STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

fener sivas kadar açık oynarsa dağıtırız ama sanmıyorum anadolu takımı gibi kapanacaklar bunedenle zor maç

Bu sene geçen seneki gibi ağır pres yapamıyoruz rakibi fazla bunaltamıyoruz.. Ama yinede bu konuda tek umudum Bekir-Elmander uyumu :D

Ynt: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Benim de endişem bu yönde, arenaya gelip kapanan anadolu takımlarına karşı zorlanıyoruz bu sene.ilk golü biz bulursak 3 olur.

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

abi tecavüz edecez ya,öle böle diil,ben hic bi fener macı öncesi böle konusmadım,cünkü konusunca hüsran oluyodu,ama bu sefer öle böle diil ya,acayip bi gün yasatacaz kuslara

zaman su gibi geçiyor beeee. daha dün süper lig kupasıyla süper kupayı almıştık heriflerden:trollface:

Biz oyun olarak Fenerbahce´den üstünüz. Oyunumuzu sahaya yansitabilirsek tabi.

Fenerbahce´nin tecrübeli yabancilari var, ama takim olarak coskulu bir oyun yok.

Ama Fenerbahce bu sene önemli maclari iyi oynadi. Kontrollü oyunu iyi oynuyorlar. Tuzaga düsmemek lazim.

O 1-2´lik Arena macindaki gibi oynarsak, büyük ihtimalle yine yeniliriz bu yüzden. Bizde daha sakin olmaliyiz.

Böyle 6 puanlik maclarin altin kurali: Yenilmeyeceksin

Defansımızın sağlamlığı ve soğukkanlı olması gerekli maçı bu belirleyecek...

Fenerbahçe cidden çok geriledi. Çok değil 2 sene önce sahya bakıyordum Lugano,Santos,Alex,Niang,Stoch filanbiz bunları yenemeyiz diyordum. Ondan önce de yine Tuncaylar, Hooijdonklar vs. Ama şimdi Sow mesela o gün ufak bir ateşlense ve maça çıkmasa Fenerbahçe'nin gol atma şansı sıfıra iniyor. Hoş Sow oynasa da garibana 1-2 top anca geliyor ama. Cidden çok sıradan bir takıma dönüştüler.

Bizden puan almak için tek şansları Stoch bana göre. Akıllı kullanırlarsa Stoch'u işi çözebilirler. Ama onu da küstürmüşler:)

bu arada topal ile meireles de sınırdaymıs

harcarız arenada Fnevi bak görürsünüz hele ilk yarı topa değemicekler, santradan santraya :) hamit bu maçta parlıyabilir ve amrabatta sol kanadı otoban yapabilir.. ama hoca ilk başta emre çolak başlar solda büyük ihtimal onun dışında burak çok pozisyon harcamazsa gol olur yağarız kocaman kocaman :)

onun dışında ayküt ortasahaya meireles topal ikilisinin yanına kimi koyarsa koysun bizim sahayı domine edecek bir güçleri olmıcak.. kontra atakta oynatamıyacağına göre önde pressle paşlatıcak, eğer defanstan hızlı top çıkartırsak ciddi sexy şeyler olabilir, çünkü burak olsun umut olsun soldan emreçolak(pasları) veya amrabat olsun selçuk olsun bir anda patlaybilen oyuncular.. fener ağır hezimete uğruyabilir ridvan dilmen, yorumculuğu bırakabilir, ligtv kapanabilir :D

3-1

muslera

eboue..semih..dany..riera

yekta..melo..selcuk

umut..burak..amrabat

Meireles bu akşam bir sarı yerse çok iyi olur :)

Bu maçın anlamı kesinlikle daha çok psikolojik, bu maçı kazanan maddi anlamda, puan anlamında çok bişey kazanmayacak ama eğer bu eziklere çakarsak psikolojik anlamda kendimize geliriz.

sağ kanadı iyi kullanırsak çok gol bulabiliriz ordan, özellikle eboue'nin bindirmeleriyle.

--------------Muslera-----------

Eboue----Semih----Dany----Riera

Engin----Melo---Yekta----Emre Ç.

---------Elmander--Umut--------

Bu kadroyla geçen seneki pres gücüne ulaşırsak dağıtırız Feneri.

Onların ceza sınırında meireleşten başka ezik var mı?

Geri
Üst Alt