STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

önümüzdeki 4 hafta cok kritik: Sivas, ezikbahce, ts ve kasimpasa

Sow olsaydı ilerde dolanırdı.

asistlerı bulamadım ama hamitin sanırım golu yok asıstı de 1 ya da 2

selcuk 4 gol asıstı nerden baksan 5-6 vardır. bu mu sımdı hamıtın ayakta kalması fılan boks macımı bu ayakta kaldıgı ıcın sahada kalması gerek

mucadele denen birsey var

sen sahada kosmayip mucadele etmezsen sana hic bir takim gelip de al sana baklava gibi puanlar vermiyor, selcuk un assistlerini sana soylim: hepsi duran top, gecen seneki selcuk ceza sahasina giren ortadan dikine ara paslari dagitan oyunundan eser kalmadi, burada tek suclu selcuk tur demiyorum, sadece hocanin hamit takintisina gicik olduk, her mac her mac adam bikti vallah, giren oyuncuya bakiyorum emre colak falan, onu ben sokakta gorsem bumu futbolcu derim, futbolcu tipi bile yok...

Bu hafta başlamıştık o cok guzel oyunumuza zaten.

Gecen sene Fener macıyla yani.

Çok güzel bir gündü:)

İnşallah 2 hafta sonra yine fener maçında iyi futbolla üzerimizdeki ölü toprağı atmış oluruz.

Fener sempatizanları bastı birden burayı.

Önümüzdeki 4 Hafta en fazla 4 Puan aliriz, herkez farkli düsünür tabi, ama benim ümidim yok, kalitesiz Kadro'muz sagolsun !

ya banane 4-3-3 ten

4-4-2 ile cok mu pozisyona giriyoruz? hic.

kalabalik orta saha oldugu zaman en azindan rakibin yaptigi her atak tehlike olmaz kalemizde

kalabalik orta saha oldugu zaman en azindan pas trafigimiz daha iyi olur

kalabalik orta saha oldugu zaman en azindna semih-dany-selcuk uclunun kendi yari sahasinda yaptigi al gulum ver gulumu pas izlemek zorunda kalmam

kalabalik orta saha oldugu zaman orta sahadan kosular yapip rakibi daha zor anlar yasatirim.

kalabalik orta saha oldugu zaman hem hamitin, hemde amrabatin performansi az cok artar.

kalabalik orta saha oldugu zaman en azindan rakibi tedirgin eden birseyler yapabiliriz, yoksa böyle giderse millet bizi ezberlemis, 2 forveti tutup, dany-semih ve selcukun paslasmasini izleyip, puan yada puanlari alip gidiyor

son olarakta "stoperler icin en kötü sey, en hoslanmadiklari sey kimi tutmak gerek oldugunu bilmemek"

ek olarak kalabalık orta saha olduğu zaman donen topları toplayabilirsin

melo formunu bulmaya basladıgından itibaren rakip kontraları azaldı. bugun kafama takılan cok ama cok kritik 4-5 topu melo karsıladı rakibi cıkarmadı, eger cıkabilselerdi rahat karabuk macı gibi bi mac olurdu.

Şu takıma Sow gibi bir oyuncu lazım, Umut'un yanına.

Rakipleri küçümsediğimiz düşünmüyorum ben ama geçen seneye göre rakiplerin daha akıllı oynadıklarını düşünüyorum.

Galatasaray'ı yenmenin tek bir yolu var, takım halinde savunma yap, iyi kapan sonrada 2 tane hızlı oyuncun varsa kontra ataktan gol bul olay bu kadar basit oldu.

Maçın büyük bir kısmı Selçuk-Dany-Selçuk-Semih-Melo-Selçuk-Dany........ olarak geçiyor ve bu şekilde başarılı olmamız çok zor.

yahu millet farkind adegil, rakibimizi yormiyoruz bile, adamlar yorulmuyor bile

nasil yorulsunlar ki, onlarin yari sahasinda 6 saniye top tutamiyorsak

Oyun olarak gerçekten kötüydük ama harbiden pozisyon vermeden gol yemektende bıktım artık ya ... Vallahi kaç oldu bu ya hücümda iyi değiliz evet bişeyler üretemiyoruz ama saçma sapan goller yemekte kısmetsizlikmidir nedir anlamıyorum ...

ek olarak kalabalık orta saha olduğu zaman donen topları toplayabilirsin

melo formunu bulmaya basladıgından itibaren rakip kontraları azaldı. bugun kafama takılan cok ama cok kritik 4-5 topu melo karsıladı rakibi cıkarmadı, eger cıkabilselerdi rahat karabuk macı gibi bi mac olurdu.

en önemli olaylardan biride bu, unutmusum.

yapılan transferleri değerlendirmek için uygun bir zaman.. ilk 5-6 hafta sabrettik 10-11 oldu gene sabrettik ,15.haftaya geldik yönetimin transfer fiyaskosu bütün çıplaklığıyla ortada

Kanat , sol bek , bitirici forvet yoktu takımda ujfalusi sakatlanınca bir eksikte stoperde oluştu.. 8 tane oyuncu alacağımıza 3-4 tane çok kalite adam alsaydık bu durumda olmazdık

Katılıyorum. Hatalar yapıldı transferde. Ama hala işleri yoluna sokabiliriz. Devre arasında bir yaratıcı oyuncu eklemesi yapabilirsek hücum şu ankinden daha iyi görünür. Aylardır top oynamayan Quaresma'ya bile eyvallah derim. Form tutsa bir çok sorunumuzu çözer.

Ayrıca savunmaya da bir oyuncu alınmalı bence ama bunu düşündüğünü sanmıyorum bizimkilerin.

:asd:

sow olsa stoperdkei eksikligimizi hallederdi

sow olsa kanattaki eksikligimizi hallederdi

sow olsa ilerde top tutan forvet eksikligimizi hallederdi dime

Sow olsa ilerde 3 saniye top tutardık.Böyle oyuncu olduğu için Melo 'nun ,Selçuk'un,Eboue'nin,Hamit'in,Amrabat'ın performansı tavan yapardı, Dany ve Semih defansda kendini rahat hissederlerdi (!).

Şu şampiyonlar liginde bir üst tura geçsekte herkes rahatlasa takımda tamamen bir lige konsantre olsa artık

Ynt: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Ben geçen seneki takımı istiyorum. Geçen sene rakibi ezerek alıyorduk maçı.bu sene al gülüm ver gülüm bıktım artık.

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt