STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Zurriyetin gaz verme harekatına bakın."Fenerbahçe'de neler oluyor" Manşet haberi altında Aykut'u göklere çıkarıyorlar. "Aykut Baba"ymış ha haha haha...

Bu maçta oyunun bizim kontrolümüzde olması çok önemli... Hiç bir şekilde uzaktan şut attırmamız lazım. Ayrıca tribün olarakta doğu ve batı tribünde ki arkadaşlara çok büyük işler düşüyor... Yaratacağımız baskı çok ama çok önemli..

Halit abi yazini uA'da paylastim yardimci olmak icin.

Rica etsem o forumda da paylaşır mısın?

Bursa'dan Çağhan isminde bir arkadaş bileti aldı.

Mümkünse ordaki mesajını editleyip telefonu silersen sürekli arayan olmasın :)

[video=youtube;JE9HT29AwVQ]https://www.youtube.com/watch?v=JE9HT29AwVQ[/video]

Teşekkürler

Erken bir gol bulup öne geçersek bu sefer fark olur!

Beyler;

1 Adet Batı Tribün 428 Blok bileti var

Biletix Satış fiyatı 120 TL den vereceğim ( Karaborsayı sevmem herkes bilir)

Ben özel nedenlerden dolayı maça gelemeyeceğim için bileti Gebze'den teslim alabilecek arkadaşlar olursa benimle irtibata geçsin

0532 644 22 75

Benim gebzeye gelmem mumkun degil nasil hallederiz? Kesin alacagim. Kargo haftasonlari gonderim yapiyor mu?

Bu forumdaki ilk mesajim

Umarim ugurlu gelir

Maci kazanacagimizi dusunuyorum

maç öncesi yine fenerli yöneticiler germeye çalışıyor ortamı. önceki yönetimler çok yerdi bu numarayı. fenerbahçe için stresli ortamlar gergin ortamlar her zaman avantajlı olurdu. Galatasaray deplasmanda iken çok kavga gürültü çıkardı ortalık gerilirdi. sonucunca bir sey olmazdı, hatta hasan şaşın kafasına gelen yumurta için bile, "araya giren Galatasaraylılar bilerek atti" diye açıklama yapılıp yüzsüzlük yapılırdı. takımın otobüsünün stada girmesiyle başlar saha içinde devam eder sürer giderdi. sonra fenerbahçe Samiyene gelirken dostluk kardeşlik vs.. denilip ortam yumuşar kibarliktan kırılan Galatasarayli yöneticiler kendi taraftarlarına bile baskı uygulardı. az değil senelerce böyle devam etti. artik pek yemiyor bizimkiler bu numarayı ama fenerbahce tek tarafli da olsa ortamı ısıtıyor. tek gereken bir kıvılcım eğer Galatasaray bu ortama kapılıp hırs yapar gerilirse fenerbahçe maç başlamadan kazanır. yakin tarihten baroninin durduk yere ardayı itip ortamı nasil gerdiğini hatırlayın. yeter ki bu oyunlara düşmeyelim o zaman eşit şartlarda başlar. hakemi etki altına almak için şimdiden basladilar hakemi Galatasaray atadı diye. federasyonda hakem kurulunda disiplin kurulunda kac kişi varsa Galatasarayı savunacak. 4e 3 müydü 6ya 1 miydi fenerbahçeli oranlari tapelerden bir zahmet bakın haberdar edin. sırf fenerbahçe kurtulsun diye atanan federasyon gelip Galatasarayı savunacak biz de buna inanacaz. artık geçtik şikeden ceza almamanızı ama yavuz hırsızlığın da bir limiti var biraz anlayışlı olun. bu sene hakem hatalarindan Galatasarayın kaç puanı gitti medya ile ligtv ile üstünü örtüyorsunuz, trabzonspor aynı şekilde adamlarin kaçıncı kez golleri verilmiyor faulu kırmızı kartı penaltıyı geçtim. gecen yılın diyeti bunlar sesimizi kesmemizin diyeti.

deplasman yasağı için rica ediyorum fenerbahçeli yöneticiler bu konuyu Galatasaray kadıköye gideceği zaman gündeme getirsin o zaman samimiyetlerine inanırım gidelim kadıköyde maç izleyelim seneye de siz gelin.

Geri
Üst Alt