- 30 Temmuz 2009
- 26.984
- 3.773
- 2.023
Cevap: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor - Galatasaray | 19.00 | 8 Aralık
Ben de fazla rahatım..
Ben de fazla rahatım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler 4-4-2 ile sampiyon olduk..
sorunun dizliste degilde neden kaynaklandigini tartissaniz birazcik ?
tutturmussjnuz bi 4-4-2 olmuyor felan diye
Sivasspor: Borjan, Uğur, Rajnoch, Navratil, Ziya, Grosicki, Kadir, Adem, Aatif, Erman, Pedriel
Hocam nedeni çok basit geçen sezon ki ve bu sezon ki onbirlerimizi bir karşılaştıralım.
-------------Muslera---------
-Eboue-Semih-Ujfa-Hakan-
-Engin-Selçuk-Melo-EmreÇ.-
---------Necati-Elmander-----
Şimdi önce değişimlerden başlayalım ; Ujfa gibi defansı toparlayan , lider , Semih'in gelişmesinde yardımcı bir adam sakatlandı ve onun yerini dolduramadık.Hakan geçen sezon fena oynamadı idare etti buna güvenerek o bölgeye transfer yapılmadı , şuan bitik halde yerinde sol açıktan bozma Riera oynuyor , ama iyi oynuyor Riera.Engin sezon başı Süper Kupa'da adaletsiz bir ceza aldı (11 maç) ve yeni yeni kendini buluyor o bölgede yerinde geçen sezon Real'de hiç oynamayan Hamit oynuyor ve Hamit'in yeni yeni kendini bulması , eski harika Hamit'ten her maç biraz biraz izlettirmesi kendini bulacağı anlamına gelse de tam ne zaman bilinmiyor.Hamit belki sağ içte daha yararlı fakat sağ açıkta da yararlı şuan yanlış yerde oynadığını düşünmüyorum , formsuzluğunun geçmesini bekliyorum , taraftarın formsuzluğunu buna bağladığını düşünüyorum. Melo takıma geç katıldı , formsuz bu formsuzluk her iki yanında da formsuz oyuncu bulunan Selçuk'u fazlasıyla etkiliyor , kendine bir türlü gelemedi birde bunun üstüne Avcı'nın onu Milli Takım'dan kesmesi kafasını iyice dağıttı. Emre'nin yerinde Amrabat oynuyor , Emre kanat oyuncusu değilde olamazda zaten aldığı topla direk içeri doğru hareketleniyor zaten , fakat hem Engin hem Emre takım savunması ve önde prese yeteri kadar katkıda bulunan adamlardı ama Hamit ve Amrabat değiller , Hamit bir nebze fakat , Amrabat'da savunmaya yönelik pek bir şey yok. Gelelim forvet hattına Elmander'de , Necati'de top tutabilen ve geriye sıkça gelen oyunculardı fakat şuan oynayan Burak ve Umut öyle değiller , Burak'ı geçtim çünkü çift forvetli sistemde çift forvetten biri böyle olabilir çünkü geçen sezon Baros-Elmander'de oynadık , Baros ve Burak benzer özelliklerde , yanında ki adamda formsuz olunca (Elmander) takım kötüye gidiyor o kadar. Buda bütün takıma yansıdı fakat Braga ve bu maçla kendimize geleceğimizi Ligin son 3 haftasında 9 puan alıp devreye iyi bir şekilde girip , devre arası kampında toparlanacağımızı ve iyi 1-2 transfer ile kendimize gelip rahat bir şekilde şampiyon olacağımızı düşünüyorum ve umuyorum , saygılar.
çok zor maç hele kar mar varmış ilk yarıda 2-0 falan yapmalıyız yoksa kötü olur
konuyla alakası yok ama gelecek sezon için Amrabat Türk pasaportu taşıyabilecekmiydi?