STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Geçen seneki takıma keşke sadece Suarez ve Shaqiri'yi alsaydık. Burak,Umut,Amrabat,Dany,Cris'in hiçbirisi gelmeseydi.

Bıktım artık anadolu takimlar oyuncu almaktan...

Antep : Danny

Lyon : Emekli Cris

Kayseri: Amrabat

Real : Geçen sene toplam 3 maç oynamış adam hamıt...

3 ay melo transferi ugras,6 ay amrabat transferi ugrasss.

Eziklere bakin : sow,krasic,mereiles,kuyt

Anasını satayım o kadar puan kaybı yaşadık yine liderlik garanti gibi bu hafta ama puanlar kafa kafaya gelebilir Fener'le.

topcularimiz asla benim gibi, senin gibi, yani fanatik taraftar gibi bakmiyor olaya.

biz acalim farki, rahatca sampiyonliuga kosalim istedik, ki biraz adam olsalar 2-3 maci kazansalar bu mumkundu

ama bunlar yeterki lider olalim diyorlar, daha cok sampiyonlar ligine kosantre olmuslar.

bugun 1-1 den sonr aliderligin gitmeyecegini anladilar, melo da kirmizi yiyince herkes memnun idi 1-1 bitsin yeter dercesine oynadilar

en azindan bana öyle geldi, cok uzulmediler.

İlerde top tutabilen Forvet yok Kanatlarda sıfıra inip orta acan adam yok uzaktan hic etkili sut atamıyoruz ve her mac gol yiyoruz kapanan acılan vs vs vs böyle devam edersek canımız baya sıkılacak

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Kadro genişleyince takımın kimyası bozuldu.

Çok puan kaybettik

Biri Fatih Terim istifa etsin diyor.

Biri Selcuk gitsin diyor.

Her puan kaybettiğimiz mac aynı mesele.

Ya birak herkez desin diceni , stressini burda atiyor millet . Evde ailesiyle huzursuzluk cikartacana burda cikarsin sanal ortamda ..

Zaten bizi dinleyen mi var ? Yonetim burayi mi takip ediyor ? Selcuk gitsin diyince Albayrak cikip aman forumda dediler ben gonderim mi diyor ? Ya birak herkez sallasin icindekini

bu takıma bidaha cuma maçı aldıran açık şekilde salaktır. cuma maçlarında hem takım hem seyirci mallaşıyor. hakem doğradı takımı bugün seyirci hala lay lay lay galatasaray. yuh ulan size

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

bizde selcuktan iyi baska futbolcu mu var, söyle o zaman

muslera saymiyorum

topculardan selcuktan iyi, selcuktan kaliteli kim var bizde?

melo mu?

burak mi?

hamit mi?

ebue mi?

hic biri, bizim en iyi, en kaliteli adamimiz, en pahali adamimiz selcuktur.

su anda formsuz olabilir, sezonun basindna beri formsuz olabilir ama bu gercegi degistiremez ..

Selçuk'u severim tabi bu seneki değil ama takımda Eboue,Melo varken kimse de çıkıp en iyimiz en kalitelimiz Selçuk demesin komik oluyo..

bizim tek tek sorunumuz çizgiye inen kanat oyuncularımız yok hamit te amrabatta aldıgı her topu içe katediyo.Bu da karsı takım defansının tamamen defans orta gobegınde toplanmasına neden oluyo orda da sıkıŞıp kalıyoruz iŞte.

Şu liderlik bi gitse artık ya çıkar şimdi biri hala lideriz der ben de bütün hafta küfür edip günaha girerim. Gelsin alsın biri liderliği yeter. Bu takımdaki bu savrukluk lider olduğumuz sürece geçmeyecek.

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

Türk futbolu asil bu sebepten dolayi gelisemiyor: rakipler oynamaya degil oynatmamaya calisiyorlar.

Takimda bir yaratici/kreatif oyuncu yok. Onu birak adam gecen oyuncu da yok.

4-4-2 oynuyoruz, bol pas yapmak istiyoruz, ama geri ve yan pas'dan baska birsey yok.

Herkes 'sabir elbet takim arkadasim gol pozisyonuna girecektir' kafasini yasiyor.

Sol kanada Nenê, sag kanada Shaqiri'yi alsaydik, Mac basina gol ortalamasi 4 ! olurdu renkdas, bukadar basit, abartmadan 4 olurdu !!

bu takima transfer sart!

boyle kapali takimlara karsi seni pozisyona sokacak adam lazim

Terim in 2. döneminde Hikmet Karaman Rizespor u çalıştırıyordu. Bizi İstanbul da tam 5-0 yendi...Taraftar o maçtan sonra patladı. Terim in bileti kesildi...Birden aklıma geldi.

biri penaltı demis penaltını verse 2-1 kazanacaksın benim için skor her zaman 2. plandadır
blank.gif
oyuna çok dikkat ederim bu konuda çok titizimdir. 2-1 yensek haftaya yine bu eziyeti çekicez. Savunma oyuncuların pozisyon almayı bilmediği için her rakibin 3 atağında 2 gol oluyor. Ayrıca 4-4-2 oynayacaksan 2 göbekli olduğun için müthiş savunma yapabilmeli takımın. bunu yapamıyorsan zaten 2 forvetli sistem sana göre degildir. Terim'e bi eleştiri daha abi sol forvet amrabatı aldın kanada koydun eh be hocam o adam kanat oynarmı 4-4-2 nin kanadında oynayacak adamın pasör özelliği, savunma özelliği, geriye yardım etme ve ortasaha özelliği olması lazım. Amrabatı böyle kullanırsak o adam körelir. Ayrıca artık iyi oynayalım lütfen, iyi oynarsak puan ve başarı geçen seneki gibi gelecektir. yoksa fbjk şike kardeşlerin oynadığı gibi oynarsan şans golleri atıp ligde 1.2.3. olursun avrupaya gittiğinde de ya 7-1 ya da 8-0 yenilir gelirsin.

Sivas-fener-trabzon işimiz zor

Önümüzdeki maçlar zor. Sivas, Fener, Trabzon. Hakkımızda hayırlısı.

Takimda bir yaratici/kreatif oyuncu yok. Onu birak adam gecen oyuncu da yok.

4-4-2 oynuyoruz, bol pas yapmak istiyoruz, ama geri ve yan pas'dan baska birsey yok.

Herkes 'sabir elbet takim arkadasim gol pozisyonuna girecektir' kafasini yasiyor.

4 4 2 oynuyoruz ama sisteme uygun oyuncumuz yok bu kanatlarla zaten bu sistem kafadan yürümez ki. Onuda geçtim takım çok yavaş paslaşıyor Dany ya da Semih topla ileri dahi çıkamıyor her maç Ujfalusi'yi arıyoruz abartısız hemde her maç bu Galatasaray'ın bir gerçeği. Ben bu takımın bu yarı rahat bir takım yenebilceğini hiç sanmıyorum

Geri
Üst Alt