STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

Dostum sen angut mu antu mu ne oraya gitsene.Burada sana alenen olmasa da gıyabında içimizden sövdürüp günaha sokuyorsun bizi.

He he alismisin sende antu kus angut diye ; kopyala yapistir yorumlari gececen bebe , Senden daha cok GSliyim herseyine de iddaa ederim yuru ugrasma benimle

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Çok ağır tempoda oynuyoruz. O kadar sıkışıyor ki oyun tek bir açık alan bulamıyoruz maç boyunca. Böyle anlarda çözüm getirecek oyuncumuz da olmadığı için puan kayıpları geliyor. Aynı tabloyu kaç kere gördük. Artık bir şekilde çözmemiz lazım bu sorunu.

yuh skor taraftarliginin bu kadarini gormedim ne ayaksin sen

Ben tam tersini düşünüyorum.Selçuk hariç hepsini paketlemek lazım.

Hala yanlış teşhisler hala gerçeklerden uzak yorumlar.

Ulan Selçuk rakiplerin üzerinden uçarak gol mü atacak.Melonun görevi nedir soruyorum size.Adam ön libero ulan ön libero yeter be.millet 3 orta sahayla cirit atarken bu adamlar ileri geri oyun kurma canları çıkıyor.Adam müthiş asist yapıtyor senin amatör santraforuna o santrofor amatör takımın yapmayacağı hareketler yapıyor.Kanat adamların zaten Allaha emanet.Defans ise her boka ayağına sokarsan böyle salak salak goller yersin.Kalecide zaten dünden razı yemeye.

fatih terim bırakmış diyolar

takım 4 5 1 veya 4 3 3 diye bağırıyor bu kadro buna uygun

Koca 90 dkda etkin bir tane mi şut çekilir kaleye bee,kafayı kaldırıp şut çekin artık şu maçlardaa yetti beee

Ama Burak kurtardı. Harcadığı toplar, yaptığı hatalı koşular, verdiği yanlış paslar ve pozisyon hataları konuşulmaz attığı gol konuşulur. Ofansif olarak reziliz.

Ulan kim okudu kim üfledi,kimin ahını aldıkta her takım tek kurşunda indiriyor bizi lan.

Takımın pas trafiği çok yavaş abi o kadar ağır top oynuyoruz ki anlayamıyorum ben ya. Eğer 4 4 2 oynayacaksan Manchester United gibi kadron olacak bu kadir basit kanatların kanat değil forvetlerin bulduğunu atamıyor pas trafiğin kağnı gibi stoperin habire gol yediriyor ne bu ya.

Selcuk takimdan ke-si-le-mez , isterse sahada emeklesin

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

He, ama kötü futbolumuzu elestirmiyorsun, gidip Antep kapaniyor diye Antep'i sucluyorsun. Sonra tek golü atan oyuncumuzu elestiriyorsun. Bu nedir.

Elestirilecek birsey varsa o da oynadigimiz futbol, bu durumda kisiler degildir.

Burak'i bizde süper forvet olarak görmüyoruz, bende eksiklerini biliyorum, ama bu durumda gol atan oyuncumuzu elestirmek ne demek.

Bende Burak ı hiç tutan biri değilim ama onu suçlamak hata. Özellikleri belli. Suçu olan onun yanına ayağında top tutabilecek tekniği yüksek bir adam alamayanda

şu topların biryerimize çarpıp girmesinden gına geldi artk. yahu yavaş oynuyoruz. birde aydın ilk 18 e nasıl giremiyor anlamıyorum. elmander harbiden hiçbirşey yapmadı 2.yarı. selçuk ara ara etkili olsada maçın genelinde silik oynuyor. yektanın forma şansı bulması lazım. enginde tam kıvamında degil. aydın filan oynasın solda.

Şimdi yine Braga karşısında çok farklı bir Galatasaray izleriz hep böyle oluyor , ağırlığı CL'ye veriyoruz , ligte nasıl olsa kazanırız havasında gibiyiz olmuyor işte öyle bir de şu bize karşı kapanan takımlara gıcık oluyorum tamam puan için doğru olanı yapıyorlar ama ne bileyim böyle futbolun keyfi yok.

bize sne istemiyorsan

sen istemiyorsun diye ne olacak?

adam su anda Galatasarayin topcusu, hemde en iyisi, en kalitelisi.

istemiyormus selcuku

Oo tamam siz futbolcuları tanrılaştırmaya devam edin :yenieek:

oyunu hiç beğenmiyorum kaza bela yeniyoruz.

Şu anki performanslarına göre ne Selçuk'u nede Amrabat'ı oynatırım.

Bu takımın ihtiyaç duyduğu 2 oyuncu var 1.si güçlü ve birebirde etkili bir forvet, 2.si de Selçuk'un pozisyonunda oynayacak ama daha etikili teknik bir oyuncu.

Maçın bazı bölümlerinde iyi işler yapıyoruz ama maalesef topları ezdiğimiz için gollleri bulamadık. Gol bulamadığımız her dakika genelde de TT Arenada panik yapıp iki pas yapmadan acele bir şekilde oyun oynuyoruz.

Birde bu şansızlık nedir arkadaş ya, top bir tarafımıza çarpıp kalemize girer ama rakip takımların kale direğinin yanından dışarı çıkar :(

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Riera yine sahanın en iyisidi

Geri
Üst Alt