STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

alacagiz:lol:

selçuk,amrabat ve hamit iyi oynamazsa yiyecekler ıslığın alasını..keşke maça hiç çıkmasak.takıma güven 0

Fenerbahce zaten oyun kurmakta zorlaniyor ve biz baski ile oynarsak kazaniriz.

Biletler yine cok pahali olur bence. 500Lira en pahalisidir ve 60-70l en ucuzudur

bu maçı kazanacak güç var bizde.o güvenmediğim selçuk,amrabat ve hamit en azından istekli ve arzulu oynarsa güzel olur : ) takım olarak baskılı ve presli oynamalıyız.1.golü bulduk mu,2.ci de gelecektir.belki de sezonun en iyi ve en zevkli maçını izletir GS : ) birden olumlu olmaya başladım:)

fener bu sezon sadece deplasmanda akhisarı yenmiş onuda nasıl yendiğini hatırlıyosunuzdur heralde

o yüzden rahatım ama bunlar 33 maçta galibiyet alamazlar gelip bizim maçta alırlar o yüzden şanslarından korkuyorum.bize karşı hep şanslı bunlar

ben olsam

-------muslera

eboue-semih-dany-riera

--------melo

----selçuk--yekta

aydın------------amrabat

-------burak

çıkarım

Panik yapması gereken, psikolojik harp yaşaması gereken onlar. Puan olarak gerideler, deplasmana gidiyorlar ve deplasmanda Akhisar dışında kimseyi yenememişler, nasıl yendikleri de malum, iyi oynamıyorlar ve ısrarla bala g*te kazanıyorlar, son 2 maçta Galatasaray'a 2 kupa vermişler, FT'li Galatasaray'a futbol olarak sürekli eziliyorlar, artık yoktan varedecek Alex'leri de yok, geçen yıl arenadaki ilk maç ortada, ikinci maçta ortada, Kadıköy'de 2-0'dan gelmişsin.. Daha ne sayayım bilemedim. Açıkçası bu maçı kaybetsek bile o kadar da umrumda olmaz, adamların ırzına geçmişsin resmen son 2 yılda. Daha ne olsun, bırakın psilolojik baskıyı falan.

adam ozetlemis beyler baska soze ne hacet?

Rüyamda 1-2 yeniliyorduk, bizim golü Sercan atıyordu, kabus! Ama tersine çıkacak zaten :)

Rüyamda 1-2 yeniliyorduk, bizim golü Sercan atıyordu, kabus! Ama tersine çıkacak zaten :)

Hayırdır inşallah. Sercan fener maçında gol atıyor? Forma giymesi imkansız. Kesin tersine çıkacak bu rüya :)

Her iki takımın da birbirlerine artıları-eksileri var ancak bütün verileri incelediğimizde, hele bir de Arena'daki 3 maçta Fenerbahçe'nin 2 galibiyeti olduğu düşünülürse bu maçta beraberlik Galatasaray için "iyi bir sonuç" olur. Galibiyet gelirse kaymaklı ekmek kadayıfı ama zor olasılık görüyorum.

iyi :asd: gece gece...

Aykutun verdigi demec bunun kus kafayi bozmus beyler.

Fark atarsak kremasi olur heralde:D

Geçen yıl 3 puan gerideydik ve yükselen form grafiğimiz fener maçında zirve yapmıştı. Fatih hoca Emre'yi ilk onbir başlatınca hepimiz "acaba"lı cümleler kuruyorduk. Ama yanıldığımızı ilk dakikalarda gördük ki tarihi farkı ilk yarıda kaçırdık. Böyle bir baskılı oyunu beklemiyorduk. Aykut korkudan forvetsiz çıkmıştı maç sonunda Galatasaray'ın baskılı oynayacağını bekliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk.

Evet takımımız geçen seneki form düzeyinde değil ama bu yıl ŞL nedeniyle ligi biraz hafife alıyorlar gibi bu maçın önemini bizler kadar oyuncular ve Teknik ekip de farkındadır. Yine zirve yapacağımız bir maç olacak. Yeterki play offf taki ilk maça benzemesin.

Her iki takımın da birbirlerine artıları-eksileri var ancak bütün verileri incelediğimizde, hele bir de Arena'daki 3 maçta Fenerbahçe'nin 2 galibiyeti olduğu düşünülürse bu maçta beraberlik Galatasaray için "iyi bir sonuç" olur. Galibiyet gelirse kaymaklı ekmek kadayıfı ama zor olasılık görüyorum.

bilmeyende kaybettiğimiz 2 maçta maçı hakeden tarafın şikeciler olduğunu düşünür.2011 deki maçta hakem fırat aydınus doğradı,2.maçta da fark yiyecekken kuşlar 2-1 le uçtu.ama çekirge her zaman zıplamaz.bazen zıplatırlar bi de.inşallah koyacaz kuşlara.

rüyamda 6-4 kazanıyoduk.

neden 5 değil neden 7 değilde 6 :sad007:

:asd::asd:

Psikolojik üstünlük onlarda. Daha önce kazandıkları o 2 maçta da hayatlarında oynayabilecekleri en leş topu oynayıp kazanmışlardı. Ayrıca tek neden tabi ki bu değil. Bir sürü sebep var. Ama şu da var futbol sahada oynayarak kazanılır, maçtan önce ne kadar yorum yaparsan yap son sözü topçular söyler. İnşallah Fener'i evire çevire yenerler de maç sonunda bu yorumumu afiyetle yerim.

Yahu adamların sahasında kupa aldık, sonra yetmedi bide tarafsız sahada aldık ne psikolojisi ne üstünlüğü :asd:

fernerin balı olmasa 5-0 yeneriz derdim ama balı var işte.

Geri
Üst Alt