STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 8 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 8 Aralık

rıdvan sivassporun hatalarını değerlendiriyor.rıdvan bunları maçtan önce mecnun başkanına söyleseydin ya :D

rahat aliriz demistik ;)

Cevap: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 1.Y | 8 Aralık

birde benim yaşıma laf yapıyorsun. git incele diyorsun. arkadaş sen ne kullanıyorsun avaraj takımı olmuşmuşuz. o o sezonun 2. senesi saf. ilk senesinde şampiyonluğu nasıl elimizden aldıklarını herkes biliyor. git incele hadi koçum git incele. sonra gel benle konuş. hadi marş marş.

Boş boş konuşuyor işte. Olimpiyat çilesinden, rüzgara karşı oynadığımız maçlardan niye hiç bahsetmiyor? Rakiplerin güçlü kadrolarının yanında ucuz oyuncularla o Olimpiyat rezilliğinde şampiyonluk beklendi hocadan.

4 kez üst üste toplamda 5 lig şampiyonluğu var, Avrupa 3.'lüğü var, milli takımı 5. torbadan ilk kez Avrupa Şampiyonası'na götüren hoca, UEFA kupası şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan tek Türk hoca.

Bir Galatasaraylı olarak inanılmaz seviyorum ve sayıyorum. Heykeli dikilecek adam. Galatasaray tarihinin en önemli simgelerinden biri. Biri çıkar istifa etsin der, biri takımı sabote ediyor der, yok Cris'le mi anlaşmış maç sayısını tamamlatacak derler. Taktiksel olarak hatalıymış diziliş, 4-3-3'e dönünce takım tüm maçları güle oynaya alacak ya tüm olay diziliş. Sıkıştığımızda hemen değiştiriyoruz ve önümüze geleni deviriyoruz.

Ne lan bu? Neyin kafasıdır bu? Sizin gibi 100.000 adamı toplasan bir Fatih Terim etmiyorsunuz işte. Neyin kompleksidir bu? Senin takımına bu kadar başarı yaşatmış, yaşayan efsanesine nasıl bu kadar çok Galatasaray taraftarı sürekli muhalefet ve isyan halinde olur. Utanmasalar Aykut'la kıyaslayacaklar.

Fatih Terim Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörüdür bu bir realitedir.

Cevap: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-3 Galatasaray | 2.Y | 8 Aralık

ya kardeşim işine bak seninle muhatap olmayacağım

modaretörler ilgilensin bir zahmet

Galatasaray'da kimse dokunulmaz değildir , hata yapan eleştirilir .. siz devam edin padişahçı zihniyetinizle

hayırdır ne kardeşimi ?

Galatasarayda kimse dokunulmaz değildir doğru olabilir teorik olarak ama bu gönüllerde dokunulmaz bir isim vardır.

o da

İMPARATORDUR.

A9nWyObCcAAwz0J.jpg

Maçın garip yanı Sivas 17 biz ise 4 şut çektik normalde tam tersi olurdu skor ancak son 2 maçtır tam tersi oluyor.

Ben adını koyamıyorum bu istatistiğin ancak hep böyle olmaz tabii

Valla güzel oyun beni pek ilgilendirmiyor acikcasi. Mutlaka kazanmamiz gerekiyordu, cünkü bütün rakipler puan kaybi bekliyordu.

Cok iyi oldu bu galibiyet. Derbiler öncesi biraz rahatlamis olduk.

1. Yekta Fenerbahce macinda oynamali

2. Hamit ve Aydin konusunda karar veremedim. Hamit büyük maclarda cok önemli isler yapabiliyor. Aydin da süratiyle is yapabilir

3. Dany bugün müthis oynadi ama o pozisyonlarda aksasaydi varya, bitmisti adam :) Ilginc bir futbolcu.

4. Amrabat´i cok begendim bugün. O da Fenerbahce macinin en önemli futbolcularindan olacak.

Çok önemli 3 puan aldık. Eğer oynadığımız futbol bir taktikse helal olsun diyeceğim. Bunu önümüzdeki hafta anlayacağız...Yekta iyiye gidiyor. Bugün asistte yaptı sayılır. Tek eksiği gol. Birde gol atarsa moral ve güveni tam olur, ilk 11 in değişmezi olur. İşte o zaman, Melo yu Miami ye tatile gönderebiliriz.... Burak yine yaptı yapacağını. Aldı maçı. Umutta süperdi. Hep beni utandırıyor.

