STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

bu maç için kalabalık orta sahayı savunuyorum.

ayrıca 2 yıldır şunu seviyorum. onların ne yapacağı hiç umurumzuda değil, bizim ne yapmamız gerektiğini konuşmak bile yeter bize.

hamit-melo-selçuk un yanına mutlaka yekta olmalıdır. ayrıca şunuda açık yazayım ben olsam amrabat burak arkasında serbest oynatırım hücümdayken...

zaten rüyada feneri görmek ve yenmek kamyon devirmektir. haz başka oluyorr :):lol:

Bende rüya gördüm 1-0 öne gectik sonra elektrikler kesildi sahada bende kızın biriyle öpüştüm sonra uyandım beyler çok saçma bi rüyaydı :D

Maçın sırrı: Bekir,Topal ve Hasan Ali'ye deli gibi pres.

ne saçma bişeydir yahu bu...

birde inanıp bunlara buraya yazıyorsunuz.. geçen sene zaten 2 ihtimal vardı. galatasaray- ve fener..

neysee git bit baktır sana yol gözküyormu??

Bana degilde sana yol gozukuyormus:) arkadas ben sadece tahminleri dogru cikiyor bu seferde yanilmayacaktir diye umarak pozitif enerji yaymaya calisiyorum, sen baska seylere takiyosun gerek yok relax ol

Benim dusuncem su Aykut yine bildigimiz 3 on libero ile baslar orta sahayi tutmak icin, kesin boyle baslayacaktir, bizim ilk 20dkdaki baskimizida dusundukce o hayatta ofansif bi kadro cikarmaz.

Ikinci yari eger durum 0-0 1-1 gibi olursa Sezeri oyuna alip acmaya calisacaktir..Ben boyle dusunuyorum

Psikolojik üstünlük kesinlikle bizde, son 2 Arena'da oynanan derbilere bakın oyun olarak inanılmaz ezdik, 7-0 , 8-0 bitecek maçlardı oyun olarak ama atamadık, yine aynı baskıyı kurarız diye tir tir titriyorlar bakmayın çok konuşan Fener'lilere korktuklarını belli etmemeye çalışıyorlar, bu maç bizim Allah'ın izniyle.

90 dakika pres ve maç skoru 4-0

Psikolojik üstünlük kesinlikle bizde, son 2 Arena'da oynanan derbilere bakın oyun olarak inanılmaz ezdik, 7-0 , 8-0 bitecek maçlardı oyun olarak ama atamadık, yine aynı baskıyı kurarız diye tir tir titriyorlar bakmayın çok konuşan Fener'lilere korktuklarını belli etmemeye çalışıyorlar, bu maç bizim Allah'ın izniyle.

geçen seneki futbolla, uzaktan yakından alakamız yok. derbide farklı olur iyi oynarız bilemem ama geçen sene 3-1 lik maçta çok formda bir Galatasaray vardı. biz her zaman fenerden iyi oynuyoruz zaten yensekte yenilsekte. ama selçuk, eboue, melo, engin, elmander geçen seneki formundan çok uzakta. işimiz burak ve umuta bağlı gibi geliyor bana.

Derbilerdeki üstünlüğümüz aşikar bi kere

geçen seneki futbolla, uzaktan yakından alakamız yok. derbide farklı olur iyi oynarız bilemem ama geçen sene 3-1 lik maçta çok formda bir Galatasaray vardı. biz her zaman fenerden iyi oynuyoruz zaten yensekte yenilsekte. ama selçuk, eboue, melo, engin, elmander geçen seneki formundan çok uzakta. işimiz burak ve umuta bağlı gibi geliyor bana.

İyide geçen sene fenev maçına kadar zaten bahsettiğin futbolu oynamıyorduk ki 3-1 kazandığımız maçtan sonra Cimbomum şaha kalktı öyle düşünmemek lazım futbolcularımız birşeylerin farkında olduğu sürece başaramıyacakları şey yok bence cluj-manU-braga maçlarında bunu gözler önüne serdiler

Derbilerdeki üstünlüğümüz aşikar bi kere

oha ya sen nasıl sızdın buraya gitsene antu forumna sana küfür etmemek için klavyemi kemiriyorum hemde derbi öncesi

Orasi oyle de aykut hocanin korkakligini ne yapacagiz?

Hucum felsefesiyle ciksa bence de yeneriz

Ama biliyoruz ki yine savunmaya onem verecek

Gs'ye karşı savunma futbolu oynamak gerek zaten katı savunma olunca açamıyorlar bi işe yarar

arkadaşlar nerdesiniz kuşlar mevsimlik göç apmış

Gs'ye karşı savunma futbolu oynamak gerek zaten katı savunma olunca açamıyorlar bi işe yarar

Tamam da neden rakibin bizi acmasini bekliyoruz ki

Biz acsak olmaz mi?

Hem isterse 11 kisi defans yapalim yine de pozisyon veriyoruz

Ben aykut kocaman olsam 1.dakikadan itibaren saldirirdim

Geri
Üst Alt