STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Korkum devre arası yine para ile sağlam ve yaşı uygu stoper ve hücuma dönük ortasaha ya da Burak'ı dahi silecek forvet almak yerine Quarema ya da muadili ucuz etin yahnilerine gideceğiz.

Hocam lütfen geçen sene devre arasındaki hoca ol artık.

medya resmen fatih hocayı mahvetti ,ilk yarı ne die iki değişiklik yapıyorsun,topu ortasahadan taşıyan amrabat ,adamın bir de üstüne gitmeli yavaş yavaş açılacak ,bu emre sevdası sonra adam kendini hagi sanıyor 89 da ortasahadan şut çekiyor

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Bu güntekinde iyice piçleşmeye başladı

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

en iyi en kaliteli demek tanrılaştırmak mı?

avatarında Quaresma var gelmiş burada Selçuk'u istemiyorum diyor, ne ayaksın belli değil...

Sanane kardeşim ben Quaresmayı istiyorum ondan koydum sende selcugu cok seviyorsun koymussun ondan savunuyorsun oyununa bak bide

bence ediyor, evimizde daha rezil oynuyoruz

devre arası transferlerle 2.yarıyı rahat geçircez.buna eminim.şu anda takımın eksiği,gediği çok özellikle ofansif anlamda.o yüzden bu haldeyiz ya.gol atmaya çalışırken can çekişen bi takım GS

hakem için tek kelime var:şerefsiz. allah belasını versin haysiyetsizin.

takıma gelince hamit bu sistemde hiç bişey yapamaz selçuk rezil oynuyor. bu dany i kim bu takıma aldıysa dinamit koydu takıma.golü dany attı, bu kadar amatör bi stoperin işi yok galatasarayda. ayrıca bu takıma kaka tarzı bi adam ŞART ŞART ŞART

Asla gecen sezonki gibi değiliz ama 2.yarıdaki oyunumuzu bu sezon için iyi buldum. Hakemde görevini basarıyla yerine getirdi fakat FB yine lider olamayacak. Mission Failed.

-----------------------------Muslera----------------------------------

Eboue-------------Semih-------------Kjaer-----------------Riera

--------------hamit-----------Selçuk----------Melo-----------------

Frei-------------------------Burak---------------------------Nene

Fatih hoca Fenerbahce mac'ina 4-4-2 ile cikarsa Mac ortasi kalp krizi gecirenler olur demedi demeyin !!

4-3-3 HOCAM !!

ilk yarıyı 9 puan geride tamamlamaya yemin etmiş herhalde bunlar. Geçen hafta iyi bir ders çıkarılmıştır diyordum ama çok yanılmışım. artık çok belli oldu ki lige konsantre olmuyorlar. Atı alan üsküdarı geçicek farkında değiller

Merak etme renktaş. Adamlar psikolojik olarak üsküdar'ı geçtiler..Şimdi telefonuma gelen mesajdan yazdım bunu. :D

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

Selçuk'un indirildiği pozisyonu niye göstermiyor bu lig tv??

hem Selçuk hem Elmanderin pozisyonunu göstermedi.Ben diğer şikecilerin maçlarınıda izliyorum.yemin ederim böyle rezalet olmaz.Taraftar olarak ligtvyi kesinlikle protesto etmeliyiz.

Burak Konusuna gelirsek.

Burak atiyor tabiki, ama atdirmiyor.. ve daha cok atabilir, pozisyonlara bakarsak.

Onun yerinde bi üst düzey forvet, veya SOW bile yeterli olur, olsa, Burak GOL+ X katki verir, ve bu "X" iste +üst düzey forvetler ile normal forvetler arasindaki fark, ve kücük ve büyük takimlarin farki... ve bazen galibiyet, beraberlik farki ...

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Serdar, ben transfer nöbetinde Burak'i istemeyenler arasindaydim hatirliyorsun belki, sende ayni sekilde. Ama yabanci sinirlamasi 5'e düsünce mutlaka gelsin diyenlerdendim. Dedigim gibi, bende eksiklerini biliyorum ama bu durumda neden Burak elestiriliyor, haksizlik resmen.

Takim gücsüz yikilacak durumda resmen.

Ayrica hakem ne alaka simdi.

Hatırlıyorum. Beraber istemiyorduk gelmesini. Ama aldıysan yanına Umut u değil onu daha fazla tamamlayacak bir adam alınmalıydı.

Ayrıca hakem kötü yönetim gösterebilir ama iyi de olsa yenemezdik.

ya kadroyu bu kadar sürekli değiştirmenin anlamı nedir yani ,geçen sene takım nasıl kendine geldi gençbirliği maçına kadar kötü gitti sonra oynaya oynaya aynı kadro yıldız

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

Oo tamam siz futbolcuları tanrılaştırmaya devam edin :yenieek:

bizde selcuktan iyi baska futbolcu mu var, söyle o zaman

muslera saymiyorum

topculardan selcuktan iyi, selcuktan kaliteli kim var bizde?

melo mu?

burak mi?

hamit mi?

ebue mi?

hic biri, bizim en iyi, en kaliteli adamimiz, en pahali adamimiz selcuktur.

su anda formsuz olabilir, sezonun basindna beri formsuz olabilir ama bu gercegi degistiremez ..

devre arası transferlerle 2.yarıyı rahat geçircez.buna eminim.şu anda takımın eksiği,gediği çok özellikle ofansif anlamda.o yüzden bu haldeyiz ya.gol atmaya çalışırken can çekişen bi takım GS

adam gibi transfer yapmayı bilsek inanacam dediklerine ama bu yönetim yine gider dany cris amrabat gibi adamları alır getirir.

Fener maçında ne yapacak bu takım demek çok saçma geliyor bana.

Şunu anlamak lazım biz kapalı oynayan takımları açamıyoruz delipde geçemiyoruz bugün riera çok göz denedi ama umut-burak değerlendiremediler.

ŞL'de görüyoruz 11 kişi defans yapmayan takımlara karşı iyi oynuyoruz.

Ama anadolu takımları gsyi çözmüş artık fatih hocada buna bir çare aramıyor(buda beni çok şaşırtıyor) 9 kişi defansda dur 1 kişi ilerde o biri topu alsın gelenlerle birşeyler yaparız. Bizim defans zaten dengesiz. Ah uyfa ah Eboue acil toparlan Amrabat acil asist yap çalım yap. Selçuk ortaları auta atma :(

Anasını satayım o kadar puan kaybı yaşadık yine liderlik garanti gibi bu hafta ama puanlar kafa kafaya gelebilir Fener'le.

Geri
Üst Alt