Kazandık ama bence biz iyi oynamadık, Sivas çok hata yaptı. Koca maçta 4 tane şut çekmişiz. İlk gol çok güzeldi tabi ama her maçta olmaz. Diğer goller de bariz defans hatası. Kısacası skor yanıltmasın derim ben. Tek forvete dönmemiz gerekiyor bence. Rakipler ceza sahamıza çok rahat giriyor genelde.

3 maçta 9 puan. Neden olmasın ?

Galatasaray her zaman böyle önemli ve keskin virajlı en az kayıpla atlatmıştır. Hayırlısı

Cevap: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 1.Y | 8 Aralık

Boş boş konuşuyor işte. Olimpiyat çilesinden, rüzgara karşı oynadığımız maçlardan niye hiç bahsetmiyor? Rakiplerin güçlü kadrolarının yanında ucuz oyuncularla o Olimpiyat rezilliğinde şampiyonluk beklendi hocadan.

4 kez üst üste toplamda 5 lig şampiyonluğu var, Avrupa 3.'lüğü var, milli takımı 5. torbadan ilk kez Avrupa Şampiyonası'na götüren hoca, UEFA kupası şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan tek Türk hoca.

Bir Galatasaraylı olarak inanılmaz seviyorum ve sayıyorum. Heykeli dikilecek adam. Galatasaray tarihinin en önemli simgelerinden biri. Biri çıkar istifa etsin der, biri takımı sabote ediyor der, yok Cris'le mi anlaşmış maç sayısını tamamlatacak derler. Taktiksel olarak hatalıymış diziliş, 4-3-3'e dönünce takım tüm maçları güle oynaya alacak ya tüm olay diziliş. Sıkıştığımızda hemen değiştiriyoruz ve önümüze geleni deviriyoruz.

Ne lan bu? Neyin kafasıdır bu? Sizin gibi 100.000 adamı toplasan bir Fatih Terim etmiyorsunuz işte. Neyin kompleksidir bu? Senin takımına bu kadar başarı yaşatmış, yaşayan efsanesine nasıl bu kadar çok Galatasaray taraftarı sürekli muhalefet ve isyan halinde olur. Utanmasalar Aykut'la kıyaslayacaklar.

valla benim zoruma gidiyor imparatora biri bişey diyince. adam ne yapsın daha ne yapsın. Galatasaraylılıksa ondan daha iyi Galatasaraylı varsa çıksın ortaya o zaman arkadaş.

geçen sene bu serseri tipler daha çoktu. özellikle ilk 10 hafta kadar. fener derbisinden sonra sustular.

Vefa yanlızca istanbulda bir semtmiş panpalar.

Fatih hoca ne başarılar kazandırdı bize be siz 2 mağlubiyette zırlamaya başlıyosunuz yazık.

fatih hocanın engin ve selçuğun üzerine titremesi lazım. geçen yılın en önemli oyuncularıydılar bu yıl çok etkisizler. kendilerine gelirlerse takım level atlar

ikinci yari oyunadigmiz futbol ile kalan 20 mac varsa hepsini kazaniriz 4.5.1 ile

Katılıyorum tek forvete döndükten sonra çok değişti oyun ileride çok rahat kalabalık olabiliyorduk ve topun gerisine de çok kolay geçtik. Bence Fatih hoca da elindeki malzemenin 4 3 3 veya 4 5 1 benzeri bir formasyona uygun olduğunu biliyor ve fener maçından itibaren o formasyonda oynayacağız bunu biz görüyorsak hoca kesin görüyordur.

Geri
Üst Alt