STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

tamam küçümsemiyorum ama sizde bu kadar fazla övmeyin

Heycan basti yaaaaa........ HADI ASLANLARIM BENIM! GÖREYIM SIZI!!!

Maci alacagiz diye inancim bütün haftadir tamda bu son 25 saat mi ne iste kala .... heycan dorukta ya... cok farkli ve cok rahat bir galibiyet istiyorum ki takim tam rayina otursun..

Selcuk'un frikikten 90'a cakmasini istiyorum

Felipe Melo yine kornerden Volkana birtane gecirmesini istiyorum

Elmander'in de mümkünse ilk golu ve müthis bir gol atmasini istiyorum

Muslera'nin 2 tane imkansiz kurtaris yapip köprüden atlarsan ben kurtaririm kuralini yeniden hatirlatmasini istiyorum!

HAMIT EBOUE 'ye PAS VERMESINI ISTIYORUM! (burasi hatta sart yoksa hayatimda ilk defa bizde oyniyan bir oyuncuyu küfür etme duygusu yasiyabilirim diye korkuyorum)

KI!! bu ilk 4 oyuncu yine bir an evvel eski form durumlarina dönsünler...

Yeni oyuncularimizdan katki beklerken gectigimiz sezon takimin iskeletini olusturan bu isimlerden bu sezon hic beklemedigimiz performans göstermeleri bu takimi el fireni gibi oluyor. KORKMAK YOK! CEKILMEK YOK! tek yol var Rakip kale ve gol atmak! 1-0 mis 2-0 mis beni hic igilendirmiyor öyle bir dislememiz lazimki karsimizdaki fenerli oyuncular olsun ekran basindaki taraftarlari olsun önümüzdeki 10 yil boyu top yari sahada kaptirmaya korkmalari lazim! öyle bir aci korku girmeliki Sadece bu fenerliler degil karsimiza ligde cikan bütün takimlar eyvah..bu dev aslanlar uyandi lütfen 2 den fazla atmayin düsüncesi ile sahaya cikmalarini istiyorum!

Hadi Allah yardimcimiz olsun HADI ASLANLARIM GÖREYIM SIZI!!!

tv8 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu Böyle Bir Şey Var mı? programına bugün oyuncu Ece Uslu ve Nuray Sayarı katıldı.Programda astrolog Nuray Sayarı ‘Bu yıl yine Galatasaray şampiyon olacak. Türkiye hiçbir zaman 2013 yılı içinde sıcak bir savaşa girmeyecek. Mehmet Ali Erbil küllerinden yeniden doğacak’ dedi.

Ayrica derby maci alacagimizida soylemis rahat olun
:D

Koymayın böyle şeyleri, antuda sizle dalga geçilmesini mi istiyorsunuz?

ya bırakın renktaşlar böle mıtlu günlerde çok mu komik yani

Bak kardes, önce Sow büyük takimlara karsi oynayamaz iyorsun, hemfikriz diyorsun, sonra sana gol atti diyince ayda yilda bir kez olur diyorsun. Bilmiyorum farkindamisin ama seviye'yi yerle bir ediyorsun.

Yani kafan yerindemi sorusu bence yerindedir. Yapma bunu.

Eskiden bu derbiler bana heyecan verirdi..Ama artık heyecanlanmıyorum..Alex'siz Fener hiçbirşey arkadaş..Biz maça asılırsak Şampiyonlar ligi maçındaki gibi kendimizi bulur maça hükmederiz..AMA Amrabat oynamazsa..O zaman Fatih hocanın inatı bizim fişimizi çeker yine..

Koymayın böyle şeyleri, antuda sizle dalga geçilmesini mi istiyorsunuz?

Ya renkdas ben yarin maci alacagimizdan eminim, onlar dalga gecsin, son gulen iyi guler o dalgalardan sonra gulmek daha zevkli olur..Ben sonuna kadar inaniyorum

[video=youtube;2E-c3zmD_SM]https://www.youtube.com/watch?v=2E-c3zmD_SM[/video]

Çok rahatım bu derbi öncesi genellik böyle rahat olunca 3-1 gibi bi skor cıkıyor hadi hayırlısı he bide maca gelen arkadaslardan en yüksek performansı bekliyorum ;)

UĞURSUZ

bc8b9galatasaray-ttarena2.jpg

Bu sefer ugurlu olacak yarin alinti yaparsin demedi deme sonra:)

Birde stad resimlerinde bu fotoğraf kullanılırsa daha hoş olur bence:(boyutu küçültürsünüz)

ultrAslan-galatasaray-turk-telekom-arena.jpg

Burak(2)-Umut :happynew:

Emre Çolak kesinlikle ve kesinlikle oynamamalı.

Zaten son haftalarda hepten rezil, küçücük bacaklarıyla Topal'dan top almaya falan çalışır faul yapar, duran toptan gol yeriz sonra allah korusun. Yada tam tersi Topal ayağına koyduğu anda her türlü alır topu Emre'den, dolayısıyla zinhar oynamaması gerek.

Muhtemelen Hamit'de yokları oynayacak yine ama kanatta Aydın'la da başlanmaz, mecbur yine oynar.

Sow-Kuyt-Baroni-Meireless'den 2'sinin golü var, yazın bir kenara. 3 gol atmamız lazım maçı kazanmak için.

Geri
Üst Alt