STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 8 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | D.A | 8 Aralık

Her lig maçında daha da geriye gidiyoruz sanki, 3 pas yapamayan ama bulduğu pozisyonu hatta yarım poziyonu gol yapan bir takım var.

Önde olmak, kazanmak çok güzel ama bu böyle gitmez.

Defans orta saha iç içe girmiş top benden çıksın da ne olursa olsun dercesine oynuyoruz. Anca uzun top yapıcaz, Umut veya Burak bir şekilde önüne alıp gol yapacak.

Selçuk tanınmaz halde, ikinci yarı biraz daha ayağında top tutup pas yapıcak biri oyuna girmeli, biraz daha sakin ve akıllı oynarsak rahat kazanırız.

STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | 1.Y | 8 Aralık

Hic top oynamiyoruz isimiz cok zor. Buragin golunde fol verseydi halem sasrmazdim. Ordu macindan bu yana ligde hic futbol yok. Selcugun formu cok dusuk. Aydin bir gol atti bos kaleye sansina surdugu yerle artik tum sezon yedek kulubesini garantiledi. İlk 11 de ciktigi maclarda cabasi olacak. Hic bir ikili mucadeleyi kazanabilec guc yok. Su ilk yari bitsede takima yeni adam alcaklarmi almayacaklar mi belli olsa. Su oyunu begenenin galatasarayli oldugundan suphe duyarim. Her sey 3 puan icin olmali artik. Futbol filan hakgetire. Hakan balta tum mac boyunca ceza cizgimizin tam hizasi sol tarafta oynasa daha yararli olur. Ne bir adim ileri ne bir adim geri. Ceza sahamizin cizgisinde tac cizgisinin 3 adim ilersinde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | 1.Y | 8 Aralık

Yok gerçekten şu ligde oynayan herhangi bir solbek'i hakanın yerine yazarım. Herif şuan açık ara ligin en leş topçusu. H.a.k'a laf ediyoruz ama herif en azından bizim hakandan iyi.

Biliyorum renktaş ironi yaptım zaten.Haklısın yani. :D

erken sevinmeyin, bu hakan bir sari daha yiyip kirmizi kart cezalisi olabilir, o zaman da cezasini kupa macinda ceker, ama insallah öyle bisey olmaz da derbide kesinlikle sahada olmaz.

Çift sarıdan kırmızı kart gören ve 4 sarı karttan cezalı duruma düşenlerin cezası kupa maçına işlemez. Direkt kırmızı görmesi lazım cezasını kupa maçında çekmesi için.....

Göbek oyuncuları kötü olunca yük defansa düşüyor, Eboue sür'ati ile açıklarını kapıyor ama Hakan için aynı şey söylenemez..

Dany iyi günlerinden birinde, topa fazla dokunmadan sadece savunma yapmaya devam etsin, Amrabat tekdir almış topu ezmiyor, çıkarmaya çalışıyor. Göbekte daha doğrusu ortasahada direnç oluşturmazsak skoru korumamız zor..Bu arada Sivas böyle açık verecekse Burak daha fazla gol şansı bulur..

İki taraf da ikinci yarıya kontrollü başlar herhalde..

Umut'u alıp ortasahayı beşlemekte fayda var.

Adamın kesmediği top kalmadı hala iyi alternatif deniyor. Ne yapsın daha bu Dany bilemedim.

adam bu maç iyi oynadı diye daha önceki faciaları yok mu sayalım. bugün iyi ama dany sadece iyi bi alternatif olabilir fazlası yok

Selcuk gercekten cok ciliz, ayakta duramayacak hale gelmis. Yekta hic oyunda yok. Burak ve Umut gol disinda etkili olamadilar. Eboue bütün tac atislarini rakibe verdi. Fatih hoca görmüyor mu bu uzun tac atislarinin ise yarmadigini. Aydin ve Selcuk tac atislarinda sorumluluk bile almiyor o baska bir soru isareti. 2. yari Burak oyundan cikip Engin Hamit ikilisinden biri oyuna girmeli.

ya beyler 2 forvet ve aydin ve amrabat gibi arti iki kanatla daha oyniyorsun oraya xavi ve iniestayi koy, gene ayni seyleri dersin.

selcuk ve yektanin hic bir sucu yok

bu sistem, bu anlayista göbekte oynayan ikili hele hele kanatlarda aydin ve amrabat varsa hep ama hep ezilir

bu maçta herkes oyundan çıkar burak çıkmaz.tam burağın maçı.kontra araya atılan her topta gol atabilir.

üstüne bi de amrabat baba ilerde kafasına göre takılınca sol taraf otoban oldu. fatih hocada kenardan izliyor amrabatı uyarsana hoca.

Sorun Amrabatta degil Selcuk ve Yekta'da hic destek vermiyor. Sorunun temelinde cift forvet oynayimiz var. Umut ve Burak ikiside top saklayamiyor. Hep ileride cakili kaliyorlar.

Re: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | 1.Y | 8 Aralık

Öndeyiz evet ama sahada futbol oynamıyoruz. Orta saha yok, yine şişirme oyun oynuyoruz. Rezalet ötesi bi futbol oynuyoruz. Haftayada aynısını oynarsak hezimet yaşarız.

Sent from my GT-I9300

Bu saha Aydın - Amrabat gibi oyuncular için zor bu maç solda Emre sağda Engin veya Hamit oynayabilirdi

2.yarıda emreçolak hamlesi bekliyorum hocadan.

Geçen seneki en büyük üstünlüğümüz orta sahaydı bu sene genel olarak çoğu maçta bu üstünlüğü rakibe verdik

Çift forvet sistemi ile sıkıntı yaşıyoruz bence yoksa Sivasspor'tan çok daha yetenekli topçularımız var topu orta sahada tutamıyoruz

Selcuk gercekten cok ciliz, ayakta duramayacak hale gelmis. Yekta hic oyunda yok. Burak ve Umut gol disinda etkili olamadilar. Eboue bütün tac atislarini rakibe verdi. Fatih hoca görmüyor mu bu uzun tac atislarinin ise yarmadigini. Aydin ve Selcuk tac atislarinda sorumluluk bile almiyor o baska bir soru isareti. 2. yari Burak oyundan cikip Engin Hamit ikilisinden biri oyuna girmeli.

Umut dururken Buragi cikarmak? Olmaz.

Emre girsin, Umut ciksin. Tek forvete gecip ortasahayi kalabalik tutalim.

Selçuk'ta acayip bir özgüven eksikliği var, bu kadar olmamalıydı. Yani sahada bazen çaresiz hareketler yapıyor.

Her an yeme ve atma şansımız var, umarım 3'ü buluruzda rahatlarız biraz.

Selçuk İnan şöyle 2-3 maç dinlenmeli ve gözdağı almalı ama derbiler var işte. Elazığ-Aksaray filan olsa kesilmeliydi.

harbiden selçuk bu yıl galatasaryda en kötü oynayanlardan biri bi futbolcu bukadar mı geriler. bu maçtaki pas hatalarını selçuk geçen sezon boyunca yapmadı

ya beyler 2 forvet ve aydin ve amrabat gibi arti iki kanatla daha oyniyorsun oraya xavi ve iniestayi koy, gene ayni seyleri dersin.

selcuk ve yektanin hic bir sucu yok

bu sistem, bu anlayista göbekte oynayan ikili hele hele kanatlarda aydin ve amrabat varsa hep ama hep ezilir

Pardon Burak yazmisim Umut demek istedim. Bende aynisi diyorum cift forvet sistemi temel sorunumuz.

Geri
Üst Alt