STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | Devre | 30 Kasım

umut ve amrabat yerine birileri girsin engin ellmander olabilir bu maçı alırız. 2 tane atıcaz 2. yarı

Teknik ekip bu sene dersine iyi calısmıyor net. Macların ilk yarısı rakibi tanımakla 2.yarıları vurmakla geciyor ki daha dişli bir takım cıkarsa ne yapacaz cok merak ediyorum.

umut burak kaç sezon birlikte oynadılar, bu kadar mı kötü anlaşır 2 oyuncu ya

Bu aksam sonunda Amrabat gol atinca herkez emre colagin 360 derece donusleri gibi donup vaaaay reissss diyen yorumlari gormek isterim :trollface:

gol atınca herşey degişiyormu. umutta atsa amrabatta atsa ilk 11 oynamamallılar.

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 1.Y | 30 Kasım

bunun neresi mukemmel Allah askina?

ofans adamlarimizdan, yani burak, umut, amrabat ve hamitten bekledigimiz isleri riera yapiyor anasini satayim, top tutma, verkac, calim atma vs

bizim oynamak istedigimiz sey süper, tam bir buyuk takimin dusuncesi

ama uygulayan elemanlar bu dusunceye yetersiz , agir kaliyor bence

forvet yada kanat, bir tane söyle topu alip cool kalabilen adamimiz olsa baya sey degisirdi, en azindan bir tane olsa.

O arkadasin gözleri yanlis görüyor renkdas,Hamitin vurusu disinda kaleyi bulan ikinci bir sutumuz olmadigini görmek icin illaki ilk yariyi yenikmi kapatmamiz lazimdi anlamadim...

Umut ile Burak transferi bizim ortasahamızı ve özellikle Selçuk'u iki yönden düşürdü:

1. Selçuk'un Burak takıntısı

2. Selçuk ve geçen seneki ortasahamızın duvar olan, alıp verebilen forvetlere oynamaya alışkın yapıdan Bura ve Umut gibi top bize geçer geçmez sadece cezaalanı içine girmeyi düşünen ve takımın oraya kadar ne yaptığı umurlarında olmayan iki forvetle oynamaları Hoş topu almaya gelseler de yuvarlanarak gelen topu dah kontrol edemiyorlar.

Sonuç ya takım Umut ve Burak'a göre oynayacak ya da biz takıma göre oyuncularla(Elmander,Engin) devam edeceğiz.

Hamit Melo Selcuk Engin

Elmander Burak

buna gecelim, alalim 3 Puani

umut burak kaç sezon birlikte oynadılar, bu kadar mı kötü anlaşır 2 oyuncu ya

Sorun bu degi. Sorun 4-4-2. Umut ve Burak 4-4-2'ye hic uymuyor, neereye kosacaklarini bile bilmiyor. Hamit sag kanat'tan top sürüyor, Umut ve Burak yan yana duruyor ceza sahasinin hemen önünde, sonra Umut anladi da Hami'e dogru kosarak rakip defansi biraz acti.

Teknik ekip bu sene dersine iyi calısmıyor net. Macların ilk yarısı rakibi tanımakla 2.yarıları vurmakla geciyor ki daha dişli bir takım cıkarsa ne yapacaz cok merak ediyorum.

Melih şabanoğlu terk desem ayıp mı etmiş olurum :o

Bu kadroyla Burak'ı sağa çekip 4-5-1 denesek daha iyi..

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 1.Y | 30 Kasım

Burada birinizi eleştirmedim ki.. Ülkemizdeki taraftar profili bu.. Amrabat 2 maç gol atsın kral olur.. 2 maç sussuz rezil olur.. Anlayamayan ben değilim sanırım...

Ben bu maç ki performansına yorum yapıyorum şu an.Senin dediğinle ne alakası var anlatır mısın bana?

Abi tamam ilerde hücumda etkisiz kalıyoruz ama ne saçma bir muhabbet dönüyor yok şampiyonluk uzakmış yok berbatmışız..Bu nasıl bir olaydır arkadaş,sanıyorum ki kayseri forumundayım..Karşı takım dirençli takım maç daha bitmedi yani nasıl bir asma kesmedir bu

Elmander ve Engin giriyor.

Geri
Üst Alt