 mu maci var, her macinda kayserisporun en etkili, en dikkac cekici adamiydi bize karsi.

ayni sekilde diger fener, ts bjkye karsi oynadigi maclarda gene maclarin admai hep amrabat oluyordu.

kupa macinda tek basina fenere karsi oynamasi, inonunde besiktasi tek basina yenmesi, kayseride trabzona karsi performansi vs.

amrabat oynadigi zaman oynayabilen biri

ama su bizdeki amrabat korkagin teki, özgüveni sifir, iste ben bunu beklemiyordum amrabattan, ben bu kadar korkak olacagini aasla dusunemezdim amrabatin.

ben hic bir zaman amrabat supe teknik demedim, oyun zekasi usduzey demedim, ben adamd aherseyden var ama hicbirseyden tam degil dedim.

ama adamin fizigi ve surati cok saglam dedim bu yuzden fatih hocanin istemesi dogal dedim, basarili olma olasiligi cok yuksek dedim.

ama adam o kadar korkak ki, o kadar özgüvensiz ki, calim atmaya baslamadan o topu kaptiracagini görüyorsun, yada ilk claimi basarili oldugu zaman gaza gelecegini ve bir tane daha deneyip kaptiracagini tahmin edebiliyorsun izlerken.

adam o kadar korkak oldugu icin daha cok pis hatalar yapiyor, en kotu olan olay da bu zaten, admmi en cok rahatsiz eden olay da bu.

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Yekta-melo-selcuk oynasaydi su maci cok rahat yenerdik..

Ne zaman uyanacak fatih hoca cok merak ediyorum..

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray - Gaziantepspor | 20.00 | 30 Kasım

Abi yapma gözünü seveyim..

Ünal Aysal : Hocam Ronaldinho ?

Fatih Terim : Hayır

Ünal Aysal Hocam Demba Ba ?

Fatih Hoca : Hayır

Ünal Aysal : Hocam Forlan ?

Fatih Hoca : Hayır.

Abi biz kendi kendimize ettik kendi kendimize bulduk...

Hatırlarsın HAGİ döneminde hakemle beraber ezer geçerdik ... Hagi kilidi açardı hakemler çaresiz kalırdı 4 sene üst üste şampiyon olduk..

YARATICI oyuncumuz YOK.. oyunu koparamıyoruz... böyle olunca da senin de dediğin gibi HAKEMLER doğruyor bizi...

Ben senin dedigine katiliyorum ama hakemler dograyinca da sesimiz ciksin istiyorum.

Statta tepki yok, oyuncularda tepki yok, kimsede tepki yok.

Bir de ustune biz kotuyiz hakemin sucu yok diyen oldu mu sinirim bozuluyor.

Ben Elmander'in oynamasını istemiyordum ama ilerdeki oyuncular böyle top tutamayacaksa Elmander oynasın, Umut ve Burak'tan biri oynamasın(Umut oynamasın tabi). Transferlerlede bir 10 numara alıp üçlü orta sahaya dönersek iyi bir yapı kurmus oluruz. Yoksa böyle devam edersek en kötü savunmacı takımlara bile gol atamayacaz.

tek forvete dönersek bence en dogru secim burak olacaktir.

forvetsiz gibi oynariz ama burakin kosulari cok olumlu olabilir.

Geri
Üst Alt