STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Hakem de bir tane faul vermedi ŞEREFSİZ.

Maçı 2. yarı oynatmadı ibnenin oğlu.

1) Tribunde UEFA hakem ekipleri vardi

2) Hakemlere asiri derece medya baskisi kullanan FB

3) TFF ne ise yarar anlamis degilim adamlar hakemin evini basiyor tin yok

4) Melo yok yere depar atip hakemle tartisiyor kimse araya ilk bastan girmiyor girse sari karti yemez ilk anda

5) Selcuk ha var ha yok

6) Eboue afrika kupasina hazirlaniyor hic zorlamiyor sanki

7) Burak top kaciriyor eller hemen saclara , dönse biraz kossa topu geri alacak .

8) Forvet Defansin gobeginde yatiyor kalkiyor hic kenardan hamle gelmiyor

9) Rakipler bizi cozdu defans gidik/forvet etkisiz

10) FT lutfen taktik uygula TAKTIK , bos presslerle rakipler yenilmiyor sonucta pas oranlarina top yuzdesine bakilmiyor gollere bakilir

Selçuk şu formuyla A takımda oynayamaz,oynamamalıN

Nerde arkadaş yekta

Nerde adalet

Nerdee gökhan

NErde adalet

Egolar tavanda,ben bilirim havaları tavanda

Beşiktaş şu haliyle bizden 10 kat daha verimli top oynuyor

Ya yok kardes bu Takim Sampiyon olamaz.

Evimizde ikinci sinif anadolu takimini yenemiyoruz, böyle sartlarda Sampiyon'luk beklemek anormal arkadas !

14.Hafta'yi kapattik Futbol'cular hala Form'unu yakaliyacak !

Fenerbahce mac'ina hic bakmak istemiyorum acikcasi :mad::mad::mad:

Barçanın işi gücü yok bu yaşta selcugu alacak :asd: o haberde balondur bilmiyorum neden böyle oynuyor melo'dan dolayı dediler ama selcuk daha kötü şuan

siz ne işsiniz la :trollface:

Yanarim, Yanarim. Amrabat Transferine Yanarim.

inatla 4 5 1 veya 4 3 3 e dönmemeye devam yemişim çok forveti çok forvetin varsa leşleri gönder be kardeşim 2 forvetle pozisyona giremiyorsun hala direti yorsun takım 4 3 3 diye bağırıyor resmen

iste bende bunu anlamiyorum, cift forvetle bir tane net pozisyonumuz var mi söyle kaleciyle karsi kariya, bir tane?

yok, ee oyleyse en azindna orta sahani saglama al, en azindna defansini saglama al.

ki, 3 lu orta saha oynadigin zaman surpiz kosular yapan elemanlarla cok daha pozisyon bulursun, buluyorsun.

4-4-2 de bize karsi oynayna takimlar hic zorlanmiyor ymeinn ediyorum zorlanmiyor

cunku ne yapmak lazim biliyorlar, 2 forveti kacirma, 2 forvete dikkat et tamamdir.

11 kisi defans yapan takimlar icin bu hicte zor birsey degil.

Transfer ozurlusu yonetim girsin bitane daha cris gibi stoper alsinlar.

tecrubesi var sonucta.

sırf egoları yüzünden dönmüyo sayın sinyor terim efendi 4 4 2 den adım kadar eminim 4 4 2 oynucak kadron yok işte anla ben adam yeter !

Düzgün konuşun be kişiye efsaneye saygınız yoksa makamına olsun... 2 puan kaybıyla asmayın..

Koca 90 dkda etkin bir tane mi şut çekilir kaleye bee,kafayı kaldırıp şut çekin artık şu maçlardaa yetti beee

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

Selçuk'u istemeyen adam GS'li olamaz. eleştirirsin, düzelmesi lazım dersin ama paketleyip şutlayalım dersen de basbaya kuşsun. bu kadar basit.

o lafı ben demedim kontrol et biraz istemiyorum kardeşim böyle oynuyan oyuncu sanamı kaldı GS'li olup olmadıgımız :SS:

Selçuk diye tutturmusun Melo ya ne demeli adam 50 tane top kaybetti bu kadar laubali olunmaz.

Aykut götü bi 3 temmuz dedi ibne fenerasyon harakete geçtiiii

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

Melo, Fener maçında oynayabilecek mi arkadaşlar?

Kadıköyde olsaydı bu maç fb farklı alırdı neden ; taraftarlar hakemi baskı altına alıyo bizde bu 0 abi kim ne derse desin

hakem rezildi maçı katletti bunu bir yere koyuyorum. oyun olarak konuşalım. hocam bırak artık şu inadı. bu takım bu gidişle ligde ilk 2ye giremez. rezil top oynuyoruz. karabük maçında konsantre eksikliği vardı ama bu maçta oyuncular uğraştı ama bişeyşler yanlış. hocam bırak şu işi 4-5-1 e dön artık. yektayı orta sahaya koy. melo-selçuk-yekta-engin-hamit al sana mis gibi ortasaha. tek forvette burak yada elmander olsun. bu gidişle fener bize 10 puan fark atacak.

Ben Hamit konusunda bir yorumda bulunmadım. Burak = leş. İsterse 100 gol atsın. Kaçırdıkları harcadıkları ortada. Körü körüne savunmaya devam edin. Leş.

He, ama kötü futbolumuzu elestirmiyorsun, gidip Antep kapaniyor diye Antep'i sucluyorsun. Sonra tek golü atan oyuncumuzu elestiriyorsun. Bu nedir.

Elestirilecek birsey varsa o da oynadigimiz futbol, bu durumda kisiler degildir.

Burak'i bizde süper forvet olarak görmüyoruz, bende eksiklerini biliyorum, ama bu durumda gol atan oyuncumuzu elestirmek ne demek.

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 1.Y | 30 Kasım

Fatih hocanın haksız adeleti

Geri
Üst Alt