STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 1.Y | 30 Kasım

zeka seviyesi düşük pas yeteneği yani top tekniği 0 olan bir çok oyuncumuz var malesef 2 yarı 2 3 tane sallasak bile bu gerçek değişmez bu sezon ligi domine etmemiz zor şampiyonluk gelirse kolay olmayacak
bende aynen bunlari yazcakti bizde bir sürü beyni calismiyan oyuncu var

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | Devre | 30 Kasım

Riera'ya iyi ki hep destek çıkmışım , güvenmişim biraz geçte olsa yanıltmadı beni müthiş bir teknik var adamda havadan gelen toplar cuk yapışıyor adamın ayağına , çok etkili oynuyor.

Bu amrabata ne kadar daha katlanacak bu taraftar çok merak ediyorum bu adamın heyecan falan yaptığı yok arkadaşlar bu adam taktik nedir bilmiyor nerde nasıl duracağını bilmiyor umarım en kısa zamanda daha mantıklı transferler yapabilelim artık

Geçen sezon solda Riera oynarken Amrabat Amrabat diye inliyordu herkes Amrabat gibi topcumuz yok diye... Riera'ya sövüyorlardı.. Şimdi tam tersi taraftar bu demek sanırım ülkemizde :)

Guray cogu soz sinir harbiyle yazilan sozler, Messi gelsin Galatasaraya bir kac mac gol atamasin onada soylerler ;)

Engin ve Elmander girmeli oyuna.

bu takım 4-4-2 oynayacak diye Allahın emri mi var. hocam bırak şu ısrarı artık. umut tan 18 oyuncusu olur ancak.

biraz tutarli olmak lazim o acidan soyluyor

Amrabata defol git bundan bir cacik felan olmaz demek, belki sinir harbiyle soyleniyor amma biraz laflari ayarlamak lazim.

Benim Amrabat'a defol git dediğim yok ama ilk 11 oynamayı haketmiyor. Bu maç rezil. 2. 45 dk sahaya çıkmayı haketmiyor.

Sercan kupa macinda fena degildi ? Niye lig macinda denemezsin Fatih hocam onu anlamam ?

bu Umut'a ne oldu arkadaş?

eskiden karambollerde falan tak diye vurup atıyordu , şimdi saklanıyor sanki

Amrabat çıkar Engin yada Emre'yi alır hoca.Sonra oyunun gidişatına göre Umut çıkar Elmander girer.

Bir anda 2 oyuncu değiştirmez bence.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 1.Y | 30 Kasım

Bir senede bu kadar geriye dusulmez cok kotuyuz arkadas.gol vurusu yok.gecen sene orta saha gol atardi o da yok.arkadas ne oldu bize

Bana kalirsa biz gecen senede hucumda cok ta iyi degildik,

Ha bu sene gecen seneden de kotu

Amma gecen sende hucumda iyi degildik burasi kesindi.

bu takım 4-4-2 oynayacak diye Allahın emri mi var. hocam bırak şu ısrarı artık. umut tan 18 oyuncusu olur ancak.

eninde sonunda dönecek 5 li ortasahaya. şimdi oyuna engin ve elmander girer.sonra da yekta girer oyuna.

Amrabat çıkar Engin yada Emre'yi alır hoca.Sonra oyunun gidişatına göre Umut çıkar Elmander girer.

Bir anda 2 oyuncu değiştirmez bence.

Aman emreyi falan almasın gol yemeyelim :(

en büyük sorun her hafta farklı 11 ler ile sahaya cıkmamızdan kaynaklanıyor olabilir.

hocayi anlamakta gucluk cekiyorum, milelt seni cozmus iste, niy ezorluyorsun abi ya

bir, iki mac degisik birseyler dene yahu, hemen macin basinda denemeye gerek yok ama bakiyorsun, görüyorsun olmiyor, ezberlemis bizi mille, biraz aktif ol, birseyler yap saha icinde bir takimd degisiklikler yap be hocam

4-3-3. 4-2-3-1 den bahsetmiyorum bile, bunlari artik hayatta denemicek sanirim

oysa gecen macta 4-3-3- donunce takim nasilda pas yaptiydi..

iidia ediyorum bu ilk yari 4-3-3 yada 4-2-3-1 oynamis olsaydik, bundna cok gol pozisyona girmis olurduk, yalan mi.

bu fubolla braga'dan puan cikarmamiz zor. :/ gerci ikinci yari son birkac dakika toparladi bizimkiler

Geri
Üst Alt