STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

Hikmet Karaman: Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkarak Türkiye'nin gururu olmasını diliyorum.

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Kapalı takımlara karşı kanatlardan etkili olunur , forvetlere atarsın pası o da kanatlara yayar topu ortalarla gol ararsın dönen topları kovalarsın yay civarından bol bol şut çekersin başka türlü kazanamazsın rakip hata yapmazsa.

Burak Konusuna gelirsek.

Burak atiyor tabiki, ama atdirmiyor.. ve daha cok atabilir, pozisyonlara bakarsak.

Onun yerinde bi üst düzey forvet, veya SOW bile yeterli olur, olsa, Burak GOL+ X katki verir, ve bu "X" iste +üst düzey forvetler ile normal forvetler arasindaki fark, ve kücük ve büyük takimlarin farki... ve bazen galibiyet, beraberlik farki ...

Buragın ayagına gelen her top tehlikeli olmaya başladı ama top gelmez oldu buraga sen takımı ileri yaslarsan burak alan bulup nasıl koşu yapacak :sad007:

çabalarsın olmaz anlarım ama son 3 haftadır artık zirveye çıkan bu vurdum duymazlık beni çok üzüyor.

9 puan farkla playoff a girdik,puanlar yariya bölündü ve yarim puan ile fenerin sahasinda berabere kalarak sampiyon olduk,dedigim gibi tamamiyle fenerin malligindan hem sampiyonlugu hemde F.Terimi kaybetmedik...

banane fenerin mallıgından. biz fener maçında tek kale oynayıp kaybetmiştik. bende begenmedim bugün futbolu. ilk yarı gene öyle böyle iyiydi son tercihler dışında. 2. yarı hepten koyuverdiler. hoca bazı degişiklikler yapmalı takımda. sistemmi olur ne olur bilemem. ama hocayı göndermek saçma abi. sen biraz sinirden böyle yazıyorsun.

Sanane kardeşim ben Quaresmayı istiyorum ondan koydum sende selcugu cok seviyorsun koymussun ondan savunuyorsun oyununa bak bide

Selçuk deyip geçtiğin adam geçen sezon şampiyonluğu getirenlerin başında geliyordu. Bunu bilmeyen adam GS'li olamaz. olsa olsa kuştur.

Benim bu yorumuma da sen engel olamazsın, çok meraklıysan git şikayet et dedim daha fazla uzatma.

Hafta ya Sivas' tanda korkuyorum ben ya... :(

umurumda değil lig 20. 24. haftaya kadar ama bilmiyorum ya..

Geçen seneki takıma keşke sadece Suarez ve Shaqiri'yi alsaydık. Burak,Umut,Amrabat,Dany,Cris'in hiçbirisi gelmeseydi.

Onlar gelip kötü sonuçlar alsaydık bu seferde keşke Amrabat, Burak, Umut gelseydi hem daha ucuza alırdık hemde ligi biliyorlardı derdik.

Amrabaya 9 verip de Shaqiriye 13u niye vermedik ki ? Dusundukce cok kotu hiss ediyorum kendimi )

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Bence sezon ortası iyi bir forvet alana kadar 4-5-1 veya 4-3-3 (ki bence oynamamız gereken bu) oynanmalı bir süre

Selçuk deyip geçtiğin adam geçen sezon şampiyonluğu getirenlerin başında geliyordu. Bunu bilmeyen adam GS'li olamaz. olsa olsa kuştur.

Benim bu yorumuma da sen engel olamazsın, çok meraklıysan git şikayet et dedim daha fazla uzatma.

Hala gecen sezon :ayatollah: :ayatollah: helal olsun size gecen sezon sampiyon olduk bu sezon olmayalım biz

Ikini yari basinda, burda cogu kisi, Engin & Elmander girsin, galibiyet banko gelir dediler, Terim de aynen bunu yapdi.

Bunu da unutmayalim...

Bugün benden herkese kocaman eksi.

Sadece kahroluyorum. Necati kalsa bile böyle olmazdı.

O ikiliyi geçen seneki takıma ekleyip yolumuza devam etseydik kesinlikle çok daha güçlü olurduk. Fazla ve gereksiz çok adam aldık çok.

Hocayı eleştiriyoruz tamam ama ne istifası arkadaş. Hoca ile devam.. Sadece hocanın kendini egolarından sıyırıp 1 sene önceki tarihe kendini döndürmesi gerekiyor.

Nene gelsin diye kendimi boşuna yırtmadım.

Takimda bir yaratici/kreatif oyuncu yok. Onu birak adam gecen oyuncu da yok.

4-4-2 oynuyoruz, bol pas yapmak istiyoruz, ama geri ve yan pas'dan baska birsey yok.

Herkes 'sabir elbet takim arkadasim gol pozisyonuna girecektir' kafasini yasiyor.

Geri
Üst Alt