STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Hiç hakemi bahane edemem gol attık vermedi mi?

Ben takımıma bakarım bazı oyuncular rezil oynuyor..

Bu çok net..

Deplasmanlardaki maçlarda Arenadaki maçlardan daha umutlu oluyorum. Eminim herkes öyledir. Anlamadım bu arenadaki olayı. Her maç aynı gevşeklik.

ilk yarıyı 9 puan geride tamamlamaya yemin etmiş herhalde bunlar. Geçen hafta iyi bir ders çıkarılmıştır diyordum ama çok yanılmışım. artık çok belli oldu ki lige konsantre olmuyorlar. Atı alan üsküdarı geçicek farkında değiller

Üstünde taşıdığı armaya saygısı olmayan topluluk allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın

Sivas maçında 4-5-1 veya 4-3-3 deneyelim artık.

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

Oo tamam siz futbolcuları tanrılaştırmaya devam edin :yenieek:

en iyi en kaliteli demek tanrılaştırmak mı?

avatarında Quaresma var gelmiş burada Selçuk'u istemiyorum diyor, ne ayaksın belli değil...

Arkadaşlar herkes birbirine kuş, karga vs. laflar ediyor bu nasıl bir taraftar topluluğudur anlayamadım, Birlik yok hiç birşey yok.

Kimse foruma girip düşüncesini düzgün bir şekilde yazamıyor, yazdığı anda ya kuş ya karga ya da ajan oluyor ben çözemedim bu işi. Şimdi de bana daha 70 küsür mesajın var ne konuşuyorsun derler biliyorum daha önce yaşadım. Ama bu kadar az mesajımın olmasının sebebi forumdakilerin insancıl olmayan davranışları yüzünden yaklaşık 5-6 aydır yazmamam.

Şimdi gelelim maça;

Benim görüşüme göre takımda Selçuk çok isteksiz, Melo formsuz, Elmander eskisinden eser yok, Hamit desen aynı Hamit, Amrabat çok merak edildi bana göre fos çıktı yalan yok. Burak bildiğimiz Burak olduğu için ona kızmıyorum çünkü bu adam böyle sadece gol atar başka birşey beklenmez. Umut ilk yarıda resmen yoktu. Aslında saymadığım kaç haftadır böyle, sanki her hafta 2-0 Yenildiğimiz Orduspor maçını izliyormuşum gibi geliyor bana.

Kulübe'ye gelince yani 2. Yarı'ya başlar başlamaz 2 değişiklik, tamam birisi yabancı sıkıntısından belki dikkat etmedim ama bir süre daha beklenebilirdi sonuçta yediğimiz gol Musleranın geçirdiği sakatlık olmasa önlenebilirdi diye düşünüyorum.

Engin'den o kadar maç eksiğinden sonra hiç birşey beklemiyorum.. Sonuç olarak Galatasarayımız bu sezon biraz zor dönemlerden geçicek gibime geliyor çünkü kaç haftadır aynı topu oynuyoruz bir gelişme yok. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bende Burak ı hiç tutan biri değilim ama onu suçlamak hata. Özellikleri belli. Suçu olan onun yanına ayağında top tutabilecek tekniği yüksek bir adam alamayanda

Serdar, ben transfer nöbetinde Burak'i istemeyenler arasindaydim hatirliyorsun belki, sende ayni sekilde. Ama yabanci sinirlamasi 5'e düsünce mutlaka gelsin diyenlerdendim. Dedigim gibi, bende eksiklerini biliyorum ama bu durumda neden Burak elestiriliyor, haksizlik resmen.

Takim gücsüz yikilacak durumda resmen.

Ayrica hakem ne alaka simdi.

Şimdi yine Braga karşısında çok farklı bir Galatasaray izleriz hep böyle oluyor , ağırlığı CL'ye veriyoruz , ligte nasıl olsa kazanırız havasında gibiyiz olmuyor işte öyle bir de şu bize karşı kapanan takımlara gıcık oluyorum tamam puan için doğru olanı yapıyorlar ama ne bileyim böyle futbolun keyfi yok.

Sen keyif al diye adam küme düşücek değil ya hocam.. Varsa yüreğin ben kapanıyorum gel at diyor.. Sende atıcaksın.. Barcelonaya son 5 yıldır her takım kapanıyor..Ama adamlar tabiri caizse dö-şü-yor.

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 1.Y | 30 Kasım

simdi hoca cikip gene rezil gol falan sansizlik falan demesin, ymein ediyorum bu beraberlikten cok o koyar bana

millet atak yapmadan gol atiyorsa bunu cozecek adam hocadir, bir baskasi degildir

nasil gecen sene 4-4-2 gecmeden onc eilk once defans diyip takimin guven kazanmasi icin, takimin alismasi icin 4-1-4-1 denediyse, bu senede birseyler denemeliydi bu rezil golleri sezonun basindna beri yiyoruz cunku.,

millet bize atak yapmadan gol atiyor yahu

bizim kaleye geliyorsa rakip hep tehlike oluyor o atak ..

13 haftadır izliyoruz maçları ne 2 puanı renktaş Benim tek makamım Galatasaray kim zarar veriyosa gitsin kardeşim görmüyosun ama emin ol hocanın egoları adaletsizliği yüzünden bu haldeyiz.

Tamam Fatih Hoca istifa etsin... Gördük Fatih hoca olmayınca FRJKleri Bülentleri, Hagileri kaçıncı sıralarda dolaştığımızı... Kimse bir yere gitmeyecek.. Fatih Hoca'nın verdiği zarardan çok yarar vardır...

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Yahu tekpki gösterecem diye saçma saçma yazıp durmayın

Isabet olur,bundan daha kötü olmayiz.Gecen sene o kadar farkdan yarim puan farkla fenerin malligindan sampyion olduk,yoksa bu seneyide göremezdi sn Imparator.

töbe töbe yarım puan degil 9 puan fark yaptık. her kötü dönemde hoca degişeceksek işimiz var. ki bu takım lider.

mersin , karabük ve antep maçlarından 2 puan alabildik :o

Sistem, organisazyon hic birse yok...tamam Terimin Chaos fubolu var... basarili olabilir, ama bunun icin

1. Cabuk ve Cevik oyuncularin olmasi lazim (statik ve agir oyuncular degil)

2. Fizik Güc cok üst düzeyde olmasi lazim.

1+2 yokdu, sonuc elde.

bu tupcu ve hakemler bızı bu sene sampıyon yapmacak goreceksınız....herkes olmus sefersız esıt sartta herkes mucadele etsın ... sımdıden sampıyonluk besıktasın sıkıntıdan cıkmaları ıcın mayısta gorecez..

Geri
Üst Alt